Masaż towazysko-relaksacyjno-erotyczny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masaż towazysko-relaksacyjno-erotyczny

Strony 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 235 ]

Temat: Masaż towazysko-relaksacyjno-erotyczny

Długo sie nad tym zastanawialem, ale w końcu umowiłem sie pierwszy raz w zyciu w poniedzialek rano na masaż towazysko-relaksacyjno-erotyczny.

Skorzystanie z usługi seksualnej było dla mnie absolutnie i całkowicie wykluczone z uwagi na szacunek do kobiet. Jednak dowiedziałem sie (dzięki temu forum) ze jest cos takiego jak masaz i nie jest to usluga seksualna. Dowiedzialem sie rowniez ze takie salony dzialaja normalnie legalnie.

Umowilem sie z wyprzedzeniem aby się przygotowac, kupic jakies czekoladki czy cos masazystce.
Jednak mam na rano na poniedzialek i sie stresuje i nie moge spac a juz druga i się zastanawiam czy nie odwolać tej wizyty, jednak jest to duzy stres. Mam ponad 30 i ostatni kontakt fizyczny z kobieta miałem w wieku 17 lat.

Boje sie ze nie dam rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Masaż towazysko-relaksacyjno-erotyczny

Czyli jaki to masaż?

3 Ostatnio edytowany przez DarekFDD (2026-05-18 01:45:11)

Pani mowila ze cialem o cialo golym. troche mi glupio sie rozbierac przed kobieta.

4

Zjedz czekoladkę przed dla relaksu tongue

Powodzenia. Opisz jak było:)))))))))

5

Dzieki, jesli bedzie ok to opisze. Jesli pojade.

6 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2026-05-18 02:09:02)

DarekFDD napisał/a:

Pani mowila ze cialem o cialo golym. troche mi glupio sie rozbierac przed kobieta.

głupio ci no głupio niedorajdo życiowa

gołym ciałem.....noskiem o nosek.....

nie na golasa ...w skarpetkach

lol lol lol

kup sobie plastykową dupę i używaj ile chcesz i nie chwal się na fiorum

bo życie ci ucieka bez męskich doznań do śmierci tak będziesz ubolewał w celibacie "lol"

tutaj zatrzęsienie od takich sierot życiowych

7

DarekFDD napisał/a:

Jednak dowiedziałem sie (dzięki temu forum) ze jest cos takiego jak masaz i nie jest to usluga seksualna.

A to w krzyżu Cie łupie?

Czy moze rozmasować kark trzeba albo np. kolano? smile

PS ja bym sobie czekoladki odpuscil. Bukiet róż zrobi wrazenie. Chyba mam deja vu?

Bert44 napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Jednak dowiedziałem sie (dzięki temu forum) ze jest cos takiego jak masaz i nie jest to usluga seksualna.

A to w krzyżu Cie łupie?

PS ja bym sobie czekoladki odpuscil. Bukiet róż zrobi wrazenie. Chyba mam deja vu?

Ty byś sobie odpuścił, ale ja to nie czekolady najlepsze som

"Diamenty najlepszym przyjacielem kobiety" bardzo znany cytat bardzo znanej kobiety

10

NA GORACO:

Własnie wróciłem do domu. I chciałem bardzo podziekowac Solaris, mimo, że w innym watku mnie wysmiewała trochę, to tutaj mnie zmotywowała miłymi słowami i ciepłem które mi przekazała. Dziekuje i zapominam o poprzednich nieprzyjemnościach z Twojej strony.

A więc tak. Na początku był stres ogromny. Kupiłem paczkę nie dużą z czekoladkami i różnymi słodkościami. Dałem na wstępie ale nie masażystce tylko Pani na recepcji tego salonu. Uśmiechala sie.

Nastepnie było przejście do pokoju do Pani masazystki. Okazało się, że z wyglądu jest dużo młodsza odemnie i ma 19-21, może max 22 lata. Do tego jak na kobiete wysoka, dosyć spore piersi i pupa, zero brzucha, wcięcie w talii jędrne ciało. Była wtedy w bieliznie.

