Niepokojąca morfologia. Do kogo na konsultacje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Niepokojąca morfologia. Do kogo na konsultacje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Niepokojąca morfologia. Do kogo na konsultacje?

Cześć, przez ostatnie miesiące byłam przemęczona i na nic nie miałam siły, więc poszłam zrobić badania krwi. Niedawno otrzymałam wyniki, nie do końca rozumiem co tam jest napisane ale z tego co zdołałam znaleźć w internecie mam dosyć mocno odbiegające od normy co mnie trochę zaniepokoiło.  W związku z tym mam pytanie które może wydać wam się głupie. Do jakiego lekarza powinnam się zgłosić z tymi wynikami na konsultacje aby mi powiedział co w nich jest? Dodam że nie mam możliwości udać się do lekarza rodzinnego bo przebywam w innym mieście wiec chciałam iść gdzieś prywatnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niepokojąca morfologia. Do kogo na konsultacje?

Każdy internista Ci pomoże

3

Dziękuję za odpowiedź smile
Czy internista może też wypisać skierowanie na jakieś specjalistyczne badania?

4

Oczywiście, od tego są m.in. smile

5

Po odczytanie wyników możesz się udać nawet na pomoc doraźną, jeśli jest to już po godz otwarcia przychodni. Tam też Ci odczytają i podpowiedzą co masz dalej z tym zrobić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Niepokojąca morfologia. Do kogo na konsultacje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024