Jak to jest, że jedna z nas wystarczy, że zje trochę i już jej idzie w " boczki" a druga je ile może i nadal nic nie tyje ? Co powoduje, że ma się tak szybką przemianę materii?
W związku z tym, że jestem dość szczupła - przy wzroscie 170cm i wadze 55 kg wyglądam tragicznie chudo i bardzo źle się z tym czuje, chciałam was zapytać co jeść by przytyć, w sensie zdrowego,ale w małych ilościach, gdyż jak zjem zbyt dużo jak na swoje możliwości to źle się czuję.
Moje ręce są strasznie chude wręcz kości z nich wystają, i mam strasznie małe piersi, wręcz ich nie mam , bo nawet nie mieszcze się w rozmiarze A. Nosze za duże staniki, z push-upem, ale co to daje jak założe stroj kąpielowy i od razu wychodzi prawda na jaw ?
Właśnie najgorszy problem mam z górną częścią ciała bo np. nogi mam ładne, zgrabne i nie są tak wychudzone jak ręce. Do tego się garbię więc same wyobraźcie sobie jak to wygląda..
Najbardziej zależy mi na tym by doprowadzić ręce i piersi " do porządku" tylko jak to zrobić w przeciągu załóżmy 2-3 miesięcy ?