czuję że straciłom cząstkę siebie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czuję że straciłom cząstkę siebie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: czuję że straciłom cząstkę siebie

witam. kilka dni temu rozstałam się z chłopakiem i czuję się okropnie nie wiem czemu nie mogę przestać o nim myśleć chcę by znowu był przy mnie chodź wiem że to niemożliwe nie mam siły już na nic...Kocham go jak nigdy nikogo proszę was pomóżcie mi o nim zapomnieć...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czuję że straciłom cząstkę siebie

Witaj ola, rozstałaś się ale to Ty od niego odeszłaś czy On Cię zostawił.? to diametralna różnica. nie wiem czy jest ktoś w stanie pomóc Ci o nim zapomnieć. dlaczego nie możliwe jest abyście razem byli??skoro tego chcesz, tak to wnioskuje.

ja miałam podobnie w wieku 18 lat poznałam chłopaka, on zakochał się we mnie,podobał mi się,  ale ja nie byłam gotowa na związek, w końcu miał dość biegania za mną. dał sobie spokój. i dopiero wtedy zrozumiałam, że jest miłością mojego życia. nie odzyskałam go,ożenił się ma rodzinę ja do dziś myślę jak mogło by być. minęło kilkanaście lat. nie mamy ze sobą kontaktu. cierpiałam bardzo z tej miłości obudziła się we mnie dusza poetki, napisałam kilkanaście  wierszy które leżą gdzieś na dnie szuflady.

chcesz zapomnieć, to nie myśl o tym, a reszta to kwestia czasu.

3 Ostatnio edytowany przez ola_olusia (2011-07-12 16:30:18)

Odp: czuję że straciłom cząstkę siebie

sama nie wiem już czy chce z nim być... nie mogę bo nie chce być przez niego więcej krzywdzona ale i ja nie chce go krzywdzić...ale nie umiem sobie poradzić z myślą że on może być z inną

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czuję że straciłom cząstkę siebie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023