zdradziłam narzeczonego chce go odzyskac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradziłam narzeczonego chce go odzyskac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: zdradziłam narzeczonego chce go odzyskac

cześć mam problem byłam ze swoim narzeczonym ponad 2 lata mamy ze soba 6 miesieczna corke poznalam pewnego chlopaka gdy akurat miedzy nami sie nie ukladalo . to znaczy nie zdradzilam go doslownie z tym chlopakiem pisalam ale moj narzeczony uwaza to za zdrade . wyprowadzil sie z do,u i kontaktuje sie ze mna tylko w sprawie naszej corki . pomozcie mi co moge zrobic zeby mi wybaczyl . bardzo go kocham i chce zeby do mnie wrocil ale nie wiem jak to zrobic . czekam na pomoc i dziekuje sad sad sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradziłam narzeczonego chce go odzyskac
Myslicielka12 napisał/a:

cześć mam problem byłam ze swoim narzeczonym ponad 2 lata mamy ze soba 6 miesieczna corke poznalam pewnego chlopaka gdy akurat miedzy nami sie nie ukladalo . to znaczy nie zdradzilam go doslownie z tym chlopakiem pisalam ale moj narzeczony uwaza to za zdrade . wyprowadzil sie z do,u i kontaktuje sie ze mna tylko w sprawie naszej corki . pomozcie mi co moge zrobic zeby mi wybaczyl . bardzo go kocham i chce zeby do mnie wrocil ale nie wiem jak to zrobic . czekam na pomoc i dziekuje sad sad sad

Narzeczony uważa to za zdradę. A Ty, jak uważasz? Pisząc, "nie zdradziłam go dosłownie", co miałaś na myśli?

3

Zapewne chodziło jej o to, że nie wylądowała z nim w łóżku

4

Tłumaczysz się pisząc że się nie układało, widocznie facet miał powód że się wyprowadził. Jesteście krótko w w związku, macie dziecko, przed Wami małżeństwo a Ty "chyba zdradziłaś", masakra,  twoje błagania nie pomogą, widać że gościu nie rzuca słów na wiatr.

5

Ja prosilam o jakas rade a nie ocenianie mnie

6

Forum jest do tego byś poznała prawdę, a nie to co chcesz usłyszeć. Pierwszą rzeczą jaką powinnaś zrobić to właśnie ocenić siebie i swoje zachowanie. Już sam fakt, że macie dziecko, a Ty pozwoliłaś sobie na flirt na boku z innym mężczyzną, świadczy o Twojej niedojrzałości emocjonalnej. Mówisz mu, że go bardzo kochasz, tylko gdy go tracisz? Musisz rozważyć, czy Ty na prawdę chcesz być ze swoim narzeczonym, czy szukasz czegoś innego dla siebie. Nie marnuj facetowi życia, jeśli Ty dalej chcesz się "bawić".  I tak już mu mocno zamieszałaś w życiu. Jeśli on jeszcze nie ściągnął obrączki to jest jeszcze szansa, ale musisz teraz przez długi czas nie dawać mu choćby małego powodu do niepokoju. Odbudowanie zaufania ( które jest podstawą szczęśliwego związku ) to wyzwanie i nie zawsze się udaje.

7 Ostatnio edytowany przez Myslicielka12 (2016-01-25 11:36:18)

Niebylismy malzenstwem wiec nie mial obraczki zeby sciagnac i chce z nim byc

8 Ostatnio edytowany przez Kamil_1986 (2016-01-25 12:12:33)

Źle mnie zrozumiałaś/ źle się wyraziłem... miałem na myśli Twój pierścionek zaręczynowy... Niby Twoja, ale gdybyście się rozstali, to z zasady powinnaś mu go oddać.

