Dotyk-flirt czy nic nie znacząca bzdura? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dotyk-flirt czy nic nie znacząca bzdura?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dotyk-flirt czy nic nie znacząca bzdura?

Mam krótkie pytanko z kategorii flirt.Może jest głupie,ale nie daje mi spokoju.Bywam czasami w takim klubie muzycznym.Pracuje tam taki barman,podoba mi się,ale nigdy go nie podrywałam ani nic z tych rzeczy.Ostatnio stałam przy barze i podeszła jakaś dziewczyna pytając go czy ma dziewczynę,a on jej odpowiedział,że nie i że nie szuka.Ta dziewczyna była w miarę atrakcyjna,ale już dosyć pijana.Ja w klubie nigdy nie zamawiam alkoholu,tylko jakieś napoje.Ale nie o to chodzi,przejdę do rzeczy,napisałam o tym gdyby to miało jakiś związek ze sprawą.Chodzi o to,że po lewej stronie w tym klubie jest szatnia.I jak wychodziłam z imprezy to stanęłam sobie obok tej szatni,a na przeciwko stały jakieś dziewczyny.No i wtedy ten barman przechodził,chciał podejść do szatniarki,żeby jej coś tam dać.Przechodząc obok mnie,dotknął mnie dłonią w talii,tak w okolicy biodra,tak mnie musnął.Nie zrobił tego przypadkowo na pewno.Normalnie aż mnie ciarki przeszły,poczułam motylki w brzuchu.Wiem,że stałam obok tej szatni,a on chciał dojść do szatniarki,ale nie zasłaniałam tej szatniarki ani nic,tylko sobie stałam obok szatni,przy ścianie.Mógł sobie swobodnie przejść bez dotykania nikogo,bo pomimo,że po drugiej stronie tego korytarzyka stały dziewczyny to zmieściłby się bez problemu,aż takiego ścisku nie było.Poza tym on nie chciał mnie przesunąć ani nic,tylko mnie tak musnął w talii.Gdyby był ścisk to by pewnie przecisnąłby się jakoś bokiem czy coś,ale normalnie przeszedł,bez żadnego przeciskania się.I tak mnie zastanawia.. czy możliwe jest,że mu wpadłam w oko i to było coś w stylu podrywu,próby zwrócenia na siebie uwagi czy to tylko moja wyobraźnia i to kompletnie nic nie znaczyło?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Byla_Narzeczona (2016-01-25 03:43:06)

Odp: Dotyk-flirt czy nic nie znacząca bzdura?

Na 95% to nic nie znaczyło. Pisze Ci to ćma barowa, której ulubionym zajęciem jest szlajanie się po pubach i która ma dużo znajomych barmanów.

EDIT: To 5% to też nic poważnego, żeby było jasne. Po prostu coś na zasadzie, że nie jesteś na tyle brzydka, by przechodzić dwa metry od Ciebie. Na moje jednak, to on sobie zwyczajnie przeszedł i ledwo ten dotyk zarejestrował.

3

judyta2461 napisał/a:

czy możliwe jest,że mu wpadłam w oko i to było coś w stylu podrywu,próby zwrócenia na siebie uwagi czy to tylko moja wyobraźnia i to kompletnie nic nie znaczyło?

Moim zdaniem to tylko zwykły, nic nieznaczący odruch. Ten mężczyzna pracuje w klubie, tam obowiazują nieco inne, zdecydowanie luźniejsze zasady, zapewne taki ma po prostu sposob bycia.
Gdyby chciał zwrócić na siebie Twoją uwagę, zapewne wiedziałby w jaki sposob to zrobić, a tutaj przecież nic więcej nie było.

4

Tak, spodobalas mu sie, ale jest niesmialy.
I co zamierzasz ? Podejdziesz do niego i sie zapytasz, czy pojdzie z Toba na kawe ?

5

Lol.
Facet Cię przypadkiem musnal a ty rozkminiasz.

6 Ostatnio edytowany przez bullet (2016-01-26 10:30:49)

Ona była w Międzyzdrojach królową dyskoteki,
a ja jestem dość nieśmiały i nie tańczę szybkich, niestety.
Już chciałem ją poprosić, grali Michele Beatlesi,
lecz taki Schwarzeneger podszedł do niej pierwszy!
Ona na mnie tak namiętnie spojrzała siedem razy,
a ja bez niej żyć nie mogę, pomóżcie, Bazyl.

7 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-01-26 10:36:34)

Ale to dobrze, ze sa jeszcze takie dziewczyny.Romantyczne, dla ktorych gest moze miec jakis podtekst.Nie kazdą zadawalają  nachalni faceci machajacy numerem telefonu...

Judyta, juz Cie lubie. tongue

8

verdad napisał/a:

Ale to dobrze, ze sa jeszcze takie dziewczyny.Romantyczne, dla ktorych gest moze miec jakis podtekst.Nie kazdą zadawalają  nachalni faceci machajacy numerem telefonu...

Judyta, juz Cie lubie. tongue

Tez uwazam ze fajnie ze sa takie dziewczyny. Ale mysle ze szkoda ciebie dla takiego barmana.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dotyk-flirt czy nic nie znacząca bzdura?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024