mam 25 lat ,i nie wiem za bardzo o czym dyskutowac z facetami ????
pisze z nimi zawsze ogólnie,w pracy czy ze znajomymi facetami rozmawiam tez na ogólne tematy, czesto o tym kogo porwali ,kogo zabili, gdzie powalilo sie drzewo, gdzie uderzyl piorun, itp ( to co nadaja w telweizji ) ale zeby tak wyrazic swoja opinie, swoje poglady to cieżko mi z tym.
Poznalm niedawno fajnego faceta ,piszemy ze soba, nieraz jest skyp ale wlasnie nie mam tematów boje sie ,ze sie mu nie spodobma ,ze uzna mnie za glupia lale z ktora nie ma o czym rozmawiac... kiedy piszemy to sie wyglupiamy, piszemy bzdury,flirtujemy ale o czym rozmawiac nie mam popjecia ?
ze co temat " fajniejsze zycie z alkoholikem czy narkomanem" jaki tutaj poglad dac,co wyrazic , wiadome ze ani z jednym ani z drugim czlowiekiem , a u mnie w pracy moga taka rozmowe prowadzic godzinami ! jak oni to robia ?
Albo co bardziej szkodliwe, "alkohol czy narkotyki" ?
Niby czytam internet ale jakos ta wiedza mi ulatuje, jak juz chce cos powiedziec to i tak ktos ma mocniejsze argumenty, albo ja pomyle polowe faktow po drodze
;(
jak rozmawiac z nimi ,no i nie tylko ,czasami sa kobiety z ktorymi nie da sie gadac tylko o ciuchach !!!
tez lubia ciekawe i ambitne tematy ........... co powinnam czytac lub jakie hasla wyszukiwac w google ,oprócz siedzenia na wiadomosciach i tak tych politycznych nie czytam, bo nie mam o tym pijecia tylko takie wlasnie ciekawostki, czasami mysle ze nie potrafie chlonac wiedzy nawet juz z przyjaciolka ledwo zipią moje rozmowy !!!!!! gadamy tylko ogolnie,.
moze podacie tutaj jakies ciekawe ksiazki, recenzje, artykoly do rozmow, czym wy sie interesujecie
Ja kosmetyka ale o tym z facetem raczej nie pogadam i to na randce
tym bardziej ![]()