Drobne kłamstewko - przypadkowe poznanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drobne kłamstewko - przypadkowe poznanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Drobne kłamstewko - przypadkowe poznanie

Miałem kiedyś tak, że wysłałem dziewczynę na FB zaproszenie i ona się odezwała czy się znamy. Później zaczęliśmy gadać polubiłem się. Okazała się niezwykłą osoba, umówiliśmy się. Oczywiście mówiłem ze przez przypadek wysłałem oczywiście było tak ze mi się spodobała i wysłałem. Kiedy i czy w ogóle mmożna takie coś powiedzieć? Zakładając że była by to miłość życia i bylibyśmy razem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drobne kłamstewko - przypadkowe poznanie
qw123 napisał/a:

Miałem kiedyś tak, że wysłałem dziewczynę na FB zaproszenie i ona się odezwała czy się znamy. Później zaczęliśmy gadać polubiłem się. Okazała się niezwykłą osoba, umówiliśmy się. Oczywiście mówiłem ze przez przypadek wysłałem oczywiście było tak ze mi się spodobała i wysłałem. Kiedy i czy w ogóle mmożna takie coś powiedzieć? Zakładając że była by to miłość życia i bylibyśmy razem.

Polubiłeś się,ją...czy  może o pogubienie chodzi tongue

3

majkaszpilka napisał/a:
qw123 napisał/a:

Polubiłeś się,ją...czy  może o pogubienie chodzi tongue

Doskonale wiesz o czym mówię i temat ma głębsz sens po prostu zainteresowało mnie to. Takie niby przypadkowe poznanie i po latach: a wiesz, że to nie był przypadek? Być może Ona by się domyśliła big_smile

4

qw123 napisał/a:

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, bo średnio po Polsku to jest, dlatego majkaszpilka napisała Ci to co Ci napisała. Jak widać po Twoim przykładzie to można takie coś powiedzieć, ale nie rozumiem po co w ogóle to roztrząsasz teraz? Chcesz się pochwalić jak poderwałeś dziewczynę? Brawo, naprawdę super sposób, masz powód do dumy.

5

A niby dlaczego jest to sposób zły?  W ogóle czy jest zły sposób zrobienia czegoś dobrego ?

Nie mówię o tej sytuacji, ale często robi się takie rzeczy i później robi się z tego romantyczne historie.

6

i?

7

qw123
sory, ale ja nie rozumiem z czym masz problem, albo to trochę "pseudoproblem" na poziomie gimnazjalisty.... Jak Ci doskwiera to oszustwo to powiedz jej prawdę albo zerwij z nią ...

8

Hh999 napisał/a:

qw123
sory, ale ja nie rozumiem z czym masz problem, albo to trochę "pseudoproblem" na poziomie gimnazjalisty.... Jak Ci doskwiera to oszustwo to powiedz jej prawdę albo zerwij z nią ...

Ale oni nie sa juz razem xD

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drobne kłamstewko - przypadkowe poznanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024