wirtualna znajomosć miedzy facetem a kobietą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » wirtualna znajomosć miedzy facetem a kobietą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ona_82 (2016-02-01 23:47:04)

Temat: wirtualna znajomosć miedzy facetem a kobietą

Hej
mam takie pytanie
bardziej nawet do facetów--choc odp innych kobiet tez mnie interesują

Czy istnieje wg was..może inaczej,czy wierzycie (zwł.faceci?)w wirtualną znajomość taką na stopie koleżeńskiej miedzy kobietą a facetem?
ale w taki sposób ze facet żonaty pisze z mężatką
dlaczego pytam?
bo ja czasem lubie pogadać z facetami
poznać ich sposób myślenia
nie mam na myśli romansu

chyba ze byłby ktoś b.interesujący to tylko spotkanie na "kawę"na stopie koleżeńskiej

Czy ktoś z was był w takiej relacjii?

prosze o szczere odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wirtualna znajomosć miedzy facetem a kobietą

Piękna składnia, musiałem odpisać.

3

marcinkot napisał/a:

rozumiem ze to jakaś aluzja

oj każdemu sie może zdarzć,popełnicć jakąś gafę,jakby co
poprawiłam post,lepiej??

ja tu sporo widze tez błędów u inych,casem łatwiej zapytac wprost niż pisać

4

marcinkot napisał/a:

rozumiem ze to jakaś aluzja

oj każdemu sie może zdarzć,popełnicć jakąś gafę,jakby co
poprawiłam post,lepiej??

ja tu sporo widze tez błędów u inych,casem łatwiej zapytac wprost niż pisać

5

Ona_82 napisał/a:

...
bo ja czasem lubie pogadać z facetami
poznać ich sposób myślenia
...

Czy to znaczy, że z Twój facet nie potrafi/nie chce rozmawiać na ten temat ?

6

Moze Ona nie ma faceta

7

Hmm... to może niech zapyta tego żonatego faceta z którym pisze, dlaczego on nie rozmawia z żoną?

8

jestem w związku,ale między nami różnie bywa
a pytam tylko czysto teoretycznie

nie chodzi o sex z innym,tylko taka wirtualna pogawędka

Z moim rozmawiam ale lubię z różnymi ludźmi rozmawiać

9

Zabiłaś mi ćwieka. Bo wyobraziłem sobie, że kobieta mi mówi: "Kochanie wiesz, mam ochotę zapoznać jakiegoś faceta w necie, żeby poznać męski punkt widzenia na różne sprawy, a sam widzisz że między nami bywa różnie. Ewentualnie, jak okaże się wyjątkowo interesujący to wyjdziemy na kawę albo do kina. Ale nic więcej oczywiście. big_smile

10

spieprzyłam troche,wybaczcie źle to ujęłam wszystko

Dawno na forach nie pisałam i zakreciłam sie troszke roll

chodzi głównie o to,czy wg Was nie ma nic głupiego,ze czasem zajeta kobieta pisze z zajętym facetem
chodzi głownie o pogawedke
   Czy wy faceci żonaci-którzy tu jesteście- piszecie czasem w necie z jakimś kobietami?/

I pytanie do kobiet-czy zdrazyło sie WAm pisać z facetami mająć partnera/męża

czy JEST MOŻLIWA taka relacja wirtualna czysto "kolezeńska"
bez podtekstów erotycznych a nawet jeśli tak,to nie znaczy to,że wproadzać w życie sexu z inna os niz swoja połowka

Tylko ciekawa jestem opini
bez żadnych "bluźnierstw"

bo nie zdradziłam swojego faceta

11

a z tym pkt patrzenia innych facetów niż mąż to palnełam bez zastanowienia...głupio to brzmi teraz..

czasem sie pisze cos na szybko i wysle...

za błędy przepraszam,czasem klawiatura szwankuje i nie doscinś np litery +alt i zamiast np ł jest l

a przepraszam też bo wiem,ze na forach nie lubicie jak ktos robi "byki" i pisze jak flaki z olejem

musiałam jeszcze to dodać choc może niepotrzebnie sie teraz tlumacze

12

Witaj
Czytając Twój post pomyślałam że wypowiem się na ten temat ponieważ sama będąc w związku rozmawiam z innymi mężczyznami i myślę że nic w tym złego co nawet to utrzmyjemy kontakt długi czas ze sobą  (4lata) fajnie się nam rozmawia mamy podobne poglądy życiowe, kiedy mam ochotę na wyzalenie się mu albo on mi to zawsze znajdziemy czas na rozmowę.Może to dziwne że szukam wsparcia u obcego faceta ale ze swoim partnerem nie mam takiej relacji to z nim

