Witam wszystkich na forum. Postanowiłam napisać ten post bo bardzo bym chciała poznać nowych znajomych z Torunia lub okolic na wspólne wyjścia na kawę piwko czy tym podobne na wspólne pogaduchy o wszystkim nawet wyjść na imprezkę jak kto lubi. Chociaż mieszkam kilka lat w Toruniu wciąż brakuje tych prawdziwych znajomych, koleżanek czy nawet przyjaciół. Jestem po 30 i jeśli ktoś chętny na spotkania to zapraszam
Witam wszystkich na forum. Postanowiłam napisać ten post bo bardzo bym chciała poznać nowych znajomych z Torunia lub okolic na wspólne wyjścia na kawę piwko czy tym podobne na wspólne pogaduchy o wszystkim nawet wyjść na imprezkę jak kto lubi. Chociaż mieszkam kilka lat w Toruniu wciąż brakuje tych prawdziwych znajomych, koleżanek czy nawet przyjaciół. Jestem po 30 i jeśli ktoś chętny na spotkania to zapraszam
Wczoraj miałem okazję być w Toruniu i oglądać inscenizację próby zdobycia zamku przez Krzyżaków. Fantastyczna sprawa. Te stroje, zbroje itp. Podobało mi się, tak jak i samo miasto. Jedno z nielicznych w którym z przyjemnością można byłoby mieszkać. Pozdrawiam i witaj na forum
Cześć, też tam mam
hej tez jestem z Torunia i też szukam kogos aby moc z kims się spotkać i pogadać. tez mam 33lata. Pisz do mnie na maila justynas221@wp.pl
Hej mam 22 lata i szukam kolezanek z Torunia . mam wielu znajomych z uczelni jednak szukam prawdziwej przyjaciółki ktorej ciagle mi brakuje
6 2017-08-28 00:02:35 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-28 00:09:15)
Drogie Panie, a może wpadniecie tu: http://www.netkobiety.pl/t106131.html
Widzimy się w Toruniu!
Prawdopodobnie spotykamy się w połowie Września
Cześć, też szukam koleżanki w Toruniu do wyjścia na basen, kawę czy zakupy. Żeby pogadać, pośmiać się a kiedy jest źle powiedzieć że będzie dobrze lub już nie może być gorzej ☺. Piszcie jeśli chcecie. Mam 36 lat, jestem bezdzietna mężatką. Pozdrawiam stokrotta@op.pl
Cześć, też jestem z Torunia i szukam koleżanek , z którymi można by było pogadać, wyjść na kawę, piwo itd.
Mam 33 lata.
Chętnie, tylko mam nadzieję, że 22-letnia studentka nie za młoda?
Przyłączam się nie pochodzę z Torunia ale wcale tak daleko nie mam
a miasto uwielbiam!
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Jestem tu całkiem nowa i także poszukuję jakiejś koleżanki do pogadania. Magda z Torunia
Hej Magda, mam podobną sytuację i jestem z okolic Torunia, dokładnie małe miasto tuż obok
Ooo no to super bo już myślałam że ten wątek został zupełnie zapomniany
Jeśli masz ochotę to odezwij się może przez maila
Witam. Mam 43 lat i pomimo tego że mam męża, dwójkę dzieci i super pracę brakuje mi koleżanki/ bratniej duszy z Toruniu lub okolic. Może ktoś też chciałby zawrzeć nową niezobowiązującą znajomość, żeby razem poplotkować, pójść na drinka lub wyjechać na weekend?
A może znajdzie się kilka chętnych na kino np? Na początek zapoznania?
Cześć Bardzo mi miło Ciebie poznać ja również szukam tutaj nowych i ciekawych znajomości z czasem może drugiej połówki. Mam 30 lat mieszkam w Inowrocławiu także do Torunia mam blisko. Chętnie możemy się z czasem spotkać jeżeli będziesz chciała
mogę podać maila tam możemy wymienić się zdjęciami
Hej. Ktos chetny na wyjscie, zapoznanie sie ?
Napisalam na maila ☺
Też chetnie poznam
Napisz do mnie, możemy się poznać
22 2019-04-30 17:47:35 Ostatnio edytowany przez izz1990 (2019-04-30 17:54:11)
Hej,
Napiszcie do mnie na email luiza1990 małpa o2.pl, chętnie sie gdzieś wybiorę.
Hej
Hej, podbijam temat. Jestem z Torunia mam 35 lat chetnie poznam nowe dziewczyny z ktorymi beda mogla wyjsc na kawe, drinka zjesc i pogadac. Jesli zbierze nas sie wiecej bedzie jeszcze lepiej
All of it is very much appreciated, and I have saved your site to check for new posts