Moja nowa droga życiowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Moja nowa droga życiowa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-05-15 23:37:41)

Temat: Moja nowa droga życiowa

❤️Życie swieckie na wzór życia zakonnego

1. Czytanie Pisma Świętego- w każdym zakonie to podstawa. Biblia jest główna Ksiega całego Chrześcijaństwa. W niej znajduje się podstawa tego,co czynić, by zostać zbawionym. W każdym zakonie czytane jest Pismo Święte... dlatego ja też postanowilam każdego dnia czytać Pismo Święte po 1 rozdziale dziennie. Online jest Biblia Tysiąclecia z ciekawymi wyjasnieniami pod rozdziałami,od razu człowiek wiele rzeczy lepiej rozumie i jest łatwa do czytania, bo język jest wspolczesny i dużo bardziej można rozumieć co się czyta

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja nowa droga życiowa

To już było.

3 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-05-16 18:33:47)

Odp: Moja nowa droga życiowa

2. Chcę również naśladować styl ubierania zakonnic i ich skromny ubiór. Wiem,że nie mogę nosic habitu jako osoba świecka,natomiast idąc za przykładem kobiet ze Wspolnoty,które też żyją na wzór życia zakonnego postanowilam, że będę nosic dlugie luźne sukienki oraz dlugie,luźne spodnice. Przy okazji,że lubię minimalistyczny styl życia to już sobie postanowilam,że będę mieć tylko 4 długie sukienki i 3 dlugie spodnice, idę właśnie je zamowic online. Takze no trzeba nauczyc sie skromnie żyć

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Moja nowa droga życiowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024