Jak rozpoznać umawiajac sie z nim czy ma kobietę, czy jest żonaty ?
Proszę o Wasze spostrzeżenia.
No nie wiem krva, podobno w odległej galaktyce w dalekiej przyszłości po prostu pytają o to.
Jak rozpoznać umawiajac sie z nim czy ma kobietę, czy jest żonaty ?
Proszę o Wasze spostrzeżenia.
Nie sprawdzisz tego od ręki.... spotkasz się, porozmawiasz, najważniejsze się nie angażować.
BialaKotka napisał/a:Jak rozpoznać umawiajac sie z nim czy ma kobietę, czy jest żonaty ?
Proszę o Wasze spostrzeżenia.Nie sprawdzisz tego od ręki.... spotkasz się, porozmawiasz, najważniejsze się nie angażować.
Jestem bardzo uczuciowa.
To nie ma nic do rzeczy, że jesteś uczuciowa... to po prostu trzymanie ręki na pulsie..
Jesteś dorosłą kobietą a nie nastolatką.
To nie ma nic do rzeczy, że jesteś uczuciowa... to po prostu trzymanie ręki na pulsie..
Jesteś dorosłą kobietą a nie nastolatką.
Tak paulo 71 zauwazylam ze juz nie jestem nastolatka
paulo71 napisał/a:To nie ma nic do rzeczy, że jesteś uczuciowa... to po prostu trzymanie ręki na pulsie..
Jesteś dorosłą kobietą a nie nastolatką.Tak paulo 71 zauwazylam ze juz nie jestem nastolatka
To dobrze , że o tym wiesz.
Zadałaś pytanie to jak ja bym zadał pytanie, czemu kobiety na takich portalach nie odpisują...
Po tym co mówi o sobie, czy opowiada o swoim życiu, domu, mieszkaniu. Czy będzie planował wspólnie spędzać czas, zaprosić Cię do siebie, poznanie jego znajomych, rodziny. Ale do tego trzeba czasu, na razie ostrożnie i wnikliwie obserwuj. Czy dzwoni do Ciebie jak jest w domu, czy tylko np. Z pracy.