Zamurowało mnie, usiadłem na kanapie. Ona się przywitała i mowi, ze moge się rozebrac i wskakujemy RAZEM pod prysznic, które (zdziwiło mnie to) ale był w pokoju. Tak mnie zamurowało, że nie potrafiłem się odezwać, ona wyszła na 2 minuty, wróciła a ja dalej siedze zestresowany i się nie rozebrałem.

Zapytała czy wszystko ok, to się zaśmiałem i powiedzialem "troche stres". No ale ściagam bluzke, spodnie, tętno 200. Już prawie sie całkiem rozebrałem, ale zobaczyłem, że ona robi to samo i jak wyskoczyły te spore piersi to znowu mnie wcieło. Zapytałem czy mogę sie sam umyć, żałowałem że nie miałem kąpielówek bo bym się w nich umył.

Troche zdziwiona była, umyłem się tak że mnie nie widziała i z ręcznikiem przeszedłem na mare kładąc się na brzuchu aby nic nie widziała.

No i tu się po 2 minutach wszystko zmienia. Poczułem piersi na plecach, obróciłem głowę a tam duży tyłek. Trochę mnie to rozluźniło. Zaczeliśmy gadać. Dziewczyna okazała się naprawdę super, poza masazem długo gadaliśmy.

Potem moment kulminacyjny, obróciłem się na plecy i wtedy zaczeła się ekstaza. Bimbałki, pupa przed oczami, nawet można było dotykać baloników i pupy. Nie można było miejsc intymnych, ale tu jej powiedziałem, że szacunek do kobiet to jest dla mnie główna zasada życiowa i nigdy bym kobiety nie dotknał w miejsce intymne, nigdy.

Nadszedl koniec masazu i zaczeła zajmowac się przyrodzeniem i jajkami. Troche mnie musiała hamować bo się glosno zachowywałem w sensie jęki. Seksu oralnego nie było, ale jezdziła mi cyckami po przyrodzeniu i jajkach i nawet dostałem tam buziaka big_smile  Finał był w pozycji 69 gdzie mogłem trzymac ręce na pośladkach i patrzeć, całowac pośladki, ale nie mogłem ruszać miejsc intymnych. Jednak jak zacząłem krzyczeć przy wytrysku to ona do końca nie wiedziała co robić i aby mi zatkac buzie to mi usiadła jakby dupa aby przytkać wytłumic i mowi cichooooo tu są ludzie obok. Ale przeprosiłem na koniec, choć ona też się potem śmiała.

To było coś super. Dałem jej TIPA jeszcze i osobno recepcjonistce też dałem!!!!!!!!!!!!!!!

Powiem szczerze, że to było super mistyczne przeżycie. Piękna dziewczyna 20 lat (warto podkreslić ze z piersiami i pupa). Zupełnie nago, takie rzeczy.
Jakbym chciał ją poznać na ulicy to na pewno by mnie wyśmiała, nie miałbym najmniejszych szans nawet aby mi dzień dobry odpowiedziała, bo to nie ten poziom, nie ta liga.

Moje wnioski:

- mega super sytuacja, nie jest to usługa seksualna, więc zero porblemow z szacunkiem czy jakimis moralnymi problemami, ktore bym miał korzystajac
- chodzić tak co jakis czas i juz szczerze? w dupie miec te związki relacje i wszystko, iść tak raz na dwa tygodnie i jest super!!!!!!

Raz na dwa tygodnie to wychodzi 600 zł miesiecznie. Albo raz na tydzien to 1200 miesiecznie. Nie liczac Tipow i prezentów.

Na koniec mowiła ze moze jestem troche "oryginalny" ale w sumie bardzo miły jestem.

Szczerze to lepiej sie skupic na zarabianiu na takie dziewczyny, bo w zwiazku to jeszcze drozej wychodzi aby skorzystac jakby wszystko podliczyc. zyc sobie samemu większa wolnosc mozna realizwoac pasje i wszystko, a co dwa tygodnie OGIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masaz !!!!!!!!

Chyba pochwale sie tym w pracy (oczywiscie bez szczegolow), mysle ze dla kobiet moze to byc znak - aha był z piękna atrakcyjna 20 latka, wiec musi byc dobry big_smile Mysle ze bardzo dużo zyskam na atrakcyjnosci.

