Kobieta, która mi się podoba nie chce związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta, która mi się podoba nie chce związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Kobieta, która mi się podoba nie chce związku

Witam, wiem że to forum dla kobiet, ale może pomożecie mi to zrozumieć, i dacie jakąś radę. Otóż od pewnego czasu spotykam się z kobietą mniej więcej od miesiąca, na początku dawała mi wyraźnie sygnały, co do bycia razem. Dziś powiedziała mi, że możemy się nadal spotykać, ale związek odpada ponieważ jest po przejściach, i nie chce się w nic pchać jak myślicie mam u niej jeszcze jakieś szanse, co radzicie, żebym zrobił ?

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta, która mi się podoba nie chce związku

Zaprzyjaźnij się z nią. Jeśli miała jakieś ciężkie przeżycia to wiadomo, że potrzebuje odetchnąć. No i najpierw pewnie będzie chciała bardzo dobrze kogoś poznać, zanim się zwiąże wink. Jeśli Ci na niej zależy, a jesteś cierpliwy to próbuj wink. A jeśli chciałbyś szybko znaleźć dziewczynę to szukaj innej.

3

Nie chciałbym znaleźć innej, bardzo mi na niej zleży. Jeszcze wczoraj szliśmy za rękę, niby nic takiego, ale jednak jest to jakiś sygnał. Oczywiscie również powiedziała stałą regułkę, czyli że nie chodzi o mnie, że jestem miły, fajny i wgl...

4 Ostatnio edytowany przez pati31 (2013-04-21 18:18:00)

Witaj
Chyba jestem w podobnej    sytuacji , ale to ja wlasnie jestem kobieta , ktora nie chce zwiazku , poznalam swetnego faceta , ale blokady , rozczarowania z przeszlosci sa ogromne . Zwyczajnie jestem po rozwodzie trudnym i potrzebuje czasu na oswojenie sie z wlasnymi myslami i potrzebuje napewno czasu . Wiec .,byc moze twoja pani czuje podobnie . Zapewniam Cie , ze jesli mowi ze z Toba jest w porzadku to jest , jedynie nie przerobila swoich traum z przeszlosci i tutaj musisz , po rozmowie z nia dac jej czas , lub odejsc, jesli tego czasu Twoim zdaniem bedzie wymagala za duzo . Mowisz , ze zalezy Ci na niej , wiec okarz cieplo troske , i cierpliwosc.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta, która mi się podoba nie chce związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024