9

Pierścionek zareczynowy mam nadal na swoim miejscu

10 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-01-25 12:30:21)

samotnax4 napisał/a:

Zapewne chodziło jej o to, że nie wylądowała z nim w łóżku

Chodziło mi raczej o intensywność i treść owego, półrocznego pisania.
Ukrywana przez Myślicielkę korespondencja z innym była nie na miejscu, ale sam fakt nie był moim zdaniem, powodem odejścia partnera Autorki.
Były nimi, jak się wydaje, okoliczności, które wskazałem cztery wiersze powyżej.

11

Ja sie chyba zle wyrazilam pisalam z nim miesiac nie pol roku

12

Myslicielka12 napisał/a:

Ja sie chyba zle wyrazilam pisalam z nim miesiac nie pol roku

Nie, to ja nadinterpretowałem okres kontaktów.
Ale i tak nie odpowiedziałaś, jaką formę i częstotliwość miała ta korespondencja.
A w tym chyba zasadza się powód rozstania?

13

Panowie, dajecie się wkręcić w jakiegoś trolla, który jedyne co potrafi napisać, to kilka zdań pojedynczych.

14

Myslicielka12 napisał/a:

cześć mam problem byłam ze swoim narzeczonym ponad 2 lata mamy ze soba 6 miesieczna corke poznalam pewnego chlopaka gdy akurat miedzy nami sie nie ukladalo .(

Co to wg Ciebie znaczy : między nami się nie układało?

15

Te rozmowy mialy forme kolezenska a pisalismy co 3 -4 dni . Mojemu narzeczonemu chodzi o sam fakt pisania

Myslicielka12 napisał/a:

Te rozmowy mialy forme kolezenska a pisalismy co 3 -4 dni . Mojemu narzeczonemu chodzi o sam fakt pisania

Nie wierzę że przez zwykłe koleżeńskie pisanie facet porzuca swoje dziecko i kobietę. Albo Ty kręcisz albo dla Twojego faceta to był zwykły pretekst

17

Powiedzial mi ze chodzi o sam fakt ze pisalam

18

Rozumiem,że na rozmowy z kimś face to face,też szans nie miałaś.Koleżeńskie rozmowy oczywiście,z płcią przeciwną?

19

Jeszcze jedna sprawa, w jaki sposób dowiedział się o Twojej korespondencji z innym facetem? I czy rzeczywiście były to tylko czysto koleżeńskie rozmowy, czy jednak pojawiał się w nich flirt? Jeśli też to drugie (ale zakładając, że obyło się bez gadek typu "gdybym cię spotkała, to bym ci [tu wstaw intymny opis]" itp.), to jest to podstawa do poważnej rozmowy, ale czy do rozstania i wyprowadzki z domu?

20

To byly czysto kolezenskie rozmowy a dowiedzial sie o nich bo przejrzal moj telefon

21

Albo coś ukrywasz przed nami, albo Twój były to jakiś histeryk/manipulant hmm

22

Myslicielka12 napisał/a:

Ja prosilam o jakas rade a nie ocenianie mnie

spróbuj jakiś wywar, eliksir ....  Tylko nie zapomnij o zaklęciach big_smile

Miłosny napój Wenus
Potrzebne są następujące składniki:
-9 łyżeczek słodkiego czerwonego wina
-9 liści bazylii
-9 goździków
-9 pestek jabłka
-9 kropli wyciągu z wanilii
-9 kropli soku poziomkowego
-9 kropli soku z malin
-1 korzeń żeń - szenia, pocięty na 9 równych kawałków
Wszystkie 9 składników włożyć do naczynia przy blasku 9 poświęconych różowych świec o godzinie 21.00, Dziewiątego dnia, dziewiątego miesiąca roku. Zamieszaj dziewięć razy napój drewnianą łyżką, za każdym razem wymawiając następujące zaklęcie:
SPRAW, BY OSOBA, KTÓRA WYPIJE TO WINO,
OBLAŁA MNIE BOSKĄ MIŁOŚCIĄ.
SŁODKI NAPOJU MIŁOSNY ZAKLĘTY PRZEZ DZIEWIĘĆ
SPRAW, BY JEGO/JEJ MIŁOŚĆ BYŁA MOJA NA ZAWSZE.

