Niewdzieczny-facet, ktory tak wiele ma.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Niewdzieczny-facet, ktory tak wiele ma..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Niewdzieczny-facet, ktory tak wiele ma..

Moim problemem jestem chyba ja sama. Jezeli mialabym opisac wam cala moja historie "milosna" z mym obecnym partnerem, zabrakloby mi sil wstukajac w klawiature;). Opisze w skrucie- jestem naiwna matka dwujki wspanialych dzieci, mam 24 lata od 8 lat jestem z jednym partnerem od lat 5 jestesmy rodzicami. Poczatek naszego zwiazku byl swietny te same towarzystwo poniekad zamilowania. Odkad zaszlam w ciaze z pierwszym maluchem zmienilam sie-dojrzalam automatycznie!, koniec alkoholu imprez papierosow. Chcialam wejsc w nowy etap zycia z klasa, maz zona dziecko RODZINA. Niestety szybko okazalo sir, ze nie z tym facetem powinnam miec takie marzwnia. Odrazu pikazal jaki palant z niego. Zaczely sie wypady do kumpli uzywki.olewal mnie niesamomnie. Juz wtedy zastanawialam sie czy nir lepiej sie roztac no ale nadal uczucie, dzieci i sumienie. Jakos mi go zal jest gdy widze ze pracuje nawet sie stara. Nie wiem co robic jak mu pomo . Nadal zostawia mnie sama w domu i lazi do kumpli wydaje kase na swinswa ja sie gniewam dzien dwa i mi przechodzi. Co mam zrobic i jak. Pomoc mu sie zmienic czy dac SE spokoj.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niewdzieczny-facet, ktory tak wiele ma..

?

3

Odniosłam wrażenie,że nie napisałaś tego na trzeźwo. Sorry,ale trudno załapać o co Ci chodzi w tekscie.

4

zozi45 mam to samo wrażenie... O.o

5

Obrażasz się dwa dni i Ci przychodzi...a nie powinno. Bo rodzina to nie zabawka.
Zdecydowaliście się na dziecko a on sobie lata do kumpli ?
Zostaw mu dziecko i też idz się zrelaksuj z koleżankami !
Przed zajściem w ciąże nie był taki ? nie olewał  CIę?
postaw mu sprawę jasno bo w przeciwnym razie zmarnujesz sobie życie.

Faktycznie Autorkę na pewno będzie jeszcze obchodzić Twoja opinia po tylu latach. Gratuluję udanych wykopalisk.

7

santapietruszka napisał/a:

Faktycznie Autorkę na pewno będzie jeszcze obchodzić Twoja opinia po tylu latach. Gratuluję udanych wykopalisk.

Każdy może się pomylić, mnie też się kiedyś zdarzyło  odpisać na wiekowy post.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Niewdzieczny-facet, ktory tak wiele ma..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024