Cześć dziewczyny, mam na imię Marta, mam 24 lata od dawna jestem zakochana, zapatrzona w tego mojego jedynego.. On jest starszy o 10 lat, mamy dobry kontakt, znamy swoje rodziny, od jakiegoś czasu walczę o niego, o to żebyśmy byli razem, jednak on woli swoich kolegów, woli z nimi czas spędzać, nie wychodzi z żadną inicjatywą, a ja jestem po uszy zakochana w nim.. RATUNKU co robić??
Olać go, im więcej będziesz "walczyć" starać się, tym bardziej będzie cie miał gdzieś, ty jesteś na każde zawołanie, a kumple... to inna kategoria przyjemności!
ogólnie to nasza sytuacja jest popieprzona, spędzaliśmy razem wszystkie imprezy, wesela, chrzty, komunie, zakochałam się w nim bardzo. Mało tego sylwestra spędziliśmy wspólnie z jego znajomymi, gdzie nie patrząc na nich był czuły, przytulał, całował, zapytał przed czy będziemy parą, ale po sylwestrze cisza... ciągle mamy kontakt, ale bardziej jak przyjaciele..
jestem załamana straciłam całą wiarę w siebie, z jednej strony mam do niego żal, a z drugiej łaknę z nim kontaktu....
W przyśpieszonym tempie masz sytuację taką jak po 50 latach małżeństwa
- stałaś się niewidoczna, ale wiadomo, że gdzieś tam jesteś, prawdopodobnie jeszcze żyjesz.
żyję, kocham, marzę, śnię, cierpie
Staranie o faceta? Pewnie z racji młodego wieku takie kocopoły wypisujesz.sorry
Facet owinął cię wokół palca i z tego co piszesz ma cię ... głęboko w poważaniu.
Ty jesteś jak na haju ...
nie jestem pewna czy trafią do ciebie jakiekolwiek słowa,abyś zmieniła front ...
owinął mnie? on nic nie robi.. nie wiem dlaczego ale pociąga mnie strasznie, a nie jest świętoszkiem.. pokochałam go już dawno temu i nie potrafię inaczej. Największy ból, że on nic nie robi, dalej traktuje mnie jak kumpele
Przeczytaj sobie książkę "Dlaczego mężczyźni wolą zołzy" - może wtedy zrozumiesz.
Poza tym - po co on miałby się wiązać z tobą, formalizować relację, utrudniać sobie życie, skoro już cie ma, na każde zawołanie przybiegniesz.
Tak , bo wie że za nim wskoczysz w ogień, albo będziesz na skinienie paluszka...a ten typ tak ma że nie lubi jak jest łatwo ![]()