11

DarekFDD napisał/a:

Chyba pochwale sie tym w pracy (oczywiscie bez szczegolow), mysle ze dla kobiet moze to byc znak - aha był z piękna atrakcyjna 20 latka, wiec musi byc dobry big_smile Mysle ze bardzo dużo zyskam na atrakcyjnosci.

To źle myślisz. Gdybyś ją "wyrwał" bez płacenia to tak. Usidlić tego, który podoba się innym kobietom. A ty poszedłeś na łatwiznę i to się im nie spodoba.

12

Legat napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

To źle myślisz. Gdybyś ją "wyrwał" bez płacenia to tak. Usidlić tego, który podoba się innym kobietom. A ty poszedłeś na łatwiznę i to się im nie spodoba.

Wyczuwam zazdrosc

13

DarekFDD napisał/a:

NA GORACO:

Własnie wróciłem do domu. I chciałem bardzo podziekowac Solaris, mimo, że w innym watku mnie wysmiewała trochę, to tutaj mnie zmotywowała miłymi słowami i ciepłem które mi przekazała. Dziekuje i zapominam o poprzednich nieprzyjemnościach z Twojej strony.

A więc tak. Na początku był stres ogromny. Kupiłem paczkę nie dużą z czekoladkami i różnymi słodkościami. Dałem na wstępie ale nie masażystce tylko Pani na recepcji tego salonu. Uśmiechala sie.

Nastepnie było przejście do pokoju do Pani masazystki. Okazało się, że z wyglądu jest dużo młodsza odemnie i ma 19-21, może max 22 lata. Do tego jak na kobiete wysoka, dosyć spore piersi i pupa, zero brzucha, wcięcie w talii jędrne ciało. Była wtedy w bieliznie.

Zamurowało mnie, usiadłem na kanapie. Ona się przywitała i mowi, ze moge się rozebrac i wskakujemy RAZEM pod prysznic, które (zdziwiło mnie to) ale był w pokoju. Tak mnie zamurowało, że nie potrafiłem się odezwać, ona wyszła na 2 minuty, wróciła a ja dalej siedze zestresowany i się nie rozebrałem.

Zapytała czy wszystko ok, to się zaśmiałem i powiedzialem "troche stres". No ale ściagam bluzke, spodnie, tętno 200. Już prawie sie całkiem rozebrałem, ale zobaczyłem, że ona robi to samo i jak wyskoczyły te spore piersi to znowu mnie wcieło. Zapytałem czy mogę sie sam umyć, żałowałem że nie miałem kąpielówek bo bym się w nich umył.

Troche zdziwiona była, umyłem się tak że mnie nie widziała i z ręcznikiem przeszedłem na mare kładąc się na brzuchu aby nic nie widziała.

No i tu się po 2 minutach wszystko zmienia. Poczułem piersi na plecach, obróciłem głowę a tam duży tyłek. Trochę mnie to rozluźniło. Zaczeliśmy gadać. Dziewczyna okazała się naprawdę super, poza masazem długo gadaliśmy.

Potem moment kulminacyjny, obróciłem się na plecy i wtedy zaczeła się ekstaza. Bimbałki, pupa przed oczami, nawet można było dotykać baloników i pupy. Nie można było miejsc intymnych, ale tu jej powiedziałem, że szacunek do kobiet to jest dla mnie główna zasada życiowa i nigdy bym kobiety nie dotknał w miejsce intymne, nigdy.

Nadszedl koniec masazu i zaczeła zajmowac się przyrodzeniem i jajkami. Troche mnie musiała hamować bo się glosno zachowywałem w sensie jęki. Seksu oralnego nie było, ale jezdziła mi cyckami po przyrodzeniu i jajkach i nawet dostałem tam buziaka big_smile  Finał był w pozycji 69 gdzie mogłem trzymac ręce na pośladkach i patrzeć, całowac pośladki, ale nie mogłem ruszać miejsc intymnych. Jednak jak zacząłem krzyczeć przy wytrysku to ona do końca nie wiedziała co robić i aby mi zatkac buzie to mi usiadła jakby dupa aby przytkać wytłumic i mowi cichooooo tu są ludzie obok. Ale przeprosiłem na koniec, choć ona też się potem śmiała.

