Po pierwszej randce. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

1

Temat: Po pierwszej randce.

Witam i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow portalu NETKOBIETY.
Umowilem sie z dziewczyna na pierwsze spotkanie na kawe. Na poczatku oczywiscie obydwoje bylismy spieci ale pozniej rozmowa juz zaczela sie kleic. Z tego co zauwazylem dziewczyna patrzyla mi prosto w oczy i byla sympatyczna. Tego wieczora spedzilismy ze soba okolo 4 godzin. Przed pojsciem spac juz po randce dziewczyna podziekowala mi za randke i wyrazila nadzieje ze znow sie spotkamy. Ucieszylem sie poniewaz rowniez na to licze. Nastepnego dnia napisalem dziewczynie smsa lecz ona nie odpisala tez do niej zadzwonilem tylko jeden raz ale nie odebrala telefonu. Postanowilem sobie odpuscic poniewaz nie chce byc natretny lub ewentualnie poczekac 3,4 dni i znow sie odezwac. Zalezy mi na tej dziewczynie i bardzo prosze o szczere rady jak to wszystko rozegrac aby nie wyjsc na natreta ale dac jej do zrozumienia ze mi zalezy na niej. Dziekuje z gory uzytkownikom za rady i pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po pierwszej randce.

zrób jak zamierzasz, poczekaj kilka dni - jeśli się nie odezwie , napisz lub zadzwoń , spytaj co u niej i powiedz, że fajnie by było powtórzyć spotkanie, jeśli nie odpisze lub wyczujesz , że szuka wymówki - daj sobie spokój wink

3

Dziekuje felizaa za szczera rade. Troszke nie rozumiem jej zachowania no ale trudno. Korona z glowy mi nie spadnie jesli poczekam pelen nadziei :)

4

Raz napisałeś smsa, raz zadzwoniłeś a Ona raz mogła być *zajęta *spała *miała spotkanie  itd. Tu nie ma co rozumieć.

Daj Jej ciutkę czasu i spróbuj za parę dni smile

5

k.a.p dziekuje za rade.
Jednak warto poczekac ta dziewczyna ma to cos w sobie :)

6

Dokładnie, poczekaj, może nie mogła odpisać, a potem np  nie odebrać, bo była zajęta. No, ale skoro jej się podobało, to odezwie się smile

7

Dzieki truskaweczka.

8

Tym bardziej że dziewczyna faktycznie jest sporo warta. W dzisiejszych czasach takie gesty to rzadkość:

Michst napisał/a:

WPrzed pojsciem spac juz po randce dziewczyna podziekowala mi za randke i wyrazila nadzieje ze znow sie spotkamy.

Powodzenia i daj nam znać co się rozwinęło smile

9

Dzieki Ci Boze za NETKOBIETY.
Napewno dam znac k.a.p
Dzieki :)

10

Michst: czy nie wydaje Ci się dziwnym jej zachowanie?
Ktoś do mnie pisze - odpowiadam najszybciej jak tylko mogę, po 1h, 3h, 5h, ale nie po 24h.
Ktoś do mnie dzwoni, wyświetla się nieodebrane połączenie - analogicznie jak wyżej. Wyjątkiem są niezapisane numery w książce telefonicznej.

Wyjścia są dwa:
1. bawi się w chore gierki
2. ma Cię w głębokim poważaniu i boi się powiedzieć Tobie wprost

Kiepskie położenie, jak to mówią: nie mój cyrk, nie moje małpy.

11 Ostatnio edytowany przez Michst (2014-03-17 23:26:16)

Raczej to pierwsze ale dobrze jakos to przelkne :)
Tez podchodze to tego w ten sposob ale kobiety sa rozne. Nie chce skreslic kolejny raz fajnej znajomosci.

12

Ostatnio bylem nachalny wobec kobiety i dostalem kosza i tym razem chcialbym to naprawic tym bardziej ze ona ma to cos w sobie co mnie do niej przyciaga. Mam nadzieje ze po prostu nie chce wyjsc na latwa i nalezy jej sie szacun za to.Zreszta sytuacja sie wyjasni za kilka dni.

13

Takim zachowaniem marnuje poniekąd Twój czas. Gdyby dostała olśnienia i odezwała się, zadaj jej pytanie: "Nagle przypomniałaś sobie o moim istnieniu?" wink

14

Zgadzam sie ale to kwestia kilku dni. Mam 30 lat i do dzis nie do konca zrozumialem zachowanie pewnych przedstawicielek plci pieknej. Jednakze tym razem pragne aby sie udalo. Kusi mnie aby do niej zadzwonic napisac smska ale zaciskam szczeki mala partyjka szachow i jedziemy dalej :)

15

Poczekaj te kilka dni i zadzwoń, i taka drobna rada, tylko dzwon, nie pisz sms-y (przynajmniej nie za dużo) bo wtedy dajesz kobiecie znać że się boisz zadzwonić do niej, wiem głupie ale takie są dziewczyny, a jak minie te parę dni a ona albo nie odbierze lub będzie się wykręcać z spotkania to zakończ to, mam nadzieje że jesteś przygotowany na porażkę bo niestety taką opcję też trzeba brać pod uwagę ale jestem dobrej myśli i oby się udało.

