Witam, tak jak e tytule chciałbym się zapytać w jaki sposób ex-partnerzy szukają kontaktu? Mija już jakieś trzy miesiące odkąd jestem wolny i w ostatnim czasie w moim życiu dochodzi do różnych zbiegów okoliczności. Więc może to głupie, ale moje była dziewczyna raczyła zaprosić do znajomych mojego kumpla, którego nie zna. Oczywiście kolega lojalny mnie mi o tym powiedział a po rozmowie z nią kulturalnie usunął ją ze znajomych. Dwa dni później odezwała się jej koleżanka pod pretekstem, że przez moją byłą ona i parę osób mogą mieć kłopoty. Oczywiście wyczułem w tym sposób prowokacji z ich strony i próby manipulowania. Czy wy też uważacie, że ona szuka w jakiś ze mną kontaktu? (Podkreślam, że odeszła ona ode mnie i się nie odzywałem parę miesięcy). Nie czuję do tej osoby już nic, pozs fajnymi wspomnieniami. Ciekawi mnie tylko czy też uważacie, że to jakaś próba kontaktu czy tylko przypadek?
2 2016-01-13 09:38:51 Ostatnio edytowany przez lilianna90 (2016-01-13 09:57:06)
No z tym znajomym to na pewno nie przypadek. Ale skoro już nic do niej nie czujesz to czemu się tym przejmujesz?
Przeczytałam Twoje poprzednie wątki i powiem Ci, że sama nie wiele z nich rozumiem... W jednym piszesz, że to Ty ją zostawiłeś, w drugim, że ona Ciebie. Tutaj jesteś załamany, a w kolejnym wątku piszesz, że poznałeś dziewczynę, a w jeszcze jednym, że ex szuka kontaktu... Jak w końcu jest?:D
Dzisiaj do mnie dzwonila ale nie odebralem...
W sumie to trochę zagmatwane . Ale pisząc tamte posty z przed kilku miesięcy to faktycznie byłem na początku załamany, potem mi przechodziło i znowu wracało do mnie tęsknota. Aż w końcu się uporałem z tymi złymi myslami i wyszedłem z dołka. Teraz mnie zastanawia po co ona zaprosiła mojego znajomego, którego nie zna? Myślę, że ona w jakiś sposób próbuje mnie sprowokować, żebym się do niej odezwał, ale ja nie mam zamiaru nawet z tą dziewczyną rozmawiać. Z resztą parę miesięcy temu sama to powiedziała. Teraz mnie zżera tylko ludzka ciekawość.... Po co szuka do mnie ścieżki? I co chce tym wskórać? Znajome jej tez mnie na tym portalu facebook szpiegują i ciągle się mnie wypytują o coś... Teraz się skupiłem na siłowni i bardzo jestem z tego zadowolony
Dzisiaj do mnie dzwonila ale nie odebralem...
Z tym, że ja z moją ex nie utrzymuje kontaktu od ponad dwóch miesięcy . Nagle zaprasza mojego ziomka twierdząc, że jego zna a przecież nigdy im sobie nie przedstawiałem. Po prostu mnie ciekawi po czego chce ona ode mnie?
Hmm pewnie zwrócić Twoją uwagę skoro się nie odzywasz. Może liczyła, że jednak będziesz "walczył czy coś w ten deseń. Nie spodziewała się, że odpuścisz. Niekoniecznie czegoś więcej chce może zwyczajnie połechtać swojego ego:)
Hmm pewnie zwrócić Twoją uwagę skoro się nie odzywasz. Może liczyła, że jednak będziesz "walczył czy coś w ten deseń. Nie spodziewała się, że odpuścisz. Niekoniecznie czegoś więcej chce może zwyczajnie połechtać swojego ego:)
Ja o nią w ogóle nie walczyłem, tylko od razu odpuściłem i to jej mówiłem jak się mnie zapytała. Chciałem po miesiącu pogadać, żeby nie mieć z nią spiny. Ale nie chciała ze mną rozmawiać i dałem jej spokój. Z autopsji wiem, że i tak bym nic nie zrobił. A co do jej zraninonego ego to już nie moja sprawa... myślę, że to wszystko. Zobaczymy co wykombinuje dalej. Dzisiaj szpiegów na fb ograniczyłem widoczność. Nie chce, żeby wiedziała co się dzieje w moim życiu :-)