Czuje sie samotna, niekochana.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czuje sie samotna, niekochana..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czuje sie samotna, niekochana..

Jesteśmy razem niecały rok, od 5 miesięcy mieszkamy razem, jestem w 4 miesiącu ciąży. Kiedyś wszystko było zupełnie inaczej ale od czasu zamieszkania razem czuje że juz mu nie zależy.  Nie przytula, nie całuje,  nie rozmawia cały czas siedzi na tablecie.  Poprosiłam by zablokował byłą z którą był kilka lat temu , bo pisze że go kocha i chce wrócić,  ale mimo to on ciągle ma ją w znajomych i krzyczy że nie mam prawa wybierać mu znajomych.  Ale ja po prostu sie boję po ostatnim związku w którym byłam zdradzana, mam z tamtego związku 3 letnią córkę.  Nie wiem co myśleć i co z tym zrobić,. W kwietniu mamy sie pobrać a ja jestem nieszczęśliwa. Obiecuje że będzie inaczej ale nadal jest taki sam. Z każdym dniem czuje że już nie mam siły.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czuje sie samotna, niekochana..

Myślę, że za kilka miesięcy bedziesz matką samotnie wychowującą dwójkę dzieci i oczywiście, każde twoje dziecko bedzie od innego dziecka. Ojciec pierwszego dziecka zdradzał cię i zostałaś z jego dzieckiem (czy zadbałaś chociaz o solidne alimenty na dziecko?, dużo czasu nie minęło, a ty już znalazłaś kolejnego chłopa. Ani go porządnie nie poznałaś, ani nie dotarłaś się z nim, a już zamieszkałaś (cudo wprowadziło się do ciebie czy ty zamieszkałaś u niego?)z tym facetem i jakby tego było mało, to jeszcze zaciążyłaś. Facet leci sobie w kulki i na twoich oczach utrzymuje kontakt z byłą, która wyznaje mu miłość- ty walczysz z tym, on coś ci tam gada na odczepnego, ale jak przychodzi co do czego, to dalej rozkosznie pisze sobie z byłą i Bóg wie z kim jeszcze, skoro laptop przykleił mu sie do doopy.
Wiesz na czym polega twój problem? Otóż na tym, że ty za bardzo chcesz mieć faceta. Jest ci zupełnie obojętne kim jest dany facet, co sobą reprezentuje jako człowiek, czy jest to np. kurwiarz, czy kłamca, czy leń francowaty albo nadęty buc- ważne jest tylko to, by był w twoim zyciu jakis fagas.
Ja kompletnie nie rozumiem z czym ty masz problem dziewczyno. Żyjesz z jakimś chłopem, który robi cię w ciula, a skoro tak, to przecież problem z tobą powinien mieć on, a nie ty. Jeśli faktycznie nie pasuje ci taki facet, to powinnaś zakończyć ten cudowny związek- po cholerę siedzisz w  układzie, który cię męczy? Niech ten chłop sięmęczy, bo to on prowokuje kłótnie i to on rozwala wasz związek. On robi źle, ale jest mu dobrze- ty postępujesz dobrze, ale jest ci źle- czy nie widzisz jakie to popierdolone jest?
Sama ściągasz sobie na głowę syfy i sama na własne życzenie marnujesz sobie życie- czy nie sądzisz, że pora najwyższa wyrwać się z tego zaklętego kręgu?

3

Wow...trochę dosadnie napisala Tobie Oliwia. Ale trudno sie z tym nie zgodzić.
Zastanów się czy warto jeszcze brać ślub. Myślisz, że facet zmieni sie na lepsze po? Wątpie....

4

No no.... Oliwia dobrze ci napisała, ja tylko dodam....
Weź go za kudły oczywiście nie dosłownie.... przemów mu do tego głupiego małpiego rozumu....
Jak zdecydował się z tobą być.... jesteś w ciąży z nim, to niech się weźmie do odpowiedzialności za swoje czyny, albo niech wypada z twojego życia..... alimenty do płacenia...
A ty za swoje błędy życiowe będziesz płacić wychowując sama te dzieci....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czuje sie samotna, niekochana..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024