Starogracki Eliksir Miłości
Stosowany już za dawnych czasów. Greckie hetery utrzymywały, że jest doskonały. Podobno dostały przepis od uskrzydlonego, złotowłosego chłopczyka
Składniki:
- garść płatków róży
- garść płatków jaśminu
- sproszkowane skrzydła białych motyli
- łuska z ogona syreny
- dwa pióra ze skrzydeł turkawki (samiec i samiczka)
- kilka kropel mleka z piersi rusałki
- włos z głowy wybranka/wybranki
- garniec źródlanej wody
Eliksir należy przygotowywać w nocy, najlepiej przy świetle księżyca w pełni. Wodę z czystego źródła wlać do kociołka. Dodać płatki kwiatowe i gotować przez 10 minut. Do uzyskanego wywaru wsypać jednocześnie sproszkowane skrzydła białych motyli i łuskę syreny, mieszaj go następnie przez pięć minut zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Twój wywar powinien mieć teraz jasnozieloną barwę. Jeśli nie ma - bardzo źle. Następnie dodaj mleko rusałki. 6-7 kropel powinno wystarczyć. Napój powinien teraz uzyskać różowawą barwę. Gotuj go jeszcze przez 30 minut i na samym końcu wrzuć doń włos wybranka. Jeśli z nad kociołka zacznie się unosić czerwonawa mgła, znaczy, że przygotowałeś eliksir prawidłowo.

Napój miłosny z lubczyku
Składniki:
- 2 łyżki świeżych nasion lubczyku
- pół szklanki winiaku lub brandy
Sposób przyrządzania:
Nasiona lubczyku zalewamy winiakiem lub brandy. Taką nalewkę można pić albo dodawać do innych koktajli lub napojów.

Miłosny napój Azteków
Składniki:
- 1 l mleka,
- 2 laski wanilii,
- 3/4 szklanki wody,
- 2 łyżki miodu akacjowego,
- 4 łyżki cukru,
- 2 op. cukru waniliowego,
- 4 łyżki kakao,
- szczypta pieprzu kajeńskiego,
- szczypta soli,
- 1 kieliszek białego rumu.
Sposób Sporządzenia:
W jednym kociołku zagotować 1 litr mleka z dwoma laskami wanilii. W drugim kociołku wymieszać: wodę + miód + cukier + cukier waniliowy + kakao. Wymieszane składniki zagotować. Z mleka wyciągnąć laski wanilii i nożem zeskrobać ziarenka, które połączyć z "masą" z drugiego garnka. Do mleka dolać zawartość drugiego garnka, wymieszać. Dodać "sporą szczyptę" soli i pieprzu kajenskiego. I jeszcze raz zamieszać. Do szklanki wlać kieliszek białego rumu i dopełnić przygotowanym napojem mlecznym. Wymieszać. Pić na gorąco.

Miłosny napój cygański
Potrzebne są następujące składniki:
-filiżanka wody
-łyżeczka kopru włoskiego
-1/4 filiżanki czerwonego wina
-łyżeczka werbeny
-trzy szczypty gałki muszkatołowej
Jak przyrządzić?
Wszystkie składniki włóż do małego kociołka, postaw je na ogniu i zagotuj. Trzymając w ręku zapaloną różową świecę usiądź przed naczyniem i skoncentruj się na ukochanej osobie. Przez 13 minut powtarzaj na głos jej imię. Następnie zdejmij z ognia garnuszek i przecedź jego zawartość przez lnianą szmatkę. Dosłódź wszystko odrobiną miodu i podaj napój ukochanej osobie.
Powyższe ze strony eliksirów (rozdział zaawansowany)

A tak na poważnie ... gdy się kocha nie szuka się wrażeń na boku.
Mnie ciekawi o czym pisałaś te smsy. O pogodzie ?

23

Bullet- lol
Tylko jak ona umie sklecic  jedno zdanie w jednym czasie to  nie wiem czy umie tyle przeczytać big_smile

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradziłam narzeczonego chce go odzyskac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024