Które dobre tusze do rzęs polecicie z grubą dużą szczotą,nie robiące owadzich nóżek,nie bedące zbyt suche co nie wyglada dobrze.
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - droga, ale niezastąpiona
Fiberlast Volumix z Eveline nie jest drogi, a bardzo ładnie tuszuje rzęsy, jeden z moich ulubionych
Ja polecam mascarę All in One marki Ingrid. Jest przystępna cenowo (niecałe 20 zł). Bardzo ładnie wydłuża rzęsy i nie zostawia efektu sztuczności.
5 2016-02-24 13:34:23 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-03-30 02:00:20)
Cześć, właśnie szukałam tego [spam] w Rossmannie? Gdzie go kupiłaś? Czy nie dostałaś po nim uczulenia? Niestety jestem alergiczką i wiele maskar sprawiło, że bardzo łzawiły mi oczy
Podkreśliłabym, że ta szczoteczka nadaję się przede wszystkim dla kobietek o długich rzęsach Do każdego typu urody jest inna szczoteczka.
Ja miałam problem dopasować sobie tusz, ale od lat używam serii one by one z maybelline (mogłam błąd napisać) najpierw żółty, a później na czerwony satin black - tu jest szczoteczka gumowa, ale szeroka i wyprofilowana, nadaje się idealnie do długich rzęs, ja mam rzadkie, a ona ładnie mi je rozdziela i wydaje się, że jest ich więcej
ja lubię z avonu, ten z grubą szczoteczką, może nie robi furrory ale dla mnie wygląda bardzo naturalnie
Z avonem nie jest tak, że zmieniają co jakiś czas katalogi i kosmetyki są sezonowo?
Sorki, nie korzystałam za wiele, ale tak mi się kojarzy