Brak okresu - wynik stresu czy ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak okresu - wynik stresu czy ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brak okresu - wynik stresu czy ciąży?

Cześć. Miesiąc temu, a dokładnie 14 lutego współżyłam z chłopakiem, był to mój pierwszy raz. powinnam dostać okres 1/2 marca (ale zawsze okres miałam nieregularny i często się spóźniał, nigdy nie był wcześniej) po stosunku dzień/dwa po bolało mnie podbrzusze, i myślałam że to przez ten 1-szy raz, i miałam takie uczucie że nic 'tam' w tym podbrzuszu nie mam, codziennie myślałam że mogę być w ciązy, i bałam się strasznie o to, i myśle do dzisiaj, miałam też dużo stresów związanych z tym, że dwa tygodnie po zerwał ze mną chłopak i płakałam, doszło więcej stresu, i ogólnie dużo się kłócimy. okres spóźnia się do dziś, nie mam, a brzuch boli, i podbrzusze też, czasami. czytałam o objawach ciązy, nie czuje się źle, nie wymiotuje, pale papierosy, nic się nie dzieje. Czy brak okresu może wywoływać stres? prosze o pomoc, nie wiem co robić. stosunek był z prezerwatywą, chłopak miał dość dużego, że tak powiem, 3 warstwowa prezerwatywa, jednak boje się że coś mogło pójść nie tak.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak okresu - wynik stresu czy ciąży?

Zdob test albo idz na bete bo nikt.ci nie powie czy to ciaza czy nie a stres moze przesunac okres. Powodzenia.

3

Odp: Brak okresu - wynik stresu czy ciąży?

Terror, innej odpowiedzi niż ta, która udzieliła Ci Słońce180 nie dostaniesz tutaj na forum.
Owszem stres może opóźniać miesiączkę, jednak co jest tego powodem w Twoim przypadku, powie ci jedynie test, badanie krwi, bądź ginekolog. Nikt z nas, takiej "mocy online" nie posiada.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak okresu - wynik stresu czy ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023