To było coś super. Dałem jej TIPA jeszcze i osobno recepcjonistce też dałem!!!!!!!!!!!!!!!

Powiem szczerze, że to było super mistyczne przeżycie. Piękna dziewczyna 20 lat (warto podkreslić ze z piersiami i pupa). Zupełnie nago, takie rzeczy.
Jakbym chciał ją poznać na ulicy to na pewno by mnie wyśmiała, nie miałbym najmniejszych szans nawet aby mi dzień dobry odpowiedziała, bo to nie ten poziom, nie ta liga.

Moje wnioski:

- mega super sytuacja, nie jest to usługa seksualna, więc zero porblemow z szacunkiem czy jakimis moralnymi problemami, ktore bym miał korzystajac
- chodzić tak co jakis czas i juz szczerze? w dupie miec te związki relacje i wszystko, iść tak raz na dwa tygodnie i jest super!!!!!!

Raz na dwa tygodnie to wychodzi 600 zł miesiecznie. Albo raz na tydzien to 1200 miesiecznie. Nie liczac Tipow i prezentów.

Na koniec mowiła ze moze jestem troche "oryginalny" ale w sumie bardzo miły jestem.

Szczerze to lepiej sie skupic na zarabianiu na takie dziewczyny, bo w zwiazku to jeszcze drozej wychodzi aby skorzystac jakby wszystko podliczyc. zyc sobie samemu większa wolnosc mozna realizwoac pasje i wszystko, a co dwa tygodnie OGIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masaz !!!!!!!!

Muszę przyznać że dobry jesteś  smile

14

DarekFDD napisał/a:

NA GORACO:

Własnie wróciłem do domu. I chciałem bardzo podziekowac Solaris, mimo, że w innym watku mnie wysmiewała trochę, to tutaj mnie zmotywowała miłymi słowami i ciepłem które mi przekazała.

No to odkupiłam winy tongue

15

DarekFDD napisał/a:

Moje wnioski:

Nieeee... to w ogóle NIE jest usługa seksualna big_smile Na pewno nie! lol

16

Legat napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Nic dodać, nic ująć. To nie jest żadne osiągnięcie, więc nie bardzo jest się czym chwalić, a już na pewno w ten sposób nie zyskasz w oczach kobiet.

17

Priscilla napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Moje wnioski:

A gdzie tu seks? Ot, zwykła, towarzyska usługa tongue

18

Bert44 napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

A to w krzyżu Cie łupie?

Nie ty jeden wink

19 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2026-05-18 19:31:01)

Zrobione, zapłacone, do następnego razu. Życie. A Solaris, co jak co, ale zyskała rozgrzeszenie big_smile

20

Solaris napisał/a:
Priscilla napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Moje wnioski:

Śmiechem żartem to co opisał to jest "inna czynność seksualna". wink

21

Solaris napisał/a:
Priscilla napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Moje wnioski:

Dokładnie 100%

Gdyby to była usługa seksualna NIGDY bym nie skorzystał za bardzo szanuje kobiety aby skorzystac.

Salon masazu towarzysko-relaksacyjno-erotycznego jak sama nazwa wskazuje jest SALON MASAZU a nie jakis burde.
Zreszta ta dziewczyna była piekna i widac ze porządna a nie prostytutka.

22

DarekFDD napisał/a:

Salon masazu towarzysko-relaksacyjno-erotycznego jak sama nazwa wskazuje jest SALON MASAZU a nie jakis burde.

Widać ze jestes wrażliwym facetem. Lepszym niz większość. Dzięki temu mozesz dostrzec ta subtelna roznice

Bert44 napisał/a:

Widać ze jestes wrażliwym facetem. Lepszym niz większość. Dzięki temu mozesz dostrzec ta subtelna roznice

Prawda? Też podziwiam.

24 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2026-05-18 23:06:02)

DarekFDD napisał/a:

Porządna i wstydliwa.

