ANGIELSKI - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: ANGIELSKI

Hej, mam zapytanie bardzo dla mnie wazne. Jak wiadomo ludzie ucza sie w szkole jezykow przez pare a nawet parenascie lat ciagle na tym samym poziomie po czym okazuje sie ze dalej nic z tego nie wie a nawet jezeli wie ma problem zeby sie z kims dogadac. Mowie tu o powszechnie znanej barierze jezykowej. Uczylam sie angielskiego, chodzilam na kurs, troche sobnie odswiezylam moja wiedze, ale tutaj mam pytanie do Was czy znacie moze jakas strone internetowa lub inne zrodlo zeby mozna bylo z kims sobie porozmawiac po angielsku ? Moze strony na ktorych ktos chce sie nauczyc naszego jezyka a w zamian rozmawia sie z nim po angielsku ? Bardzo potrzebuje podszkolic swoj angielski szczegolnie w mowie ale rozmowa z kims przez internet rowniez bardzo by mi pomogla. To moj cel, musze sie nauczyc tego jezyka. Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ANGIELSKI

Team speak.

3

Jest kilka takich stron, dam Ci listę niżej, bo tutaj nie wolno wklejać linków. Osobiście nie korzystałem, ale może któraś Ci się spodoba.
W sumie zaciekawiło mnie to i sam sprawdzę w wolnej chwili, jak to wygląda. Więcej informacji znajdziesz po wpisaniu frazy Language Exchange. smile
MyEnglishTeacher.eu
Speaky
HowDoYou.Do
Coeffee.com
Easy Language Exchange
LingoGlobe  <---- To strona autorów platformy Duolingo, bardzo dobrej do nauki wielu języków.
CoffeeStrap
Verbling
busuu.com
Language Exchange Project

Moderatora proszę o potraktowanie tego, jako nazw portali/platform, a nie linków. Niestety w innej formie autorka prośby nie znalazłaby odpowiednich stron. smile

Dobrym sposobem na podszkolenie jezyka jest rowniez rejestracja na stronach z ogloszeniami gdzie ludzie szukaja pen pals. Mozesz wtedy poznac wiele osob i jednoczesnie podszkolic jezyk, bo korespondencja bedzie najprowdopodobniej po angielsku.

Jak chcesz to zawsze mozemy tutaj porozmawiac po angielsku smile

Pozdrawiam

5

Wiesz co, ja kiedyś też uczyłam się angielskiego w szkole, a potem nie miałam styczności przez 5 lat i pojawiła się bariera językowa. Kiedy poszłam do pracy i okazało się, że angielski stanowi dla mnie problem, postanowiłam rozprawić się z nim. Zapisałam się na kurs do szkoły Demostenes we Wrocławiu. Już po pierwszych zajęciach czułam się bardziej pewna. W Demostenes stawia się właśnie na komunikację, a zajęcia odbywają się w niewielkich grupach, więc nie ma mowy o biernym uczestnictwie. Polecam Wam serdecznie, bo ja znów biegle mówie w tym języku. Bariera zniknęła całkowicie!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024