podziekowanie dla rodziców - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » podziekowanie dla rodziców

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: podziekowanie dla rodziców

Witam !
Mam problem.
We wrześniu biorę ślub i bardzo chciałabym podziekowac na weselu moim rodzica, lecz jest problem. Na weselu nie będzie mamy mojego narzeczonego - z powodów rodzinnych- a jego ojciec będzie ze swoja towarzyszką. Zaznaczam, że rodzice mojego przyszłego męza są po rozwodzie.
Nie wiem, jak i komu podziękować... czy do podziekowań zaprosić towarzyszke mojego przyszłego teścia, którą znam od roku...
Poradźcie, jak podziękować , co podarować ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: podziekowanie dla rodziców

To przykre, że jej nie będzie:( Ale myślę, że wystarczą kwiaty, na weselu jest specjalny moment przecież na podziękowanie rodzicom, niech już Twój narzeczony zdecyduje, czy czuje jakąś wdzięczność dla towarzyszki Twojego ojca, choć myślę, że to nie będzie źle, jeśli i jej podziękujecie, choćby za to, że dzięki niej tato narzeczonego jest szczęśliwy:)

3

Prosze poradźcie mi jeszcze- moze macie jakieś inne pomysły niż kwiaty, co podarowac rodzicom!
chiałabym cos szczegolnego, - ae nic nie przychodzi mi na myśl !

4

My daliśmy wielkie kosze ze słodyczami, ale takimi naprawdę luksusowymi, po jednym koszy na dwoje rodziców smile Kwiatów i tak będzie po weselu od groma, więc kolejny bukiet, z którym nie ma co zrobić...hm. Można na przykład do takiego kosza wsadzić między słodycze butelkę dobrego czerwonego wina.

5

hmmm dobry pomysł dzieki wielkie- czekam na klejne ;]

6

wesele coraz bliżej - prosze doradźcie cos !!!!

7

ja tez we wrzesniu biore slub i tak mysle zeby dac rodzicom takie podziekowania w formie ksiegi takiej ladnie ozdobionej zezdjeciem naszym na jednej stronie, mozna tez dac slubne zdjecie jesli ktos robi zdjecia po slubie i od razu w ramki wsadzic.
mysle jednak ze najwazniejsze to i tak jest to co sie im powie dlatego trzeba ułożyć jakies przemówienie orginalne.
a co do towarzyszki ojca młodego to ja by jej nie dziekowala, bo rodzicom dziekuje sie raczej za wychowanie....

8

podziekowania powinny byc dla biologicznych rodziców, bo to jest ich wspólne dziecko

9

My naszym rodzicom daliśmy duże kosze kwiatów...a po ślubie daliśmy im album ze zdjęciami z pleneru, na który pojechaliśmy w trakcie wesela

10

haaaaaa ślub był we wrześniu......... więc nie ma co radzić...........bo już dziewczyna jest po ....... herbacie

11

Już po ślubie... wszystko pięknie się udało.
Rodzice dostali od nas na znak podziękowania po długiej białej róży po błogosławieństwie, a na sali został wzniesiony dla nich toast i otrzymali nasze zdjęcia z pleneru w ramce i piękne wydrukowane podziękowania.
To był najpięknieszy dzień w moim życiu, wszystkim kobietką też tego życzę !

12

co sadzicie o takim podziekowaniu???    jest ok??? do tego kwiaty...

http://allegro.pl/item659113225_piekne_ … wzory.html

13

Niby jest ok, ale słyszałam, że jest to taki " badziew" przezroczysty, który bez ciemnego tła niewiele widać... ja bym tego nie kupiła...

14

brzydkie to jest

15

http://allegro.pl/item660056144_hit_eks … _slub.html
to jest o niebo ładniejsze
albo te
http://allegro.pl/item662878172_podziek … _2009.html

16

Jestem za podziękowaniami pisanymi osobiście.. Słowa płynące prosto z serca tworzące piękną treść dla rodziców...
Na ładnym papierze, może być w ramkę oprawione...
Takich słów, które napiszecie nie będzie miał nikt, a takie z internetu to może mieć każdy.

17

Hope ma rację, takie życzenia płynące z serca są najlepsze. Ale myslę, ze pomysł z tym albumem jest świetny i to chyba najlepsza pamiątka.

18

My w podziękowaniach dla rodziców mamy drobne upominki i wina... do tego umieszczam jeszcze podziękowania na swojej stronie ślubnej

19

Hmmm.. czyżby reklama?
mnie jakoś już te kosze nie zachwycają. bardzo podoba mi sie opcja np. pokazu zdjęć lub krótkich filmów na wielkim ekranie podczas wesela. taka przerwa w zabawie. można też spokojnie w takim pokazie podziękować fajnie gościom. widziałam że niektóre naprawdę dobre sale weselne takie coś zapewniają.

20

kolezanka dała swoim rodzicom i teściom namalowane portrety na których są gdy byli młodzi smile fajny prezent zdobi ściany ich domów smile

21

a co z piosenka dla rodzicow?
nie lubie oklepanych "cudownych rodzicow mam"
znacie moze jakis hip hopowy kawalek o rodzicach?

22

Nie lubię hip hopu, wiec nie doradzę. Jeśli chodzi o mnie to na podziękowanie dla rodziców dałabym po prostu jakiś instrumentalny fajny kawałek z pokazem slajdów, jeśli tylko sala daje taką możliwość. Bardziej to oryginalne i indywidualne niż wszystkie oklepane piosenki. Jakby to było jakieś przykazanie, że piosenka dla rodziców musi być o rodzicach wink
Albo może jakaś piosenka, która rodzicom się z czymś kojarzy, albo jest dla nich w jakiś sposób ważna też mogłaby być fajna.

23

Hiphopowy raczej mi średnio pasuje, jest tyle innych piosenek... I niekoniecznie muszą być o rodzicach smile

24

yacha napisał/a:

Nie lubię hip hopu, wiec nie doradzę. Jeśli chodzi o mnie to na podziękowanie dla rodziców dałabym po prostu jakiś instrumentalny fajny kawałek z pokazem slajdów, jeśli tylko sala daje taką możliwość. Bardziej to oryginalne i indywidualne niż wszystkie oklepane piosenki. Jakby to było jakieś przykazanie, że piosenka dla rodziców musi być o rodzicach wink
Albo może jakaś piosenka, która rodzicom się z czymś kojarzy, albo jest dla nich w jakiś sposób ważna też mogłaby być fajna.

bardzo fajny pomysł, ale warunkiem zapewne jest idealne nagłośnienie i dostęp do sprzętu video. nie każda sama dysponuje takim czymś.

25

Sasinka1990j napisał/a:

a co z piosenka dla rodzicow?
nie lubie oklepanych "cudownych rodzicow mam"
znacie moze jakis hip hopowy kawalek o rodzicach?

Też mam mdłości, jak tylko słyszę na kolejnym weselu "Cudownych rodziców mam" i widzę bujających się jak chochoły w ten rytm powiązanych w kółeczko Młodych z rodzicami.

Sugeruję porozmawiać z rodzicami, zanim zapuścisz na weselu jakiś utwór. Czy planujecie tenże taniec, czy muzyka ma być tylko podkładem do podziękowań.
Bo chyba nie wyobrażasz sobie swoich rodzicieli podrygujących do hiphopowych rytmów?

26

chariot napisał/a:

Hiphopowy raczej mi średnio pasuje, jest tyle innych piosenek... I niekoniecznie muszą być o rodzicach smile

mi sie podoba  Jacoop - Rodzice,chociaż na wesele to chyba nie bardzo pasuje smile

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » podziekowanie dla rodziców

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024