Taniec panny mlodej z tata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Taniec panny mlodej z tata

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Taniec panny mlodej z tata

Witam!

Licze na to, ze bedziecie mi wstanie pomoc. Wiec w lipcu wychodze za maz i podczas wesela chcialabym miec piosenke przeznaczana do tanca z moim tata. I tutaj pojawia sie problem. Narazie faworytem jest Heartland - I loved her first.
Jednakze, chcialabym zeby piosenka byla w jezyku polskim, poniewaz caly dzien odbedzie sie w jezyku angielskim. Dlatego pomyslalam, ze polska piosenka mialaby jeszcze wieksze znaczenie dla mojego taty. Jedyne co udalo mi sie narazie znalezc to Partycja Markowska - List do T.

Bardzo bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie smile

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miriam (2016-03-05 00:09:24)

Odp: Taniec panny mlodej z tata

Magda Steczkowska - "Zawsze będę tu" http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/m … 55106.html

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-03-07 02:16:02)

Jest taka piękna piosenka i melodia  w filmie" Joe Black"nie pamiętam tytułu ale znajdź na you tube ten tytuł filmu i wszystko będzie jasne. Byłaby idealna na taniec z ojce jak w filmie .....   A jak szukasz bucików na płaskim do tańczenia to mam cudna propozycje  tak eleganckich i z klasa  ze dech zapiera wjedź na polska stronę [spam]

4

A może po prostu zatańczcie przy jakimś wyjątkowo ważnym dla taty utworze albo przy czymś, co Wam obojgu kojarzy się w jakiś szczególny sposób? Jeśli oczywiście macie taki utwór i jest to coś, przy czym da się tańczyć wink.

Dziekuje wam bardzo. Chyba jednak bez konsultacji z tata nic mi sie nie uda wybrac. Dzieki za pomysly

Pozdrawiam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Taniec panny mlodej z tata

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024