Co zrobić w takiej sytuacji? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić w takiej sytuacji?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Co zrobić w takiej sytuacji?

Witajcie

Pewnego dnia poznałem na portalu randkowym świetną dziewczyne smile Może nie była najpiekniejsza, ale dla mnie była idealna. Wiec tak poznalismy się pisaliśmy około 3 tygodni ze sobą, napoczątku ciezko bylo, bardzo nie ufna, rozmowę prowadziła ze mną na dystans mialem się poddać ale coś mówiło mi pisz dalej, No to pisalem i z czasem okazało się, że mamy ze soba dużo wspolnego. Przez jakieś 2,5 tyg pisalismy po 2-3 godziny, po jakimś tygodniu prześlismy na Fb i tu wielkie rozczarownie zobaczyłem jej inne zdjęcia, na którym okazało sie ze jest mocno kilka kg ponad norme, trochę mnie to zaskoczylo tym bardziej ze nic nie mówiła mi i tym i troche poczułem sie oszukany. I powiedzialem o tym mojemu kumplowi ale, że on w tych sprawach ma trochę inne podejscie, i jego słowa "daj se spokój z tym słoniem" no to odpusciłem. I teraz wiem, że to najgorsza decyzja w moim życiu podjeta! Teraz chciałbym się z nią spotakaći pogadac. Ale co jej powiedzieć? Ze bylem głupi i słuchałem głupich porad moich kumpli? Co ona sobie o mnie pomyśli? Czy wogóle bedzie chciała sie ze mna spotkać? Może mi coś doradzicie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-03-03 09:20:37)

Odp: Co zrobić w takiej sytuacji?

A jej co powiedziales ?
Czy tak sobie przestales sie odzywac ?

Mozesz jakos wytlumaczyc swoje milczenie, ze chory, ze klopoty jakies.Ale jak jest inteligentna, to na pewno skojarzy, ze przestales sie odzywac jak ja zobaczyles na facebooku.

Chociaz ja bym juz takiego chlopaka nie chciala, co slucha kolegow, nie ma wlasnego zdania i na dodatek patrzy tylko na wyglad.

3

Dawno temu odpuściłeś?

4

Ty się lepiej z nią spotkaj w realu i zobacz kim jest w rzeczywistości, bo może tam okazać się kompletnie innym człowiekiem! W tej chwili zachowujesz się jak nieopierzony kurczak, który wkręcił się w coś na podstawie obrazków i pisma smile.

5 Ostatnio edytowany przez wont_1 (2016-03-03 10:19:22)

Ludzie, mi nie chodzi o wygląd! Chodzi mi o to, że dobrze nam sie rozmawiało! Tylko się poczułem trochę oszukany tym bardziej, że w profilu wpisała sylwetkę jako "normalna" . Też miałem sporę nadwagę i wiem, że sie da to pokonać! Ale to nie najwazniejsze, mi nawet nie chodzi o to, że ma nadwage ale o to, że mi tego nie powiedziala. Wiem byłem idiota słuchając kumpla. Naprawdę tego załuję! Napewno nie będę kłamał, że coś tam... , muszę jej powiedzieć prawdę, tylko to jakoś ładnie ubrać w słowa aby nie czuła sie urażona. Tylko czy ona bedzie chciała ze mna spotkac nawet nie wiadomo czy zaakceptuje moje zaproszenie sad Napewno jej zależało na mnie, a teraz moze nawet mnie nie pamieta sad Poczekam do piatku wysle zaproszenie i zobaczymy jak sie to potoczy. Co to zerwania kontaktu to tak zerwalismy ze sobą kontakt z dnia na dzień potem na drugi dzień napisała co sie dzieje, a ja jej nic nie odpisałem potem odpisała "mam do Ciebie nie pisać?" ja odpowiedziałem "tak" i mnie zablokowała! Chciałem ją pozniej za kilka dni przeprosic ale juz sie nie dało sad.

PS. Za 6 dni bedzie 3 miesiace jak odpusciłem.

6

Piszę z facetem, on po obejrzeniu zdjęć przestaje się odzywać, na pytanie: czy mam się nie odzywać, odpowiada:tak.

