Witajcie
Pewnego dnia poznałem na portalu randkowym świetną dziewczyne Może nie była najpiekniejsza, ale dla mnie była idealna. Wiec tak poznalismy się pisaliśmy około 3 tygodni ze sobą, napoczątku ciezko bylo, bardzo nie ufna, rozmowę prowadziła ze mną na dystans mialem się poddać ale coś mówiło mi pisz dalej, No to pisalem i z czasem okazało się, że mamy ze soba dużo wspolnego. Przez jakieś 2,5 tyg pisalismy po 2-3 godziny, po jakimś tygodniu prześlismy na Fb i tu wielkie rozczarownie zobaczyłem jej inne zdjęcia, na którym okazało sie ze jest mocno kilka kg ponad norme, trochę mnie to zaskoczylo tym bardziej ze nic nie mówiła mi i tym i troche poczułem sie oszukany. I powiedzialem o tym mojemu kumplowi ale, że on w tych sprawach ma trochę inne podejscie, i jego słowa "daj se spokój z tym słoniem" no to odpusciłem. I teraz wiem, że to najgorsza decyzja w moim życiu podjeta! Teraz chciałbym się z nią spotakaći pogadac. Ale co jej powiedzieć? Ze bylem głupi i słuchałem głupich porad moich kumpli? Co ona sobie o mnie pomyśli? Czy wogóle bedzie chciała sie ze mna spotkać? Może mi coś doradzicie?