hmm, co sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: hmm, co sądzicie?

Witajcie,

Otóż w piątek lece do swojego chłopaka. Ale własciwie to on nic o tym nie wie. Zastanawiam się...zrobić niespodzianke czy nie? w sumie na początku wydawało mi się ze to super pomysł a teraz to juz nie wiem... doradzicie? Uprzedzając pytania,tak  mam pewnosc ze tego dnia bedzie w domu -jestesmy umowieni na skype... dokladnie o tej godzinie o której szacuje ze bede przed drzwiami jego mieszkania.
Z gory dziekuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: hmm, co sądzicie?

Zagranice? Hmmm...jesli akurat dziewczyny, któa aktualnie obraca nie będzie to jest super pomysl:)

3

Przypomniała mi się historia mojej dawnej współlokatorki. Zawaliła pierwszy rok studiów i przeniosła się na inną uczelnię, ale nie powiedziała o tym żadnemu ze swoich znajomych. W rodzinnym mieście poznała chłopaka z którym zaczęła pisać. W Walentynki czy tam Dzień Kobiet, chłopak ten postanowił ją odwiedzić, o czym poinformował ją kiedy już przyjechał do miasta, w którym rzekomo studiowała. Tylko że on przyjechał do Łodzi, a ona była w Radomiu big_smile Koniec końców wszystko skończyło się dobrze i są teraz razem, ale ja tam radziłabym ci go poinformować, choćby dzień przed albo i przed samym wyjazdem ;P

4

Poinformuj go o tym dzień wcześniej - daj mu czas na ogarniecie mieszkania i delikatne przygotowanie a na pewno będzie mu miło. Z doświadczenia wiem, że takie niespodzianki nie zawsze wychodzą tak jak sobie to wyobrażaliśmy wink

5

Ja bym zapukał w okno (jeśli to możliwe)

6

namazu napisał/a:

Zagranice? Hmmm...jesli akurat dziewczyny, któa aktualnie obraca nie będzie to jest super pomysl:)

Niedawno kolega opowiedzial mi podobna historie.Chcial zrobic narzeczonej niespodzianke.
A tam nie dosc, ze nie posprzatane, to jeszcze ona w lozku z innym. W sumie dobrze, ze pojechal, bo nie dal robic z siebie rogacza.

Nie zycze Ci, zeby to Ci sie przytrafilo, ale jedz bez uprzedzenia.Wtedy zobaczysz co i jak.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024