Długo zastanawiałam się , gdzie umieścić ten temat, w końcu zdecydowałam się na ten dział, bo nie znalazłam nic odpowiedniejszego...
W piątek w nocy z 16-go na 17-go lipca zaginęła 19-letnia Iwona Wieczorek. Po raz ostatni na sopockiej plaży kontaktowała się z telefonu komórkowego ze swoją koleżanką. Ale połączenie to ? około czwartej nad ranem ? zostało przerwane.
Iwona o 22 bawiła się ze znajomymi na Zaspie, wypili alkohol. Zamówili około 00:30 taksówkę, podjechali nią na ulicę Bema w Sopocie. Poszli do Dream Clubu w krzywym domku.
O godzinie 3:00 Iwona kłóci się z koleżanką, wychodzi.
O godzinie 3:07 zarejestrowana jest na monitoringu przy klubie papryka i restauracji sanatorium.
Około 3:30 rozmawia z koleżanką, ma do niej iść na noc.
O 3:49 telefon wysyła ostatni sygnał, w okolicy baru Koliba bądź molo.
o 4:12 Iwona na monitoringu wzdłuż plaży. I tutaj prośba do was. Wątek przegląda chwilami 200 osób, może któraś z was wie KIM JEST TEN MĘŻCZYZNA?
Cała sprawa jest bardzo skomplikowana...
Od wczoraj dużo czytam na temat tej sprawy... Poszukiwania jak na razie żadnych skutków nie przynoszą.
Za znalezienie żywej lub martwej Iwony gdańscy biznesmeni są wstanie dać 1mln zł.... Dlaczego sprawa Iwony jest sprawą priorytetową??
Czy Wam też tak jak wielu internautom wydaje się, że to jest wywyższanie niektórych (bogatszych) obywateli. Przecież rocznie w Polsce ginie masa ludzi, dlaczego sprawa Iwony jest tak nagłaśniana??
09.02.2015 Beta 74
12.02.2015 Beta 323,3
17.02.2015 Beta 2349