Miałem kiedyś tak, że wysłałem dziewczynę na FB zaproszenie i ona się odezwała czy się znamy. Później zaczęliśmy gadać polubiłem się. Okazała się niezwykłą osoba, umówiliśmy się. Oczywiście mówiłem ze przez przypadek wysłałem oczywiście było tak ze mi się spodobała i wysłałem. Kiedy i czy w ogóle mmożna takie coś powiedzieć? Zakładając że była by to miłość życia i bylibyśmy razem.
Miałem kiedyś tak, że wysłałem dziewczynę na FB zaproszenie i ona się odezwała czy się znamy. Później zaczęliśmy gadać polubiłem się. Okazała się niezwykłą osoba, umówiliśmy się. Oczywiście mówiłem ze przez przypadek wysłałem oczywiście było tak ze mi się spodobała i wysłałem. Kiedy i czy w ogóle mmożna takie coś powiedzieć? Zakładając że była by to miłość życia i bylibyśmy razem.
Polubiłeś się,ją...czy może o pogubienie chodzi ![]()
qw123 napisał/a:Miałem kiedyś tak, że wysłałem dziewczynę na FB zaproszenie i ona się odezwała czy się znamy. Później zaczęliśmy gadać polubiłem się. Okazała się niezwykłą osoba, umówiliśmy się. Oczywiście mówiłem ze przez przypadek wysłałem oczywiście było tak ze mi się spodobała i wysłałem. Kiedy i czy w ogóle mmożna takie coś powiedzieć? Zakładając że była by to miłość życia i bylibyśmy razem.
Polubiłeś się,ją...czy może o pogubienie chodzi
Doskonale wiesz o czym mówię i temat ma głębsz sens po prostu zainteresowało mnie to. Takie niby przypadkowe poznanie i po latach: a wiesz, że to nie był przypadek? Być może Ona by się domyśliła ![]()
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, bo średnio po Polsku to jest, dlatego majkaszpilka napisała Ci to co Ci napisała. Jak widać po Twoim przykładzie to można takie coś powiedzieć, ale nie rozumiem po co w ogóle to roztrząsasz teraz? Chcesz się pochwalić jak poderwałeś dziewczynę? Brawo, naprawdę super sposób, masz powód do dumy.
A niby dlaczego jest to sposób zły? W ogóle czy jest zły sposób zrobienia czegoś dobrego ?
Nie mówię o tej sytuacji, ale często robi się takie rzeczy i później robi się z tego romantyczne historie.
i?
qw123
sory, ale ja nie rozumiem z czym masz problem, albo to trochę "pseudoproblem" na poziomie gimnazjalisty.... Jak Ci doskwiera to oszustwo to powiedz jej prawdę albo zerwij z nią ...
qw123
sory, ale ja nie rozumiem z czym masz problem, albo to trochę "pseudoproblem" na poziomie gimnazjalisty.... Jak Ci doskwiera to oszustwo to powiedz jej prawdę albo zerwij z nią ...
Ale oni nie sa juz razem xD