Opalanie topless - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 97 ]

Temat: Opalanie topless

chciałabym wiedzieć co myślicie o opalaniu topless na plaży? jak na takie coś reagujecie?
ja się opalam zawsze bez stanika i zawsze jestem jedyna. zastanawia mnie co wtedy ludzie wokól myślą?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opalanie topless

Ja sobie zawsze myślę "Odważna kobitka. Fajne/beznadziejne* ma cycki."

*niepotrzebne skreślić

3

fajna sprawa.Po co opakowanie gdy masz co pokazać big_smile Co innego gdyby wbyło w drugą stronę. big_smile

4

Ja również uważam takie kobiety za odważne smile

5

Kopniak-25 napisał/a:

fajna sprawa.Po co opakowanie gdy masz co pokazać big_smile Co innego gdyby wbyło w drugą stronę. big_smile

a co jeśli piersi nie należą do dużych?

6

ładne piersi nie zawsze muszą oznaczać duże smile)) takie jest moje zdanie:))

a co do opalania topless to ja tego nie bardzo popieram... to dość intymne a plaża miejska ma to do siebie że jest dużo ludzi... ok nie powiem nie lada wyczyn odważyć się leżeć bez skrępowania czy chodzic po plaży ale dla nie to dosc nieestetyczne.. po to są plaże dla nudystów albo ogródki przy domu smile) choc z pewnoscią meżczyznom się to baaaardzo podoba smile) mimo wszystko gratuluję odwagi i pewności siebie smile)

7

Myślę,że na publicznej plaży może to wzbudzić oburzenie,wiadomo ludzie mają różne poglądy.I chyba bym się nie odważyła,wolałabym iść na wyznaczony odcinek plaży dla nudystów,gdzie nikt nie będzie się na mnie gapił jak na ufo hi hi.Poza tym uważam,że ludzie którzy korzystają z takich miejsc nie zwracają uwagi na to jakie masz piersi,albo czy jesteś szczupła czy też kobitką z tuszą,tam każdy jest równy.

8

uwazam takie kobiety za odwazne, sama bym jednak tego nie zrobila, powodow jest wiele, ale chyba najwazniejszy- nie chce pozniej zeby miliony osob ogladalo mnie i inne kobiety opalajace sie toples na necie. na smogu czy youtubie jest masa takich filmikow, ktos kreci z ukrycia takie filmiki i umieszcza w necie, zenada.

9 Ostatnio edytowany przez DeliciousNight (2009-08-24 20:20:09)

Ania1701 napisał/a:

ładne piersi nie zawsze muszą oznaczać duże smile)) takie jest moje zdanie:))

a co do opalania topless to ja tego nie bardzo popieram... to dość intymne a plaża miejska ma to do siebie że jest dużo ludzi... ok nie powiem nie lada wyczyn odważyć się leżeć bez skrępowania czy chodzic po plaży ale dla nie to dosc nieestetyczne.. po to są plaże dla nudystów albo ogródki przy domu smile) choc z pewnoscią meżczyznom się to baaaardzo podoba smile) mimo wszystko gratuluję odwagi i pewności siebie smile)

masz racje-na plazy jest duzo ludzi, ktorzy moze niebardzo maja ochote ogladac czyjes cycki, ale ja bym zwrocila uwage na to, ze na plazy jest zawsze duzo dzieciakow i mysle, ze im nie powinno sie takicg widokow pokazywac. Chociaz przyznam, ze sama nieraz opalam sie topless, ale tylko za parawanem i kiedy mam pewnosc , ze nie bede miala niechcianych widzow tongue Zwrocilam tez uwage, ze na naszych polskich plazach malo jest dziewczyn opalajacych sie bez stanika, czy w stringach, za to za granica (oprocz krajow arabskich oczywiscie tongue ) jest ich multum...powiem wiecej nieraz zaobserwowalam, ze "nudystow" bylo na plazy wiecej, niz ludzi opalajacych sie normalnie...

10

A ja opalam się topless, ale warunek jest jeden - zagranicą. Tam naprawdę 60% kobiet na plaży pokazuje swoje wdzięki i wliczam w to również dużą grupę odważnych 60latek wink
W Polsce tego nie praktykuję, bo rzeczywiście byłabym jedyna na plaży i wzbudzałabym sensację.

