Zastanawiam się, czy nie zostać panią do towarzystwa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zastanawiam się, czy nie zostać panią do towarzystwa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Zastanawiam się, czy nie zostać panią do towarzystwa?

Mam 2 związki za sobą i to wystarczy, mimo, że jestem jeszcze młoda. Na każdym z nich przejechałam się co nie miara. Wiem, że może uznacie moje pytanie za prowokację ale zastanawiam się, czy nie zostać pania do towarzystwa czy jak kto woli prostytutką. Doszłam do wniosku, że faceci nie są warci więcej niż to, żeby ich doić ile wlezie. Nie ma się co angażować, bo prędzej czy później można dostać niezłego kopa i polecieć dalej niż Adam Małysz w Planicy...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zastanawiam się, czy nie zostać panią do towarzystwa?

Raczej nie powinnaś zostać... bo to źle się może skończyć...
Owszem, są imbecyle, które tylko o seks chodzi... ale czy będziesz z tego powodu szczęśliwa jeśli zostaniesz prostytutką...
Zależy kogo ty chcesz poznać... a na kogo trafiasz.
Ja mam kilka związków, na których się przejechałem.... to co mam zostać  panem do towarzystwa....
spotykać się z kobietami, które są nie pociągające.. obleśne... bo nie ma co ukrywać jak jedna jak i druga strona są tacy.

3

dziwna to zemsta, że za niepowodzenia z facetami chcesz karać siebie.

4

Z dojazdem ile? Przygotujemy Cię smile

5

Jeżeli Ci odpowiada bycie, bądźmy szczerzy, workiem na spermę - to zostań prostytutką. Będziesz mieć kasę, ale zagubisz godność i szacunek do siebie samej. Wybierz sama.

Osobiście mi się ulewa jak czytam takie teksty od młodej laski, która ma za sobą jedynie dwie nieudane relacje, a zachowuje się jakby była kilkunastu nieudanych związkach i rozwodzie.

6

magdaa19_92 napisał/a:

Mam 2 związki za sobą i to wystarczy, mimo, że jestem jeszcze młoda. Na każdym z nich przejechałam się co nie miara. Wiem, że może uznacie moje pytanie za prowokację ale zastanawiam się, czy nie zostać pania do towarzystwa czy jak kto woli prostytutką. Doszłam do wniosku, że faceci nie są warci więcej niż to, żeby ich doić ile wlezie. Nie ma się co angażować, bo prędzej czy później można dostać niezłego kopa i polecieć dalej niż Adam Małysz w Planicy...

Ja tam nie potępiam - prostytutki to w sumie najbardziej uczciwe kobiety w relacjach damsko-męskich. bez ściemy, kłamstw, wydziwiania - pieniądze na stole i sprawa załatwiona.

Jedyne nad czym bym się zastanowił, od strony kobiety, czy jesteś w pełni świadoma konsekwencji społecznych takiego stylu życia i tego, że nie zawsze da się to utrzymać w tajemnicy.

7

Akurat jak będziesz "doić" facetów to nie pokażesz jacy oni są dla Ciebie mało warci tylko jak Ty siebie nie szanujesz. To Twoje ciało, pozwolisz aby obcy ludzie Cię dotykali i pozwolisz im sobie wkładać ?  O.o

8 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-01-30 13:40:44)

ZwykłyFacet napisał/a:

Jedyne nad czym bym się zastanowił, od strony kobiety, czy jesteś w pełni świadoma konsekwencji społecznych takiego stylu życia i tego, że nie zawsze da się to utrzymać w tajemnicy.

Konsekwencje społeczne? Buehehehe, jak były by poważne np. spalenie na stosie tak jak to robili kiedyś z "czarownicami" wink big_smile w przypadku jak się wyda to rzeczywiście lepiej nie ryzykować. A tak to sobie wynajmuje mieszkanie w dużym mieście gdzie nikt nie zna i - "hulaj dusza" big_smile Jak by się tak wszystkie obawiały to nie było by tylu studentek co dają za hajs tongue Ba szesnastolatki !! teraz same zaczepiają przez komunikatory że coś za kasę "zrobią" wink

9 Ostatnio edytowany przez Toja24 (2016-01-30 13:46:00)

Cyngli napisał/a:

Osobiście mi się ulewa jak czytam takie teksty od młodej laski, która ma za sobą jedynie dwie nieudane relacje, a zachowuje się jakby była kilkunastu nieudanych związkach i rozwodzie.

Podpisuje sie pod tymi słowami.
Moze lepiej byś sie zajęła czymś innym i w to wpakowała swoja złość, np nauką, praca, sportem ? Serio myślisz o zostaniu prostytutka z takich powodów, bo chlopak czy tam dwóch, Cię rozczarował ? Jak dla mnie żałosne...

