mój chłopak cały czas nosi przy sobie telefon. chodzi z nim niemal wszędzie. śpi z nim pod poduszką. chodzi z nim do toalety, do sklepu, do łazienki się kąpać. no wszędzie. kiedyś znalazłam przypadkiem w jego telefonie dziwne smsy w kopiach roboczych. wygladalo to tak, jakby zalil sie jakiejs dziewczynie, ze nie uklada nam sie w zwiazku i ze teskni za nia. byly tam tez odpowiedzi drugiej strony, ze mogl kiedys kilka lat wstecz wybrac ja to by bylo inaczej a teraz nie ma sensu zeby zawracal jej glowe. wytlumaczyl to wtedy tym, ze telefon ma od siostry wiec i smsy byly jej. dziwne ale ok, zapomnialam o tym. chlopak ukrywa przede mna wyjscia do kolegow, bo wie ze bede sie denerwowac. czasem usuwa smsy. ostatnio zastanowil mnie fakt, przyszedl koszt polaczenia, czsa 4 min, mowil ze to stare, bo podobno z nikim nie rozmawial, a on usunal rejestr z tym numerem. byla tylko ostatnia rozmowa ze mna, ale to 7 min wiec czas sie nie zgadzal. powiedzialam ze sie nie zgadza i zeby mnie nie klamal. dlugo nie chcial powiedziec, mowil ze to jego sorawa. potem powiedzial ze niby z kolega. ale skad ja mam wiedziec czy mowil prawde. dodatkowo mial jakis numer obcy w polaczeniach. nr zapisany dziwnie. mowil ze to ciocia. tyle ze ona miala inny numer, inna siec, pamietam poczatek numeru. jak mu powiedzialam to stwierdzil ze ciocia zmienila. pytam po co dzwonil do niej. a on ze pomylil numery cos mi tu nie gra, platal sie w zeznaniach wiec mam pewne obawy. co robic?
Temat: mój partner zdradza?
Zobacz podobne tematy :
Odp: mój partner zdradza?
Byłaś już proszona, żeby nie tworzyć kolejnych wątków dotyczących tego samego związku, stanowi to bowiem naruszenie Regulaminu Forum. Uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka