jak umarla wasza milosc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » jak umarla wasza milosc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: jak umarla wasza milosc?

z hukiem, po cichu, a moze....
u mnie po tamtym roku,  w te walentynki kazalam mu sie nie osmieszac i nie dawac nic.
ciagle mu dokuczam, nie umiem wybaczyc zlego. gadam. gadam. i ciagle ciagle przzypominam sobie kazdy zly dzien.
jak umarla wasza milosc?
czy da sie zyc w zwiazku bez niej?
osmiesza mnie seks bez uczuc, nawet bez sympatii...:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak umarla wasza milosc?

Zyc da sie bez wielu innych rzeczy tez!
Na przyklad bez auta, bez gadzetow, bez pradu i bez biezacej wody....
Da sie zyc z bijacym mezem, wiec czemu nie daloby sie zyc z kims, kogo sie nie kocha?

Seks bez uczuc i bez sympatii.....jesli Ci nie pasuje, to czemu to uprawiasz?
Chcesz odpowiedzi od innych...ale to Ci niekoniecznie pomoze.
To Ty zyjesz bez milosci, co Ci po historiach innych. Popatrz, jak to robisz, zeby zyc bez milosci.
Zacznij zyc tak, jakby milosc byla. Przestan dokuczac, przestan gadac i wypominac. I przestan uprawiac mechaniczny seks. Przestan robic to wszystko, co zabija milosc i wytwarza w Tobie pustke i zle emocje. Za to jestes sama odpowiedzialna.
Zacznij robic to, co generuje pozytywny nastroj. Dla siebie samej.

Milosc to nie jest cos, co spada z nieba. Na poczatku na przynete spada cukierek, ktory pozwala poznac slodki smak milosci.
Ale zadaniem na potem jest nauczyc sie samemu byc zrodlem milosci i nie uzalezniac tego od kogos innego.

3

ja też nie chciałam na rocznicę ślubu nic nie dawać a w łóżku jak ta dziwka bez uczuć.Chociaż ona się uśmiecha do klienta  a ja nawet tego nie umiem nie umiem już go normalnie całować a żyć muszę-chyba.Mamy dzieci.Ale żyjemy bez uśmiechu,bez rozmowy z ciągłym wytykaniem sobie wszystkiego.Bez planowania przyszłości.vNapewno nikt inny się nie trafi przynajmniej mi ale po cichu w głębi duszy mam nadzieję,że ktoś mnie jeszcze kiedyś tak normalnie przytuli...tak jak kiedyś to sobie wymarzyłam.Zapyta co słychać kochanie?Jadłaś coś czy ci naszykować?zjemy razem?Może gzieś się przejedziemy jutro?śniło ci się coś dzisiaj?Chciałabym,żeby był ładnie schludnie ubrany,nie śmierdział,żadnymi dopalaczami...był taki mój i dla mnie tylko dla mnie i dzieci.To tylko życie

4

andzia23 współczuję, ale też nie wróże przyszłości. Może warto jeszcze ułożyć sobie życie i kogoś pokochać?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » jak umarla wasza milosc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024