Ona_82 napisał/a:

chodzi głównie o to,czy wg Was nie ma nic głupiego,ze czasem zajeta kobieta pisze z zajętym facetem
   Czy wy faceci żonaci-którzy tu jesteście- piszecie czasem w necie z jakimś kobietami?/

bez podtekstów erotycznych a nawet jeśli tak,to nie znaczy to,że wproadzać w życie sexu z inna os niz swoja połowka

13

kaha27 napisał/a:

Witaj
Czytając Twój post pomyślałam że wypowiem się na ten temat ponieważ sama będąc w związku rozmawiam z innymi mężczyznami i myślę że nic w tym złego co nawet to utrzmyjemy kontakt długi czas ze sobą  (4lata) fajnie się nam rozmawia mamy podobne poglądy życiowe, kiedy mam ochotę na wyzalenie się mu albo on mi to zawsze znajdziemy czas na rozmowę.Może to dziwne że szukam wsparcia u obcego faceta ale ze swoim partnerem nie mam takiej relacji to z nim

Ona_82 napisał/a:

Kaha--4lata?no to troche czasu:)

o taki kontakt mi chodzi?zwykła rozmowa
a jak juz poznac na żywo to kawa,ssok...tak pogadac
tyle

14

Uważam,że owszem mozna miec kolegów czasem z nimi pogadać nie myśląc o romansach ale jeżeli partner o tym wie i nie robi problemu,bo wystarczy odwrocić sytuacje i odpowiedzieć sobie na pytanie czy mi by to przeszkadzało ?

15

Mój mąż jak najbardziej o tym wie.
Nie mam przed nim nic do ukrycia,nawet zapytałam czy chce poczytać ale powiedział że nie musi.

16

Jak wie to nie ma problemu, nie wiem u mnie to nie przejdzie. Może dlatego że z każdą kobietą którą pisałem skończyłem w łóżku (piszę o takiej sytuacji że pisałem zainteresowany a nie popisać) .

17

Ona_82 ....
czekaj ...czekaj....a to nie czasem Ty, pisałaś na wątku Roztrzepanej, o swoim mężu co poświęca się graniu w gry ?

18

Wszystko zależy od konkretnego przypadku i konkretnych osób. Czasem jest to możliwe, lecz częściej chyba jest odwrotnie...

19

jaMajkaa napisał/a:

Ona_82 ....
czekaj ...czekaj....a to nie czasem Ty, pisałaś na wątku Roztrzepanej, o swoim mężu co poświęca się graniu w gry ?

tak,to ja

a coś złego napisałam?

popisac to nie grzech,nie myśle o zdradzie

20

Ok napisze szczerze z mojego punktu widzenia.
Masz męża, który poswieca się graniu w gry.Pomocny w domu ,gdy zabraknie czystych talerzy.
Macie dzieci (dobrze pamietam? Czwórkę? )
Ty czujesz się samotna, odizolowana od męża przez jego gry.Kazda kobieta w związku małżeńskim chce tej milosci i uwagi. Ty jej nie dostajesz.Mam wrazenie, ze pogodzilas sie ze stanem rzeczy.
Szukasz zainteresowania i uwagi mężczyzny. Niech to bedzie nawet"kolega"z łączy internetowych.
Pamiętaj, że dla wielu mężczyzn z takich znajomości jesteś"łatwą" ofiarą. Ba! Ciebie moze latwo ktos zauroczyc, bo czujesz się samotną kobietą. Niby jest ten mąż. ..ale jak by go nie było.
Mam wrażenie, że szukasz substytutu ...
Mąż nie wykazuje tym zainteresowania.Nawet nie chce mu sie tego czytac.Ktory mężczyzna, nie interesuje się z kim pisze jego zona..z jakim mężczyzna?On jest obojetny na to.To nie jest zaufanie, a obojętność na Ciebie-żonę.
Szukasz chyba ucieczki tam gdzie Tobie by było lepiej (tak jak Twoj mąż w gry)
Zanim to zrobisz-zawalcz o Wasze malzenstwo.Bo rozejdziecie w różne strony. Nie pisze tego wszystkiego złośliwie. ..po prostu uważam, że Ty jedyna z Waszego duetu masz cos oliwy w głowie.