Powodzenia

16

Dzieki Tom.

17

Z drugiej strony to raczej dziwne zachowanie, żeby nie napisać nawet "oddzwonię później", czekając staraj się też nabrać trochę rezerwy, bo mam złe przeczucia. Szczególnie jeśli taki brak odezwu Cię męczy, a ona ma taki nawyk hmm

18 Ostatnio edytowany przez zagubionyfajny (2014-03-18 13:14:36)

Michst napisał/a:

Witam i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow portalu NETKOBIETY.
Umowilem sie z dziewczyna na pierwsze spotkanie na kawe. Na poczatku oczywiscie obydwoje bylismy spieci ale pozniej rozmowa juz zaczela sie kleic. Z tego co zauwazylem dziewczyna patrzyla mi prosto w oczy i byla sympatyczna. Tego wieczora spedzilismy ze soba okolo 4 godzin. Przed pojsciem spac juz po randce dziewczyna podziekowala mi za randke i wyrazila nadzieje ze znow sie spotkamy. Ucieszylem sie poniewaz rowniez na to licze. Nastepnego dnia napisalem dziewczynie smsa lecz ona nie odpisala tez do niej zadzwonilem tylko jeden raz ale nie odebrala telefonu. Postanowilem sobie odpuscic poniewaz nie chce byc natretny lub ewentualnie poczekac 3,4 dni i znow sie odezwac. Zalezy mi na tej dziewczynie i bardzo prosze o szczere rady jak to wszystko rozegrac aby nie wyjsc na natreta ale dac jej do zrozumienia ze mi zalezy na niej. Dziekuje z gory uzytkownikom za rady i pozdrawiam.

wedlug mnie nic z tego nie bedzie "Nastepnego dnia napisalem dziewczynie smsa lecz ona nie odpisala tez do niej zadzwonilem tylko jeden raz ale nie odebrala telefonu"

nie odpisala nie odebrala , jak by byla zajeta , to pozniej by znalazla napewno sekunde by odpisac

wyrazila nadzieje , ale nie musi byc spotkania ...
4godziny spotkanie troche za dlugo , tak natretnie troche jak na 1 spotkanie

19

Michst, a może ona milczy i czeka...? Może chce zobaczyć czy Ty w coś nie grasz? Może chce sprawdzić czy zależy Ci na spotkaniu i kontynuowaniu znajomości? Moim zdaniem kilka dni to za dużo... Napisz od razu... W mordę Ci przez telefon nie da. Powodzenia

20

Magda Kinia napisał/a:

Michst, a może ona milczy i czeka...? Może chce zobaczyć czy Ty w coś nie grasz? Może chce sprawdzić czy zależy Ci na spotkaniu i kontynuowaniu znajomości

Też tak myśle. Sprawdza Cie czy powalczysz czy ją olejesz. Są dziewczyny co lubią jak sie za nimi gania, że tak napisze kolokwialnie. Ale inne rozwiązanie też wchodzi w gre.

21

Drogie Panie!
Dzis sie do mnie odezwala i przeprosila ze nie odezwala sie od razu. Jestem dobrej mysli :)

22

AmeliaK przyznam szczerze troszke meczy ale staram sie zachowac zimna krew. Jesli nie bede sie zbytnio narzucal jest szansa na cos wiecej smile

23

o świetnie , trzymam kciuki wink !

24

Dzieki felizaa smile

25

I jak wiadomo coś więcej? Widzieliście się?

26

Amelia nie.
Napisala ze na chwile obecna nie moze mi nic innego zaoferowac niz kolezenstwo a tym nie jestem zainteresowany.
Nie mam zwyczaju wchodzic w niepewne relacje z ktorych nic nie bedzie.
Pozdrawiam.

27

A próbowałeś nieco podnieść swoją pewność siebie i atrakcyjność na przykład za pomocą ładnego zapachu? Ja stosuję od pewnego czasu perfumy z feromonami Love & Desire i widzę, że ludzie są do mnie o wiele pozytywniej nastawieni. Podnoszą również pewność siebie. W sieci można dostać ich męską wersję.
Jeśli Ci na niej zależy warto jest walczyć. Wiele dobrych związków zaczęło się właśnie od koleżeństwa.

28

Juz poznalem kilka nowych :)
Przyjalem przekaz nie moze mi zaproponowac nic wiecej oprocz przyjazni. Nie mam zwyczaju wchodzic w relacje ktore na dluzsza mete nie wroza pozadanego rezulatatu.
Perfum uzywam C Klein.

29

Michst
Masz 30 lat a zachowujesz się jakbyś miał 16.
Błąd numer pierwszy:
Facet nie wysyła smsów do dziewczyny i do tego pierwszy od razu dnia. Jak wyglądasz w jej oczach? Od pisania smsków ma koleżanki lub męskie odpowiedniki koleżanek.
błąd numer dwa:
Tworzysz wizję tej jedynej już po pierwszej randce. Wartościowy facet nie myśli o żadnej tak kobiecie po 1 randce. To tylko kobieta.
błąd numer 3:
Jak ci może zależeć na kobiecie po 1 randce? nie znasz jej, więc nie wypisuj takich rzeczy. Bądź facetem.

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023