Pokazywanie cip*i w miejscach publicznych. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pokazywanie cip*i w miejscach publicznych.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zuzia_ekshibicionistka (2026-05-11 23:51:44)

Temat: Pokazywanie cip*i w miejscach publicznych.

Witajcie, jestem, Zuza I jestem tutaj nowa.
Moją fantazją i fetyszem jest pokazywanie cip*i np. W busie, parku, etc. Niby przypadkiem, że nie ogarniam tego. Czy to normalne, że mnie to kręci? Czy któraś z Was ma podobnie? Jakieś doświadczenia? Chciałabym pogadać na ten temat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pokazywanie cip*i w miejscach publicznych.

Poka fote

Miklosza napisał/a:

Poka fote

Jak mam pokazać? Gdzie?

4

No musisz uważać, bo za obnażanie się w miejscach publicznych grożą poważne konsekwencje. Zawsze możesz wybrać półśrodek i umówić się z kimś "przypadkowym" aby się przed nim obnażyć w określonym miejscu wcześniej się upewniając, że nie ma postronnych świadków.
Alternatywą jest poszukanie w internecie odpowiedniej "miejscówki" gdzie znajdziesz chętnych obserwatorów. W wielu miastach są miejsca, gdzie ludzie spotykają się w "wiadomych"celach smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pokazywanie cip*i w miejscach publicznych.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024