21

jaMajkaa--dziekuje za szczera wypowiedź
trafiłaś w sedno
Cos w tym jest
Chyba na złość mojemu zaczęłam pisać w necie.
Ale nie jest te tak,ze ja nic nie robie w domu
z tymi talerzami tak to zabrzmiało..ale czasem tak robię
Bo nie siedze całymi dniami pisząc,bo tez sprzątam czy dziećmi sie zajmę.Teraz np.one same sie bawią,to weszłam tu.

Tylko wkurza mnie u mojego męża,ze jak prosze o coś to słysze ZARAZ
Jak jest wieczór i dzieci śpią to kiedyś razem oglądaliśmy film lub tak gadaliśmy,ale znów on gra....to nie chce mi się nawet z NIM siedzieć w jednym pokoju.
I już w d.. to mam jak mu sie potem zachce czegoś.
Bo dlaczego jak ja chcę pogadać to on zajęty ale jak już on chce to ja mam być na zawołanie?
Jak mam wytępić to granie?
Chyba dlatego zaczęłąm pisać z kimś
Ale póki co,nie spotkałam sie z żądnym na żywo.
Zresztą zauważyłam ze faceci sa dobrzy w gadce,bo jakby miało przyjść co do czego to wtedy już inna gadka...
Każdy chce poświntuszyć,ale ja nie piszę z kimś codziennie,jak juz to wieczorem sie zdarzy.

Ostatnio chyba jakiś gorszy okres jest czy cos
Był czas,ze małżonek nie grał długo ale jak zaczął to nie wiem jak to będzie
Mam myśli czasem tylko,jakbym naprawdę sie spotkała z kimś ale nie na sex,tylko pogadać ot tak,to moze by męża ruszyło.Bo narazie to gra ważniejsza.
A ja nie chce go zdradzić tylko on sam robi wszystko,by tak może sie stało.:(

Od jakiś czatów to wolę juz na forum wejść

ah rozwodu to nie będzie,bo kocham Go,on kocha mnie..mamy dzieci.
Nie zamierzamy sie rozwodzić tylko ta piep..gra gra pierwsze skrzypce.
Jak ja mam walczyć z tym nałogiem?
Stad ten mój wątek...
JA mogę z każdym pisać,pogadać o wszystkim.

22

Każdy musi jakos sie odprężyć- niektórzy grają, inni piją sikacze przed TV, inni wychodzą z domu i łowią ryby itp. W przypadku Twojego męża to przekroczyło dopuszczalną granicę, ale zwykła gadka go nie przekona więc może zrób tak: weź jakis okres czasu np. tydzień i zapisuj ile godzin przeznacza na tą grę.
Może jak będzie miał czarno na białym, że przesadza to go trochę ruszy?

23 Ostatnio edytowany przez jaMajkaa (2016-02-16 00:25:12)

Ona... to nie bylo trudno.Wystarczylo połaczyc fakty z kilku wątków wink
Reszty łatwo sie domyślić.
I czy uważasz, że będzie lepiej jak sie odwrocisz od tego małżeństwa jak on?
Wzbudzic zazdrości w nim nie wzbudzisz.Facet bedzie sie cieszyć, ze  ma w koncu spokój i może grać. Nie boisz się tego, ze znajdzie sie ktos na ttym necie i da to czego nie dostajesz od męża? Jesteś podatnym gruntem....nieszczesliwa mężatką.
Czy Twoj mąż widzi problem w Waszym związku? Czy wszystko"gra"dla niego między Wami?

24

Az tak nieszczęśliwa nie jestem
bo sex jest ale nie tak czesto.Jka mam ochote to sama biore sie za męża:)
CZy ja sie nie boję ze ktos sie znajdzie?
ja tylko pisałam,z nikim sienie umówiłam ,nie spotkałam
i tal tylko sobie myslałam jakby to było.
Ale prawda taka,że ja nie chcę zdradzić
Po co miałabym z innym sie bzykać...
żeby potem płakać?
   Im więcej o tym mysle to ja nie chce poznawać innego faceta,bo sobie zycie spieprze..bo ja wiem,na kogo bym trafila?>po co mi to
To tylko rozmyślania
  JAK JUŻ to tylko pogadać po koleżeńsku a nie na ząden sex.