11

Ania1701 napisał/a:

ale ja bym zwrocila uwage na to, ze na plazy jest zawsze duzo dzieciakow i mysle, ze im nie powinno sie takicg widokow pokazywac. Chociaz przyznam, ze sama nieraz opalam sie topless, ale tylko za parawanem i kiedy mam pewnosc , ze nie bede miala niechcianych widzow tongue...

co do dzieci to się nie zgadzam, po pierwsze dzieci to ostatnie osoby które zwracaja uwagę na to czy ktos się opala bez stanika czy nie,a po drugie leczy mnie kiedy rodzice puszczają dzieci nago po plaży, kiedys oglądałam program gdzie pedofil wypowiadał się, że właśnie na plażę chodził się nakręcac, bo dużo gołych dzieci tam jest, więc jeśli uczyć dzieci wstydu to chyba najlepiej od nich samych zacząć?

12

Hmm chociaż jakby nie patrzeć to musi być wygodne. Gdybym miała w miarę przeciętne piersi to bym się zastanowiła nad spróbowaniem tongue

13

Ja osobiście jestem przeciw. Nie mam ochoty żeby jakas baba świeciła mi gołym cycem przed oczyma. bez obrazy:P

14

ja się opalam toples na działce tongue

15

Na działce to co innego, no ale w miejscu publicznym? jak dla mnie to obleśnie i ignoranckie. Trzeba szanowac innych ludzi.

16

hehe ja mojego "dobrego kolegę" ściemniłam, że będę się za rok, albo jak będę starsza opalać się toples na plaży, a on powiedział, że mi zabrania, bo przeze mnie stare kolesie będą na wydmach sobie konia bić <lol2> big_smile

17

fuujjjjjjjjjjjjj nie chciałabym żeby ktoś to robił patrząc na mnie, ale taka jest prawda gołe cycki prowokują:P

18

hehe no to prawda ^^

19 Ostatnio edytowany przez Numenorian (2009-08-25 18:58:51)

Biedroneczka napisał/a:

Na działce to co innego, no ale w miejscu publicznym? jak dla mnie to obleśnie i ignoranckie. Trzeba szanowac innych ludzi.

Oblesne? Kobiece piersi? Prawdopodobnie jedno z najpiekniejszych dziel natury?

Ignorancja jest ich ukrywanie wink A powazniej, biorac pod uwage rozpowszechnienie ciemnogrodu i wychowanych na nim facetow w naszym pieknym kraju nie dziwie sie ze nasze panie wola prezentowac swoje wdzieki za granica,  ..chociazby w Turcji (kraj muzulmanski choc z rozdzialem religii od instytucji panstwa)  gdzie nie wzbudza to zadnych emocji.

20

Wiedziałam ze jeseś facetem, ja tam osobiście bym nie chciała żeby jakaś baba dyndała cyckami przed oczami mego męzusia:P

21

Biedroneczka napisał/a:

ja tam osobiście bym nie chciała żeby jakaś baba dyndała cyckami przed oczami mego męzusia:P

Touche , z tym argumentem trudno mi polemizowac. wink

22

hahahah wygrałam:P:P

23

i właśnie tak objawia się nasz zacofany kraj....

24

czy to miało tyczyć się mego posta czy sprzeciwu opalaia się topless???

25

prawda jest taka że za granicami naszego kraju nie ma z tym problemu, właściwie jest ogólna tolerancja i nie zwraca się uwagi na coś tak naturalnego jak opalanie topless! niestety nasza polska mentalność ogranicza wielu z nas i tym samym, żeby poczuć się swobodnie musimy uciekać w inne zakątki świata..

Fakt, niby argument o tym że facetów to kręci, i nie miło by było gdyby jakaś kobieta "świeciła" piersiami przed oczyma męża/chłopaka, ale biorąc pod uwagę fakt iż przecież mężczyzn podniecają nie tylko nagie piersi ale również ciała w strojach kąpielowych to powinno się w ogóle zakazać opalania itd.

Ja uważam że to każdego wybór, ale jednoczesnie mam świadomość (doświadczenie) tego że w Polsce za opalanie topless zaraz zostanie się zlinczowanym.. ot co..

26 Ostatnio edytowany przez Claudymek (2009-08-25 22:22:32)

sprzeciwu
Noelle mi jeszcze o dziwo nikt uwagi nie zwrócił ,a opalam się tak już jakieś trzy lata i o dziwo! nikt razej większej uwagi na to nie zwraca, nie sa to mamy z dziećmi, nie są to dziewczyny z chłopakami, nawet sami faceci, tylko takie koleżaneczki, które przyjda we dwie i musza mieć komu d.. objechać.
zgadzam się, że facetów podnieca w ogóle ciało kobiece, a im bardziej ukryte tym bardziej intrygujące

27

ja tego nie popieram... razi mnie taka baba swiecaca cyckami na plazy. To tez chodzi o szacunek do siebie.

28

czyli wszystkie kobiety które opalaja sie bez stanika nie maja do siebie szacunku? skąd takie wnioski?

29

Nie zastanawiałem się nad kwestią opalania topless, może dlatego, że rzadko bywam nad morzem czy innymi sprzyjającymi temu "zbiornikami wodnymi". Sprowokowany dyskusją wtrącę swoje trzy grosze.

Dla mnie nie ma to żadnego związku z szacunkiem do siebie czy też innych ludzi, choć nachalne eksponowanie piersi na środku plaży może powodować dyskomfort dla innych plażowiczów, którzy zwyczajnie mogą nie wiedzieć jak się w takiej sytuacji zachować. Udawać, że niczego nie zauważyli? Sam pewnie uśmiechnąłbym się do ładnej dziewczyny i z przyjemnością chwilę popatrzył (skoro pokazuje i nie kryje się za parawanami, to nie powinna mieć nic przeciwko, czyż nie?). Opalanie topless na pewno jest odważne i wiąże się z dużą pewnością siebie oraz akceptacją własnego ciała. Kobiety z kompleksami na temat własnego biustu nie zdecydowałyby się coś takiego.

W takim razie czy jest w tym coś "złego"? Poczucie swobody i ładna opalenizna całego ciała to dobre argumenty, żeby spróbować. Niektóre forowiczki zgłosiły sprzeciw wobec "świecenia cyckami" na oczach ich facetów. Ja odwrócę problem: raczej bym nie chciał, żeby moja dziewczyna opalała się topless. Widok jej piersi chciałbym zachować tylko dla siebie tongue Oczywiście to przede wszystkim jej sprawa, więc gdyby bardzo chciała pewnie zacisnąłbym zęby i patrzył groźnie na przechodzących przez plażę mężczyzn tongue Kompromis - parawanik na uboczu plaży i ja jeden cieszący się widokiem ukochanej w niemal pełnej krasie smile

Pozdrawiam!

30

Collier napisał/a:

Niektóre forowiczki zgłosiły sprzeciw wobec "świecenia cyckami" na oczach ich facetów. Ja odwrócę problem: raczej bym nie chciał, żeby moja dziewczyna opalała się topless. Widok jej piersi chciałbym zachować tylko dla siebie tongue Oczywiście to przede wszystkim jej sprawa, więc gdyby bardzo chciała pewnie zacisnąłbym zęby i patrzył groźnie na przechodzących przez plażę mężczyzn tongue Kompromis - parawanik na uboczu plaży i ja jeden cieszący się widokiem ukochanej w niemal pełnej krasie smile

Hmm,ja nie mialem nigdy nic przeciwko gdy moja partnerka zdecydowala sie opalac topless, nawet ja do tego zachecalem. Generalnie - Jej cialo, Jej decyzja, a poza tym zawsze sie jest jedynym facetem na plazy, ktory moze wdzieki  partnerki podziwiac bez zazenowania big_smile . Zreszta , nawet jesli inny facet sie popatrzy to najwyzej  odczuje zazdrosc w stosunku do mezczyzny ktory na codzien jest z dyskutowanym elementem kobiecego ciala w ..blizszym niz wzrokowy kontakcie wink

A jesli chodzi o punkt widzenia kobiet , ktore nie akceptuja topless..Coz jest to kolejny fikcyjny problem wytworzony przez wszechobecne  rozdmuchane kompleksy i nieuzasadniony brak pewnosci siebie i partnera. IMHO.

31

Ej ja też nie mam kompleksów!!!
Jak ktoś opala się topless powinien też pamiętac ze to bardzo delikatna częśc ciała i można zrobić sobie ku ku.
"Dermatolodzy zwracają uwagę na to, że skóra brodawki i sutka jest bardziej wrażliwa na słońce niż reszta ciała. Dlatego niedopuszczalne jest opalanie się topless bez używania kremu czy emulsji z filtrem UVB i UVA. Na sutki i brodawki powinnyśmy używać kosmetyków z jak najwyższym faktorem, nawet SPF 30."

32

spf 30? ja  cale cialo jade 50 big_smile

Z tymi sutkami to trafna uwaga. Gdzieś czytałam że mogą być wystawione na słońce przez raczej krótki czas, nawet z filtrem.

33

Ja tam mogę się opalać- ale tylko pod warunkiem że nie ma w pobliżu dzieci... na jakimś odludnym fragmencie plaży...

34

Szczurunia napisał/a:

spf 30? ja  cale cialo jade 50 big_smile

Z tymi sutkami to trafna uwaga. Gdzieś czytałam że mogą być wystawione na słońce przez raczej krótki czas, nawet z filtrem.

to się chyba w ogóle nie opalasz? Bo 50 to jużbloker.

35

Collier napisał/a:

Ni

Dla mnie nie ma to żadnego związku z szacunkiem do siebie czy też innych ludzi, choć nachalne eksponowanie piersi na środku plaży może powodować dyskomfort dla innych plażowiczów, którzy zwyczajnie mogą nie wiedzieć jak się w takiej sytuacji zachować. Udawać, że niczego nie zauważyli? Sam pewnie uśmiechnąłbym się do ładnej dziewczyny i z przyjemnością chwilę popatrzył (skoro pokazuje i nie kryje się za parawanami, to nie powinna mieć nic przeciwko, czyż nie?).

Pozdrawiam!

tu się zgodzę, ja sama jak się opalam to nie biegam po plaży z cycami, poprostu leżę, kiedyś widziałam laske , która opalała się bez stanika i krzyczała zwracając na siebie uwagę wszystkich plażowiczów, co faktycznie było niesmaczne i żenujące:)

36

Ja big_smile napisał/a:

to się chyba w ogóle nie opalasz? Bo 50 to jużbloker.

Nie dla mej wybitnie bladej skóry smile, to jedyny sposób u mnie na delikatną opaleniznę (czyli jedyną na jaką mogę sobie pozwolić)

37

O fajny temacik:) popieram wszystkie panie w topless. mi widok piersi zawsze poprawia nastrój. no i sam daję coś od siebie czyli też się opalam topless:)

38

Don Pedro! faktycznie wyróżniasz się wtedy z tłumu na plaży;D

39

No ba! Trzeba umieć się wyróżniać smile

40

Don Pedro napisał/a:

No ba! Trzeba umieć się wyróżniać smile

Trzeba mieć  tez czym się wyróżniać lol

41

Na oryginalność jest 1000 sposobów smile

42

Don Pedro napisał/a:

Na oryginalność jest 1000 sposobów smile

Dokładnie smile Kiedy byłam nastolatką lubiłam się opalać nad rzeką.Raz widziałam takiego oryginalnego faceta.Przechodził obok topless, a na przyrodzenie miał założoną siatkę ażurową.Wtedy byłam przerażona.dzisiaj mnie to śmieszy smile

43

Osobiście miałabym pewne opory aby opalać się topless na publicznych plażach...
ale na jakiejś działeczce, własnym ogrodzie czy plaży na której tego nie zabraniają ...czemu nie, z miłą chęcią wink
nie zgadzam się ze stwierdzeniem, które pojawiło się wyżej, że osoby tak się opalające nie mają dal siebie szacunku...
to jest każdego indywidualna sprawa... różnie to ludzie postrzegają...
ale zawsze tak było, że jeśli ktoś wyrasta ponad tłum wokoło jest mowa o tym...

Wkurza mnie także to, że w Polsce, gdy ktoś opala się topless to nawet policja interweniuje i wlepia mandat...czy to nie wystarczy zwykłe upomnienie...żenada

44

Nie dziwię się, że panowie policjanci zaraz się pojawiają jak widzą kobietę topless smile Po co zaraz mandat, można sobie z taką panią pogadać, upomnienie dać, a wrażenia wzrokowe dla panów funkcjonariuszy niezapomniane... smile

45

te laski ze Szczecina (nie wiem czy słyszeliście) wygrały sprawe i chyba juz nie ma zakazu oplania się bez stanika.

