Ślub brata mojego chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ślub brata mojego chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ślub brata mojego chłopaka

Cześć wszystkim! smile
Otóż od 3 miesięcy spotykam się z pewnym chłopakiem. Na początku maja jego brat bierze ślub, na którym zresztą mój luby jest świadkiem. I tu pojawia się kilka problemów. Po pierwsze, wcale nie mam aż takiej wieeeelkiej ochoty tam iść, bo w sumie to nikogo nie znam, jego brata, siostrę i rodziców widziałam może dwa- trzy razy. Do tego w ferworze obowiązków świadka, obawiam się, że i chłopak o mnie zapomni, więc reasumując wynudzę się jak mops. Po drugie, jeżeli się jednak wybiorę to jak z prezentem, kupować coś, jak tak to co?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ślub brata mojego chłopaka

Jeżeli zostałaś zaproszona jako osoba towarzysząca, to nie kupuj nic.

3

Dlaczego miałabyś nie pójść? Jeśli jesteście razem to dla Twojego chlopaka to pewnie normalne, że pójdziesz z nim smile
świadek co prawda ma swoje obowiązki ale nie jest cała noc przywiązany do nogi pana młodego, bo normalnie się bawi.
A Ty wszystkich poznasz, nie będziesz jedyna, która nie zna nikogo smile
co do prezentu, to pogadaj ze swoim chłopakiem. Kupcie coś wspólnie albo jeśli chcesz to do rzuć kasę i tyle. Chłopak pewnie Ci podpowie. A jeśli nic, to kup choć kwiaty/wino.

Z prezentem to faktycznie, podpytam go. Co nie zmienia faktu, że pójście na to wesele jakoś mnie stresuje. Mam tyle lat, a nigdy nie byłam na żadnym ślubie, więc nie wiem jak to wszystko wygląda i co mam tam ze sobą niby zrobić, zwłaszcza wśród obcych ludzi wink Do tego nie cierpię tańczyć, o czym zresztą mój chłopak doskonale wie, więc chyba jeszcze z nim o tym pogadam, czy rzeczywiście jestem mu tam aż tak bardzo potrzebna wink

5

Jakbym usłyszał coś takiego od mojej dziewczyny to ten związek skończyłby się szybciej niż się zaczął. Pomyśl w jakiej sytuacji go postawisz przed rodziną i znajomymi. Możecie się np umówić, że zwiniecie się wcześniej np po północy jak Ci się nie będzie podobało. Jeśli to spore wesele to i tak większość ludzi nie będzie się nawzajem znała. Prezent z zasady on powinien kupić, a Ty do tego np kwiaty.

Ale co byś usłyszał? Przecież to chyba nie koniec świata jeżeli powiem, że nie chcę tam isc. A w jakiej sytuacji go postawię? Przecież my znamy się zaledwie trzy miesiące, nie jestem jego narzeczoną/ żoną, a jedynie dziewczyną. wink

7

Jeśli teraz nie chcesz iść na ślub jednej z najważniejszych dla niego osób, to co się zmieni, że za jakić czas będziesz chciała iść na jakiś inny ślub z nim? Nadal nie będziesz lubiła tańczyć i nadal nie będziesz wiedziała jak to wygląda.

8

Moim zdaniem powinnaś pójść. Jest to jeden z najważniejszych dni jego brata, więc pewnie będzie rozczarowany jeśli nie będziesz chciała przyjść;)

9

Iść wypada. W końcu jesteście razem, więc powinnaś. Zakup prezentu uzgodnij z chłopakiem, nie wiem jak na co dzień dzielicie wydatki i w jakiej sytuacji finansowej się znajdujesz, więc ciężko cokolwiek zasugerować.

10

Byłam w podobnej sytuacji tylko to nie był ślub a chrzciny, siostra mojego chrzcila córeczkę a mój był chrzestnym, też byliśmy razem trzy miesiące, maja mama kupiła za mnie prezent bo ja chodziłam do szkoły nie pracowałam, ubranko z polaru bardzo się podobało mamie maleństwa, ja wspominam to bardzo miło i też praktycznie nikogo nie znałam właściwie tylko brata mojego faceta.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ślub brata mojego chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024