Szukam przyjaciół z Katowic. Mieszkam tutaj od kilku dni i czuje sie bardzo samotna, nie znam tutaj nikogo - straszne uczucie samotności - singielka 49 lat.
Witaj
Mieszkam w Zabrzu i to nie powinno być przeszkodą , bo odległość niewielka. Chętnie się z Tobą poznam . Może przypadniemy sobie do gustu, może się polubimy. Warto spróbować . Odezwij się , to ustalimy szczegóły .Pozdrawiam
witaj i co u ciebie? jak znalazlas sie w Kato...? znalazlas przyjaciolke, przyjaciół?
Ja jestem z Tychów, napisz coś o sobie, podaje maila: alaska1961@interia.pl
Z Tych czy Tychów bo ja po dziś dzień nie wiem skąd jestem?!
Witam,czy samotne młode duchem 60 latki też tu można spotkać? Jestem z Rudy Śląskiej.
7 2012-11-24 10:02:29 Ostatnio edytowany przez analot5 (2012-11-24 10:03:54)
Szukam też koleżanek aby potańczyć, czasem wyjść gdzieś na kawkę - pogadać. Lubię też salsę. Interesuję się zdrową kuchnią, lubię gotować. Otwarta jestem także na inne formy aktywności. Razem zawsze lepiej i radośniej. Jeśli masz ochotę napisz coś o sobie. Zapraszam Jestem singielką z Katowic , lat 31.
Witaj Gabi ela cieszę się ze tu się znalazłas . Mieszkamy Zabrzu i chętnie się z Tobą poznam Pozdrawiam
Szukam też koleżanek aby potańczyć, czasem wyjść gdzieś na kawkę - pogadać. Lubię też salsę. Interesuję się zdrową kuchnią, lubię gotować. Otwarta jestem także na inne formy aktywności. Razem zawsze lepiej i radośniej. Jeśli masz ochotę napisz coś o sobie. Zapraszam Jestem singielką z Katowic , lat 31.
witaj,
Jestem z Gliwic i chętnie Cię poznam. Tez lubię tanczyć, czasem bywam w Katowicach w jakimś klubie w weekendy pobawić się.:)
Jesli masz ochotę odezwij się.
Serdecznie pozdrawiam.