46

Claudymek - to teraz już możesz to robić bezkarnie smile

47

Ja jestem tego zdania że ludzie na plaży moga mieć różne podejście do tego tematu i należy uszanować ich poglądy.

Jestem jak najbardziej za takim opalaniem, ale na wyznaczonych odcinkach plaży smile

48

na szczęście plaża jest duza i jak sie komus cos nie podoba moze położyć sie w innym miejscu albo zasłonic parawanem;D
don Pedro Ty też skoro przyznałeś się, że również to robisz;p

49

Tak nie można. Obcy ludzie na was patrzą.

50

ja uwielbiam moją Gosię widzieć w topless :]

51

Mróweczka_29 napisał/a:

Tak nie można. Obcy ludzie na was patrzą.

jak nie chcą patrzeć niech zamkna oczy, odwrócą się w inna stronę albo idą w inne miejsce plaży

52

Co Wy urwaliście się z choinki? Tu nie chodzi o to, czy wypada, czy nie wypada opalać się topless... Tylko trzeba pamiętać, że takie opalanie jest niezdrowe!!!

53

Claudymek napisał/a:

a co jeśli piersi nie należą do dużych?

Małe jest piękne tongue:P:P:P:P:P Podziwiam za odwagę takie kobiewtki wink

54

Nie rozumiem cie claudymka,a dlaczego to ja mam isc na inna strone plazy kiedy to ty mi np cyckami swiecisz?ja jestem obecnie za granica i fakt jest tu mase ludzi toples na plazy,ale mimo iz nie jestem osoba nietolerancyjna,to denerwuje mnie to,to sa przeciez intymne sprawy kazdego,gdzie nie popatrze tam cycki i cycki,jezu!czy nie umiesz inaczej na siebie zwracac uwagi tylko nagim cialem?chyba nie masz procz tego zbyt duzo do zaoferowania....za chwile bede musiala za przeproszeniem zesrane dupy ogladac!od tego sa seksowne stroje kąpielowe by je zakładac....napewno wyglada sie piękniej!

55

Sisi, jesteś nietolerancyjna. W opalaniu topless chyba jednak nie chodzi o to, żeby zwrócić czyjąś uwagę swoim fantastycznym ciałem tylko żeby... opalić się.
Jeśli widok nagich piersi jest dla ciebie gorszący to się nie patrz na nie. Tylko dziwi mnie to bo, przecież to część ciała jak każda inna.

A w telewizji i prasie mało jest 'nagich' reklam? I to ciebie już nie gorszy?

I chyba trochę jest nie na miejscu porównywać nagie piersi do zasranej dupy, nie uważasz?

56 Ostatnio edytowany przez sisi99 (2010-03-21 16:29:21)

Czy niezauwazylas szczurunia ze napisalam ze nie jestem nietolerancyjna osoba?wszystko jest dla ludzi,ale czy to powod by sie z tym obnarzac?seks jest dla ludzi wiec to ma oznaczac ze zaraz bedziecie sie kochac na plazy?ja jestem bardzo tolerancyjna aczkolwiek akurat wywijanie cycami na plazy denerwuja mnie i tyle!nawet jak nie mam ochoty patrzec to odwracam głowe i co widze?cyce,patrze na prosto i co cyce?piersi kobiece sa piekne,nietwierdze ze nie,ale jezu skoro ide na plaze polezec,odpoczac,zrelaksowac sie i podziwiac widoki,nie mam ochoty widziec wszedzie  nagich cycków i to obcych!co niby w tym fajnego?moze dla mojego meza to jest urocze ale mnie akurat to nie podnieca....I jeszcze jedno,ja absolutnie nie napisalam ze gorsza mnie nage piersi tylko ze denerwuja akurat na plazy!a w tv oczywiscie ze ogladam bardzo czesto sceny nagie,erotyczne,ale ogladam je wtedy kiedy mam na to ochote a nie jak ktos mnie do tego zmusza!tak jak z narzucaniem mi czyjegosc nagiego widoku na plazy!naucz sie interpretowac posty....

57 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-21 18:34:34)

Szczurunia napisał/a:

W opalaniu topless chyba jednak nie chodzi o to, żeby zwrócić czyjąś uwagę swoim fantastycznym ciałem tylko żeby... opalić się.

