Tesknota za mezem/narzeczonym ktory jest zakladzie karnym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Tesknota za mezem/narzeczonym ktory jest zakladzie karnym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Tesknota za mezem/narzeczonym ktory jest zakladzie karnym

Hej dziewczyny. Mam narzeczonego w zakładzie karnym we Włocławku. Mam tam 200 km. Teraz nie mam jak jeździć do niego pozostają listy i telefony. Bardzo tesknie za nim i brakuje mi go strasznie jesteśmy ze sobą 9 lat i mamy cudownego 3 letniego syneczka . Synek bardzo tęskni za tata chodź ma tylko 3 latka to jest bardzo kochany wspiera mamusie całuje  , przytula smile mój narzeczony w zakładzie karnym jest od kwietnia 2014 do hm.. Styczeń 2020 bardzo długo ale mam nadzieje ze ta miłość przetrwa ta próbę bardzo bym chciała i zrobię wszystko bo bardzo go kocham. Dziewczyny jak ktoras z was ma podobna sytuacje to piszcie zawsze można pogadać z osobami które cię zrozumieją. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tesknota za mezem/narzeczonym ktory jest zakladzie karnym

A moze napisz za co siedzi ? Taki wyrok to raczej nie za kradzież.

Życzę wytrwałości - nie wiem czy ja bym tyle czasu czekała na kogoś kto wyjdzie z więzienia.

3

Chciałam edytować poprzedni post - ale sie nie da.

Poszukaj na forum jest watek o dziewczynach których faceci siedza w więzieniu.
Tam predzej dostaniesz wsparcie którego potrzebujesz.
Masz synka wiec czas szybciej będzie leciał.
Po za tym są telefony/listy a nawet przepustki.

Wiec głowa do góry - wszystko sie jakoś ułoży.

Pozdrawiam.

4

mamacadi gdybyś chciała to odezwij się w prywatnej wiadomości (przez mail) - podam Ci dane do forum, gdzie są dziewczyny w podobnych sytuacjach smile Ja jeszcze nie wiem ile czekania przede mną...

5

Hej jjestem w takiej samej sytuacji .  Mój mąż fdostał rok i 4 miesiące.  Wychodzi w 2018 . Jak chcesz odezwij się nma forum

6

Hej dziewczyny moj siedzi juz 5 lat i dwa miesiace na sankcji!! Nie wiem co jeszcze mozemy zrobic sprawy sie nie odbywaja bo swiadkowie nie przychodza zlewaja sobie a Sad nic z tym nie robi w kolejnych przedluzeniach sankcji tlumacza ze nie zostali wszyscy przesluchani wiec mu znow przedłużają :-(

7

Czesc.
Moj odbywa od kilku dni kare 2 lat pozbawienia wolnosci. Jak kobietki sobie z tym wszystkim radzicie? Ja sobie nie moge miejsca znalezc, cala w nerwach chodze. Zyje od telefonu do telefonu bo tylko wtedy logicznie mysle. Za 2 tygodnie mam widzenie

8

Może zajmijcie się swoim życiem i dziećmi zamiast chodzić jak strute i czekać na telefon od "upadłego księcia"? Pora dorosnąć.

9

Jestem w podobnej sytuacji. Miłosc bywa bezwarunkowa i bardzo trudna. Ciezko jest kiedy nie można z nikim o tym porozmawiac, zwyczajnie sie wygadac, posłuchac kobiet w podobnej sytuacji.

Chetnie porozmawiam.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Tesknota za mezem/narzeczonym ktory jest zakladzie karnym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024