Wkurza mnie i boli że on gra...
ale NAPRĘDCE dobrze tez napisał
zacznę zapisywać czas ile gra,i za jakiś czas mu pokaże

DZiekuje za odpowiedzi

Uważam,że watek nawet mógłby być zamknęty.
Tylko napiszcie jak mam walczyć z ta grą jego
o czas dla nas jak kiedyś
Bo on gra na lapku a ja w drugi pokoju tu piszę ..ale na forum czy fb ze znajomymi lub innymi kobietkami..
Ja ciągle w domu z dziećmi,już mam dosyć tego
Kontakty sie pourywaly bo koleżanki maja swoje sprawy,albo gdzies tam spotkania itd
dlatego tez zaczełam sobie wchodzic na czaty(tzn ost w styczniu byłam w połowie m-ca)i na forum wchodze.

brAKUJE m tak pogawedek z kimś
sama di siebie mówic mam?to choreby było

Ale im wiecej wątków tu widze to moj "problem"niczy jest tu do tych innych...
napewno nie chciałabym nigdy być w sytuacji ze miałabym tu pisać ze zdradziłam...
nieee

dziekuje jeszcze raz za wypowiedzi:)
wezme to do serca,rozumu:)
ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić
ulżylo mi

25

Jak to jest jedyna Twoja forma "rozrywki",która krzywdy nikomu nie robi...to w czym problem.Siedź i pisz...gadaj,baw się.

Bo faktycznie jeszcze nam tu zdewociejesz tongue

26

powiedzmy ze tak
bo styczeń sie zaczął i po kolei nas choróbsko łapie.
Siedze w ty domu,wychodzić mi sienie chce..jakaś aura niezbyt korzystna dla mnie to zaczęłam z głupa  wchodzić na czata,potem forum.
  Ale mam nadzieję ze z wiosna to mi przejdzie i będę więcej czasu na dworze z dziećmi:)
w ciągu dnia z doskoku,ale wieczorem zamiast iść spać to ja siedze do nocy.i czytam i piszę

Ogolnie jestem szczęśliwa,bo męża kocham,on mnie
on ma taki sposób bycia ze czasem głupio gada,tu noby mi pozwala na to,bym z jakimś sie umówiła
opieprzam go z ate teksty
bo owszem gadki ale ja nie chce miec kochanka.NA CHOLERE MI
kazdy facet ma to samo,fiuta i jajka
jeden ma krótszego,inny dłuższego,Jeden ma cienkiego  a iny gruby..ale cel ten sam!
różnica może taka ze inny może dłuzej...inny wejdzie i juz musi wyjść hahha

Ale nie potrzebuje tego by z innym,,
Jak pisałam,ja tylko jak już,to  lubię popisać.
i PLEĆ tu nie ma znaczenia

a wątek akurat taki,ze pisąć sobie nawet jak facet sie sie odezwie to krzywdy nikomu samym pisaniem nie robię.

Oki,zakończe juz swoje "wypociny"
co chciałam to napisałam
i tyle juz w temacie:)

dobranoc:)

ah majaszpilka--może tak źle nie będzie ze mną i nie zdewocieję
bo jeszcze młoda jestem,akurta tak sie czuję

dzieki za "wsparcie",za to,co napisałaś

27

Ona mi nie chodzilo o sex.Raczej o bliskość, rozmowę, zainteresowanie.
Mimo, ze mój mąż oddaje się swojej pasji (a niedługo będzie miał"sezon"i możliwość oddania się temu co go fascynuje) nie wyobrażam sobie, by mogl mnie zepchnąć na ostatni tor.By zapomniał o nas.Nigdy nie pozwolę by cos bylo ważniejsze niż my.Co nie znaczy, ze chcę 100% jego uwagi-to by było męczące.
Tak czy siak-skoro źle Tobie nie jest to ok.Skoro sama bierzesz męża gdy chcesz ok.
A spróbuj wziąść nie jego fizycznosc a czas.Uwagę, rozmowę, skupienie, bliskość fizyczną (ale nie sex)
Chociaz przez kilka dni w tygodniu.
I o to mi chodzi..tu jestes podatna.Zaniedbanie kobiety to nie tylko sex.
Jest od cholery tyle waznych aspektow w związku.
Źle mnie zrozumiałaś-uwazam , ze ktos kto poświęci Tobie swoj czas i uwagę,bedzie kilka kroków przed Twoim mężem
Skoro Tobie niczego nie brakuje-to czemu nie napisalas zmajomosc /ogólnie/z kolezanka z netu  tylko z mężczyzną? To już jest moim zdaniem na pokuszenie

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » wirtualna znajomosć miedzy facetem a kobietą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024