menopauza prosze o rady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » menopauza prosze o rady

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: menopauza prosze o rady

Mam 50 lat od 4 lat nie mam miesiączki.Wszystko było w miare dobrze nic mi się specjalnego nie działo.A teraz raptem oblewają mnie poty,nie mogę spać,nie mam siły.Robię się czerwona jak burak na twarzy przy byle wysiłku.Czy tak może objawiać się menopauza?Myślałam że skoro nie mam okresu od lat to już to jest za mną.Czy są tu kobiety w podobnym wieku????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: menopauza prosze o rady

Tak, to najprawdopodobniej objawy menopauzy. Wg mojej gin mogą się ciągnąć do 10 lat. Możesz spróbować preparatów z soją bez recepty na menopauzę, jest tego mnóstwo w aptekach lub wybrać się do lekarza.

dzięki za wypowiedz może mylnie sądziłam ze u mnie to już po wszystkim

4

no ja jestem, w nieustającej menopauzie od 12 lat, można przywyknąć wink

5

Miałam podobne problemy. Preparaty sojowe nie pomagały. W końcu lekarz zapisał mi hormony w żelu do wcierania w ciało. Teraz czuję się wspaniale smile

Ostarnio zaczełam biegać,żeby wzmocnić serce oczywiście kondycje mam żałosną ale myśle ,że to dobry pomysł,Pije herbaty ziołowe ale może też zawitam u lekarza.

7

Witam, mam 51 lat i od roku chodzę po lekarzach i żadnej poprawy . Moja menopauza odbiera mi moje życie sad od ginekologa dostałam  plastry i o mało serce mi nie stanęło, brałam Menoplant przez parę miesięcy i na początku było lepiej ale potem wszystko wróciło że zdwojoną siłą, od paru tygodni biorę Duo Fen i żadnej poprawy. jestem 3 tygodnie po ablacji serca , mam depresję wogole nie mogę spać. Może macie jakieś sprawdzone sposoby lub leki aby złagodzić objawy menopauzy?!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » menopauza prosze o rady

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024