Witam, tak jak e tytule chciałbym się zapytać w jaki sposób ex-partnerzy szukają kontaktu? Mija już jakieś trzy miesiące odkąd jestem wolny i w ostatnim czasie w moim życiu dochodzi do różnych zbiegów okoliczności. Więc może to głupie, ale moje była dziewczyna raczyła zaprosić do znajomych mojego kumpla, którego nie zna. Oczywiście kolega lojalny mnie mi o tym powiedział a po rozmowie z nią kulturalnie usunął ją ze znajomych. Dwa dni później odezwała się jej koleżanka pod pretekstem, że przez moją byłą ona i parę osób mogą mieć kłopoty. Oczywiście wyczułem w tym sposób prowokacji z ich strony i próby manipulowania. Czy wy też uważacie, że ona szuka w jakiś ze mną kontaktu? (Podkreślam, że odeszła ona ode mnie i się nie odzywałem parę miesięcy). Nie czuję do tej osoby już nic, pozs fajnymi wspomnieniami. Ciekawi mnie tylko czy też uważacie, że to jakaś próba kontaktu czy tylko przypadek?
2 2016-01-13 09:38:51 Ostatnio edytowany przez lilianna90 (2016-01-13 09:57:06)
No z tym znajomym to na pewno nie przypadek. Ale skoro już nic do niej nie czujesz to czemu się tym przejmujesz?
Przeczytałam Twoje poprzednie wątki i powiem Ci, że sama nie wiele z nich rozumiem... W jednym piszesz, że to Ty ją zostawiłeś, w drugim, że ona Ciebie. Tutaj jesteś załamany, a w kolejnym wątku piszesz, że poznałeś dziewczynę, a w jeszcze jednym, że ex szuka kontaktu... Jak w końcu jest?:D
Dzisiaj do mnie dzwonila ale nie odebralem...
W sumie to trochę zagmatwane
. Ale pisząc tamte posty z przed kilku miesięcy to faktycznie byłem na początku załamany, potem mi przechodziło i znowu wracało do mnie tęsknota. Aż w końcu się uporałem z tymi złymi myslami i wyszedłem z dołka. Teraz mnie zastanawia po co ona zaprosiła mojego znajomego, którego nie zna? Myślę, że ona w jakiś sposób próbuje mnie sprowokować, żebym się do niej odezwał, ale ja nie mam zamiaru nawet z tą dziewczyną rozmawiać. Z resztą parę miesięcy temu sama to powiedziała. Teraz mnie zżera tylko ludzka ciekawość.... Po co szuka do mnie ścieżki? I co chce tym wskórać? Znajome jej tez mnie na tym portalu facebook szpiegują i ciągle się mnie wypytują o coś... Teraz się skupiłem na siłowni i bardzo jestem z tego zadowolony ![]()
Dzisiaj do mnie dzwonila ale nie odebralem...
Z tym, że ja z moją ex nie utrzymuje kontaktu od ponad dwóch miesięcy
. Nagle zaprasza mojego ziomka twierdząc, że jego zna a przecież nigdy im sobie nie przedstawiałem. Po prostu mnie ciekawi po czego chce ona ode mnie? ![]()
Hmm pewnie zwrócić Twoją uwagę skoro się nie odzywasz. Może liczyła, że jednak będziesz "walczył czy coś w ten deseń. Nie spodziewała się, że odpuścisz. Niekoniecznie czegoś więcej chce może zwyczajnie połechtać swojego ego:)
Hmm pewnie zwrócić Twoją uwagę skoro się nie odzywasz. Może liczyła, że jednak będziesz "walczył czy coś w ten deseń. Nie spodziewała się, że odpuścisz. Niekoniecznie czegoś więcej chce może zwyczajnie połechtać swojego ego:)
Ja o nią w ogóle nie walczyłem, tylko od razu odpuściłem i to jej mówiłem jak się mnie zapytała. Chciałem po miesiącu pogadać, żeby nie mieć z nią spiny. Ale nie chciała ze mną rozmawiać i dałem jej spokój. Z autopsji wiem, że i tak bym nic nie zrobił. A co do jej zraninonego ego to już nie moja sprawa... myślę, że to wszystko. Zobaczymy co wykombinuje dalej. Dzisiaj szpiegów na fb ograniczyłem widoczność. Nie chce, żeby wiedziała co się dzieje w moim życiu :-)