Zostańmy przyjaciółmi i zobaczymy co wyjdzie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zostańmy przyjaciółmi i zobaczymy co wyjdzie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zostańmy przyjaciółmi i zobaczymy co wyjdzie.

Ostatnio chłopak zaproponował przyjaźń, normalne spotkania, rozmowy, żeby poznać się jeszcze raz, od nowa. Jeśli wypali to do siebie wrócimy. Zgoda została wyrażona. Ale to boli. Ja go nadal kocham bardzo mocno. On uważa, że do 2 miesięcy było między nami idealnie, po jednej kłótni ciągle to spadało potem aż w końcu jest na dnie. Że mimo wszystko coś jest nie tak jak trzeba, nie tak jak na  początku, że ja mam swoje życie  on swoje i nie umiemy  już mieć życia razem. To tak bardzo boli, kocham go bardzo, a słowa Zostańmy przyjaciółmi może do siebie wrócimy jak wyjdzie .... Nawet nie umiem opisać tego bólu. Zgodziłam się, żeby mieć szansę o niego walczyć i go odzyskać.

Co o tym sądzicie? Mieliście podobne sytuacje? Jak sobie z tym wszystkim poradzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostańmy przyjaciółmi i zobaczymy co wyjdzie.

Nie wrócicie do siebie. Jak Cię to boli to urwij kontakt i żyj po swojemu.

3

Nie, to koniec. Odetnij się jak najszybciej.

4

Powroty są bez sensu.

5

Poznać się od nowa XD Ale głupota. Ten związek nie ma sensu skoro chcecie się cofnąć do tyłu.

6

To przykre, że zgodziłaś się na taki, niekorzystny dla Ciebie układ i weszłaś w rolę oczekującej na łaskę pana.
Piszesz o miłości do niego i ogromnym bólu, więc nie uszczęśliwia Cię ta sytuacja, nie jesteś pewna jego uczuć do siebie i mimo tego przedłużasz tę agonię. Jak długo zamierzasz skazywać się na takie cierpienie, godzić się na jego warunki, jak poczujesz się, gdy on zacznie spotykać się z inną dziewczyną, bo przecież nie jesteście już parą?
Rozstanie i pozbycie się złudzeń, to jedyne rozsądne wyjście. Czas leczy rany, więc im szybciej to zrobisz, tym lepiej dla Ciebie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zostańmy przyjaciółmi i zobaczymy co wyjdzie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024