Help pls co robic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Help pls co robic

Zapytalem dziewczyne na randke po czym powiedzala tak. Po szkole napisala ze powiedzala sie ze MA chlopaka ;./
To bylo dosyc zabawne, ale wiem ze nie tekigoz I tu powstaje pytanie co zrobilem zle kiedy zapytalem ja na randke I czy powinienem z nia porozmawiac a jesli tak to co powiedzec?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Help pls co robic
Johnvanjohn napisał/a:

Zapytalem dziewczyne na randke po czym powiedzala tak. Po szkole napisala ze powiedzala sie ze MA chlopaka ;./
To bylo dosyc zabawne, ale wiem ze nie tekigoz I tu powstaje pytanie co zrobilem zle kiedy zapytalem ja na randke I czy powinienem z nia porozmawiac a jesli tak to co powiedzec?

Jedyna odpowiedzią będzie zapytać ją kiedy napisała ten chłopaka. Wtedy ona mówi, ze zapytała się o nim i nie wiedziała czemu. Tak tylko wiedza może pomóc żeby mieć pewność dlaczego ona nie od cioebie zapytać wtedy big_smile

3

yyy w jakim języku prowadzona jest ta dyskusja?

4

dzieciarnia napisał/a:
Johnvanjohn napisał/a:

Jedyna odpowiedzią będzie zapytać ją kiedy napisała ten chłopaka. Wtedy ona mówi, ze zapytała się o nim i nie wiedziała czemu. Tak tylko wiedza może pomóc żeby mieć pewność dlaczego ona nie od cioebie zapytać wtedy big_smile

Dzieciarnia I love U xD hahaha najlepszy komentarz ever!

5

hahaha, michal3108 o tym samym pomyślałam... wink "Po jakiemu oni piszą".

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024