Po 3miesiącach pisze znowu, że najpierw mu się nie podobały moje zdjęcia, ale to tylko tak za namową kumpla, teraz zmienił zdanie i dalej chce pisać.

Moja odpowiedź? [........]   (w nawiasie niecenzuralne słowa) lub kompletny brak odpowiedzi.

7 Ostatnio edytowany przez wont_1 (2016-03-03 10:47:23)

Wiem jestem niedojrzały, ale zaprosze napisze,przeprosze moze mi to "wybaczy". Jeśli nie to bedzię cenna lekcja życia dla mnie. Mam nadzieje ze bedzie miała inne zdanie niż Elede i odpisze.

8

Ale czekaj, kobieta Cię okłamała co do swojej wagi i to ona ma Tobie wybaczać? Ściema była na profilu, to później się nie ma co dziwić, że normalnie zareagowałeś na kłamstwo. Ciekawe do czego się o sobie jeszcze nie przyznaje.

9

Taki jakiś niezdecydowany jesteś , jak ci się z nią dobrze gadało to trzeba sie było wtedy spotkać . I zadecydować czy żeczywiście tak bardzo przeszkadza ci jej wygląd i przysłania fajne rozmowy.
Po 3 miechach to ja bym sobie nie zawracała głowy już takim facetem.

10

Autorze,

ja bym radziła, żebyś dał dziewczynie spokój. Jeśli była wartościowa, to może w międzyczasie znalazła sobie kogoś, komu rady kolegów nie przesłoniły myślenia.
Ale kobiety są różne. Może jej się nudzi albo naprawdę jej się spodobałeś i da Ci jakąś szansę. Ale gdyby Ci dziewczyna dała szansę, to nie mów jej, że się rozczarowałeś jej zdjęciami i dlatego przestałeś się odzywać. Sugerowałabym raczej jakieś ogólne stwierdzenie, że miałeś ciężki okres i nie do końca wiesz, jak się wytłumaczyć. Może to kupi, może nie.

Tylko najpierw dobrze się zastanów, czy na serio chcesz się z nią spotkać. Skoro na zdjęciach Ci się nie spodobała, to czego oczekujesz na żywo? I jak się sytuacja powtórzy, tj. jej wygląd nie będzie Cię pociągał, to co, znowu uciekniesz? Czy zaproponujesz jej koleżeństwo?

Natomiast jeśli by Cię dziewczyna olała (co ja bym na przykład zrobiła), to wyciągnij nauczkę na przyszłość. I zapisz sobie złotymi głoskami radę Mishy, żeby się najpierw spotkać a potem decydować.

11

Przemyslałem sobie wszystko i wyglad jej jestem w stanie zaakceptowac, gadałem z tyloma róznymi osobami i z nikim tak dobrze mi sie jeszcze w zyciu rozmawiało! Zaryzykuje i napisze nie bedzie chciała to trudno, ale musze spróbowac, trudno będzie życ z myslą ze nie spróbowałem.

12

Spróbuj i daj znać jak poszło :-)

13

Badź mężczyzna nie gowniarzem! Splawiles zainteresowana toba dziewczynę to teraz weź na klate konsekwencje swojej decyzji i zapomnij. No i kup oliwke do ręcznego, bo z tej maki chleba juz nie będzie.

14

No i zaproszenie wysłałem smile Jak do jutra nie zaakceptuje to nic z tego sad Także zdam wam relacje jutro a moze dzis? Także dzieki za porady jak opiep**enie i sprowadzenie na ziemie.

15

Udalo sie, wyjaśniliśmy sobie wszystko i już sobie zartujemy z całej tej sytuacji xD także więcej optymizmu! Ponadto powiedziała, że czekała na tą chwilę az dostanie zaproszenie ode mnie, bo sama nie chciała sie narzucać smile . Cześc big_smile

16 Ostatnio edytowany przez Mishia (2016-03-03 23:31:50)

No to super że się udało smile ! Chociaż szans nie dawałam .

Hehe....jaki cały w skowronkach.. big_smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić w takiej sytuacji?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024