Mam już dość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Mam już dość

Witam jestem z dziewczyną 0,5 roku niestety jesteśmy na odległość ale raz na miesiąc się widzimy, zakochałem się w niej staram się być kochany. Po pół roku nie usłyszałem od niej żadnego słowa typu kocham cię, jesteś wspaniały czy coś takiego, nie wspomnę że nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Chciałem to skończyć ale napisała że jestem dla niej ważny, ale nic że kocham cię itp.. tłumaczyła się że jest osobą u której ciężko wydusić uczucia. Co mam robić ? Kocham ją monco

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam już dość
maciexs335 napisał/a:

Witam jestem z dziewczyną 0,5 roku niestety jesteśmy na odległość ale raz na miesiąc się widzimy, zakochałem się w niej staram się być kochany. Po pół roku nie usłyszałem od niej żadnego słowa typu kocham cię, jesteś wspaniały czy coś takiego, nie wspomnę że nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Chciałem to skończyć ale napisała że jestem dla niej ważny, ale nic że kocham cię itp.. tłumaczyła się że jest osobą u której ciężko wydusić uczucia. Co mam robić ? Kocham ją monco

A możesz zdradzić ile macie lat?
Jesteście "ze sobą" 6 msc., widzicie się raz w miesiącu-czyli 6 razy...
Hmmmm....jak tu się zakochać?

3

mamy po 20 lat w lipcu zaczeliśmy być ze sobą, tylko wyjechaliśmy na studia

4

no widzimy się często, jesteśmy z jednego miasta, więc święta wszystkie spędzamy razem

5

Eeęe. ... to jak często się widzicie??

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024