witam 7 miesięcy temu ojciec dziecka zabrał mi córkę załozeł mi sprawy o znecanie się nad nim a to nie prawda pozatym jest sprawa o dziecko on mieszkał w ośrodku interwencji kryzysowej z córką a mops tak mnie zgnoił na ostatniej sprawie ze nie mam pojęcia jak mam sie z tego wyplątać złożyłam wniosek o ustalenie kontaktów i o to zeby ona była przy mnie na czas tych spraw i o wysłanie kuratora do moich rodziców tam chce mieszkać z córeczką jeżeli ją odzyskam i chcę ją tam też zabierać jeżeli sad się zgodzi teraz na sprawie nie rozpatrzyli jeszcze tego wniosku bo kuratorka jeszcze nie przeprowadziła wywiadu a poza tym sad wcześniej zlecił tam wywiad i mój były partner myśle że celowo podał błędny adres moich rodziców nie rozumie dlaczego się mnie nie zapytali o adres tylko jego myślę że spisek przeciwko mnie ze wszyscy tam to celowo zaplanowali i sąd na tej sprawie poszedł na jego wniosek że ja teraz mogę widywac córkę tylko 2 razy w miesiącu proszę o pomoc nie wiem co robić gdzie to zgłosić kto może mi pomóc bardzo tęsknię za moja córeczką ona ma dopiero 14 miesięcy potrzebuje mamy a ten człowiek nie na sumienia ani litości dla dziecka
Jeżeli ojciec dziecka złożył sprawę o znęcanie, to musiał mieć jakieś mocne dowody. Sąd tak po prostu by tego nie przyjął. Wiesz może, co mówił o Tobie? Jeżeli to nie prawda, to musisz to udowodnić, najlepiej adwokata wynająć, by Ci pomógł. U kogoś dziecko musi mieszkać, nie może mieszkać jednocześnie u taty i mamy jeśli nie jesteście razem. I trzeba tak wybrać, by dziecko miało najlepiej. Jego dobro jest tutaj najważniejsze.