Nie mam nic do tego, bo jak pisałam wcześniej, podziwiam te kobiety za odwagę, ale chciałabym tutaj podkreślić, że własnie częściej kobiety chcą zwrócić czyjąś uwagę swoim ciałem, bo częściej widuje kobiety topless, które że tak powiem 'mają co pokazać' niż takie z mniej ładnym biustem. I moje zdanie jest takie, że jednak mniejsza częśc pań opala się topless tylko po to żeby się opalić.

58 Ostatnio edytowany przez mel (2010-04-01 16:08:14)

Mnie to nie razi, sama opalam się toples smile Ale zawsze ma to miejsce za granicą (lub w moim ogrodzie) i kurde zauważyłam, że na plaży nie jestem jedyna i ludzie nie maja z tym problemu... smile

Ale nie wiem jakby to było w Polsce odbierane ??? wink mogę się jedynie domyślać. I dlatego wolę jeździć za granicę niż nad nasz Bałtyk bo cenowo to dużej różnicy nie ma, a mentalnie... po prost przepaść. smile

(to tylko moje zdanie:))

59

Moim zdaniem od tego sa odpowiednie miejsca. Bo nie każda osoba ma ochote patrzec na kobiece piersi, a badz co badz takie opalanie sie przyciaga wzrok. Ale gratuluje odwagi

60

Sisi, nie martw się, umiem czytać ze zrozumieniem.

Może ci się to nie podobać, ale skąd od razu taka nerwowość i wręcz agresja?
W dalszym ciągu uważam, że zakaz opalania topless to przesada. Ja na plaży zamykam oczy i się opalam bądź świruje ze znajomymi i jakoś nie rozglądam się po wszystkich dookoła, więc w sumie problem mnie nie dotyczy.

A co do zrozumienia postów - ja napisałam o nagich reklamach wszędzie, pojawiających się nie zawsze kiedy tego chcemy. Moim zdaniem z tym należałoby raczej podyskutować, bo to jest prawdziwe narzucanie nam nagiego widoku.

61

Są odważne, ale co z tego. Dla mnie to część intymna i ja bym czegoś takiego nie zrobiła. Jak szłam z moją małą kuzynką (6lat) i jakaś kobieta opalała się topless. Moja kuzynka powiedziała do mnie jak to zobaczyła"Patrz ta pani pokazuje cycki" Czułam się zakłopotana i nic jej nie odpowiedziałam.
Ale jak ktoś tak lubi, to jego sprawa.

62

ja opalam sie tez bez stanika i mam to gdzies co o mnie mysla

63

sisi99 napisał/a:

Nie rozumiem cie claudymka,a dlaczego to ja mam isc na inna strone plazy kiedy to ty mi np cyckami swiecisz?ja jestem obecnie za granica i fakt jest tu mase ludzi toples na plazy,ale mimo iz nie jestem osoba nietolerancyjna,to denerwuje mnie to,to sa przeciez intymne sprawy kazdego,gdzie nie popatrze tam cycki i cycki,jezu!czy nie umiesz inaczej na siebie zwracac uwagi tylko nagim cialem?chyba nie masz procz tego zbyt duzo do zaoferowania....za chwile bede musiala za przeproszeniem zesrane dupy ogladac!od tego sa seksowne stroje kąpielowe by je zakładac....napewno wyglada sie piękniej!

posluchaj mnie uważnie sis. nie mów , że nie mam nic do zaoferowania oprócz cycków, bo w d... bylaś i g..no widzialaś. zwyczajnie mnie obrazilaś, nie znasz mnie, a oceniasz. teraz dlaczego masz iść w inne miejsce plaży? bo to Tobie coś nie pasuje a nie mi, jeśli w takiej formie już rozmawiamy. nie sądzę też , że oplanie topless można porównywać do "zesranych dup" czy też uprawiania seksu na plaży. jeśli Ty mówisz, że jesteś tolerancyjna to chyba nie wiesz co to tolerancja.
ps. cycki mam akutat nie duże;]

pozdrawiam Cie ziejąca jadem sisi99

64

Bardzo proszę panie o zachowanie minimum kultury wypowiedzi. Wystarczy wyrazić swoją opinię, nie trzeba od razu wszystkich obrażać - podobne kłótnie niestety mogą się skończyć źle dla obu stron.
Pozdrawiam
Moderatorka Yvette

65

yvette przeraszam,  poniosło mnie trochę....;)

Posty [ 1 do 65 z 97 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023