Zapytalem dziewczyne na randke po czym powiedzala tak. Po szkole napisala ze powiedzala sie ze MA chlopaka ;./
To bylo dosyc zabawne, ale wiem ze nie tekigoz I tu powstaje pytanie co zrobilem zle kiedy zapytalem ja na randke I czy powinienem z nia porozmawiac a jesli tak to co powiedzec?
Zapytalem dziewczyne na randke po czym powiedzala tak. Po szkole napisala ze powiedzala sie ze MA chlopaka ;./
To bylo dosyc zabawne, ale wiem ze nie tekigoz I tu powstaje pytanie co zrobilem zle kiedy zapytalem ja na randke I czy powinienem z nia porozmawiac a jesli tak to co powiedzec?
Jedyna odpowiedzią będzie zapytać ją kiedy napisała ten chłopaka. Wtedy ona mówi, ze zapytała się o nim i nie wiedziała czemu. Tak tylko wiedza może pomóc żeby mieć pewność dlaczego ona nie od cioebie zapytać wtedy
yyy w jakim języku prowadzona jest ta dyskusja?
Johnvanjohn napisał/a:Zapytalem dziewczyne na randke po czym powiedzala tak. Po szkole napisala ze powiedzala sie ze MA chlopaka ;./
To bylo dosyc zabawne, ale wiem ze nie tekigoz I tu powstaje pytanie co zrobilem zle kiedy zapytalem ja na randke I czy powinienem z nia porozmawiac a jesli tak to co powiedzec?Jedyna odpowiedzią będzie zapytać ją kiedy napisała ten chłopaka. Wtedy ona mówi, ze zapytała się o nim i nie wiedziała czemu. Tak tylko wiedza może pomóc żeby mieć pewność dlaczego ona nie od cioebie zapytać wtedy
Dzieciarnia I love U xD hahaha najlepszy komentarz ever!
hahaha, michal3108 o tym samym pomyślałam... "Po jakiemu oni piszą".