Chociaz właściwie, Twoja sprawa. Kazdy odpowiada za siebie i własne zycie.

10 Ostatnio edytowany przez ZwykłyFacet (2016-01-30 18:08:08)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Konsekwencje społeczne? Buehehehe, jak były by poważne np. spalenie na stosie tak jak to robili kiedyś z "czarownicami" wink big_smile w przypadku jak się wyda to rzeczywiście lepiej nie ryzykować. A tak to sobie wynajmuje mieszkanie w dużym mieście gdzie nikt nie zna i - "hulaj dusza" big_smile Jak by się tak wszystkie obawiały to nie było by tylu studentek co dają za hajs tongue Ba szesnastolatki !! teraz same zaczepiają przez komunikatory że coś za kasę "zrobią" wink

Znam dziewczynę która właśnie w ten sposób "dorabiała". Pewnego razu "nie chciała dorobić" pewnemu gościowi za co ten przekazał jej rodzicom komplet jej zdjęć plus printscreen ogłoszenia (z jej fotami, oczywiście bez twarzy ale rodzice znają ją na tyle że wiedzą, że to ona) wraz z tel pod który zadzwonili i ona odebrała... O takich konsekwencjach mówię, nie o koleżankach, obgadywaniu czy innym badziewiu.

Sam wiesz, że rodzinę (matkę i ojca) ma się jedną....

Świrów nie brakuje.

11

I jak ich chcesz doić? Będziesz ceny zawyżać hahaha? Ty dajesz tyłka, a oni płacą tyle, na ile się z Tb umówili. Uczciwa umowa. Oni na tym nie tracą, Ty tracisz godność i pewnie zdrowie.

12

Ja też mam za sobą 2 nieudane związki. I nie planuję już nigdy więcej kolejnych. Od kobiet oczekuję tylko dobrej zabawy i seksu. Rób to z mężczyznami, którzy Ci się podobają, a nie z tymi, którzy chcą Ci zapłacić. I będzie fajnie wink

13 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2016-02-02 23:59:17)

Prostytutką nie zostaje się dlatego ze faceci zawiedli.
Prostytutka zostaje się dlatego ze nie potrafi się nic innego w sensie zarobkowym.

14

magdaa19_92 napisał/a:

Doszłam do wniosku, że faceci nie są warci więcej niż to, żeby ich doić ile wlezie.

... może i wydoisz, ale to ty będziesz w roli tej, co musi robić dobrze facetom. Na pewno żaden z twoich klientów nie poczuje, że jest nic nie wartym gościem, wprost przeciwnie, to ty będziesz zabawką dla niego.
Jeśli zraziłaś się do związków, to wchodzenie w układ, w którym z założenia jesteś przedmiotem, zabawką dla faceta, poza kasą, w sferze emocjonalnej nie zrekompensuje ci już doznanych zawodów.

15

Jeśli chcesz to czemu nie ? Jesteś dorosła masz swój rozum uważam ,że to Tylko i wyłącznie Twoja decyzja co zrobisz ze swoim życiem ,a ja nie powinnam Cię oceniać i decydować za Ciebie. Po prostu porządnie zastanów się nad konsekwencjami i sama zdecyduj

16 Ostatnio edytowany przez Lexpar (2016-02-03 09:41:37)

Oj, śmierdzi mi to trollem

17

w szoku jestem jak kobieta może tak nawet pomyśleć
Jeszcze piszesz,ze jesteś młoda
  Zawiodłaś sie na facetach i myślisz ze kazdy myśli h...m?
Widać nie spotkałas tego "jedynego"
Zeszmacić sie chcesz na własne życzenie?nie ogarniam,dziewczyno,obudź sie,nie rób takich rzeczy,nie myśl nawet

a kasa?to najważniejsze?

a jak to se też mówi.."takiego kwiatu,jest pół światu"

Daj sobie czas,nic na sile

Odn bycia do towarzystwa--kiedys mogłabys tego załować

18

osobliwy nick napisał/a:

Ja też mam za sobą 2 nieudane związki. I nie planuję już nigdy więcej kolejnych. Od kobiet oczekuję tylko dobrej zabawy i seksu. Rób to z mężczyznami, którzy Ci się podobają, a nie z tymi, którzy chcą Ci zapłacić. I będzie fajnie wink

to moze razem, sie zgadajcie...kto wie..

"NIGDY NIE MÓW NIGDY"

19

Nie dziwię Ci się, też po 2 giej porażce myślałem by zostać panem do towarzystwa, a uwierz miałem możliwości ale z doświadczenia wiem że Ci przejdzie.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zastanawiam się, czy nie zostać panią do towarzystwa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024