Porządnie pieściła za pieniądze i wstydziła się odmówić. Idealna kandydatka na żonę smile jeszcze żeby gotować potrafiła, choć coś tak czuję, że białko ubija na bezy pierwszorzędnie....

25 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-05-19 00:43:30)

DarekFDD napisał/a:

Dokładnie 100%

Gdyby to była usługa seksualna NIGDY bym nie skorzystał za bardzo szanuje kobiety aby skorzystac.

Dodaj jeszcze, że siebie za bardzo szanujesz i będziemy mieć pakiet wink

Oczywiste przecież, że poszedłeś do salonu erotycznego, bo jesteś tak wielkim dżentelmenem, że zwykła prostytucja uwłaczałaby Twojemu kodeksowi honorowemu. To nie była usługa seksualna, broń Boże, a po prostu relaks połączony z golizną, ale ta golizna była tam tylko miłym dodatkiem. Prawdziwy obrońca kobiet: korzysta, ale z godnością big_smile
Widocznie jak lokal ma ładniejszy szyld, to morale pozostaje czyste tongue 

A weź... lol

26 Ostatnio edytowany przez mariusz30 (2026-05-19 07:08:44)

Trzepała Tobie nago kapucyna, że aż podobno wyłeś z rozkoszy, ale nieee to wcale nie jest usługa sexualna big_smile

Po drugie już nie przesadzaj tak z tym szacunkiem do kobiet...

27 Ostatnio edytowany przez Legat (2026-05-19 08:48:43)

Oj tam zazdrościcie Darkowi pięknej dziewczyny, która specjalnie czekała na niego. smile
Tak przy okazji rzuciłem okiem ilu klientów średnio obsługuje prostytutka na zmianie - podobno 8. Ciekawe czy każdy klient, czuje się tak wyjątkowy jak Darek? smile

28

Legat napisał/a:

Oj tam zazdrościcie Darkowi pięknej dziewczyny, która specjalnie czekała na niego. smile
Tak przy okazji rzuciłem okiem ilu klientów średnio obsługuje prostytutka na zmianie - podobno 8. Ciekawe czy każdy klient, czuje się tak wyjątkowy jak Darek? smile

No własnie, zazdrośnicy tongue

29

DarekFDD napisał/a:
Solaris napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Dokładnie 100%

No wiadomo! Przecież wiemy, że szanujesz kobiety. I w dodatku dżentelmen. Kwiatki, czekoladki, laurki, wiersze....

30

Alessandro napisał/a:

A Solaris, co jak co, ale zyskała rozgrzeszenie big_smile

Kto by pomyślał, że w takim miejscu big_smile

31 Ostatnio edytowany przez mariusz30 (2026-05-19 09:40:34)

Solaris napisał/a:
Legat napisał/a:

Ja z swojej strony mu gratuluję, że się przełamał i miał bliskość z kobietą. Nie jest to to samo co mieć swoją kobietę, ale jak się nie ma co się lubi...
Trzeba mieć odwagę iść do obcej kobiety którą pierwszy raz na oczy widzisz, prostytutki czy masażystki i się przed nią rozebrać. Nie każdy potrafi się przełamać i w jakiś sposób otworzyć.

32

mariusz30 napisał/a:
Solaris napisał/a:
Legat napisał/a:

Ja z swojej strony mu gratuluję, że się przełamał i miał bliskość z kobietą. Nie jest to to samo co mieć swoją kobietę, ale jak się nie ma co się lubi...
Trzeba mieć odwagę iść do obcej kobiety którą pierwszy raz na oczy widzisz, prostytutki czy masażystki i się przed nią rozebrać. Nie każdy potrafi się przełamać i w jakiś sposób otworzyć.

To raz a dwa, niech tacy marzyciele w końcu poobcują z jakąś kobietą bliżej zamiast tylko fantazjować o nich.
Teraz czekamy aż Miklosza  się wybierze:) Nigdy nie trzymał żadnej za rękę nad czym ciągle ubolewa, to tu sobie potrzyma za coś więcej;)

33 Ostatnio edytowany przez Legat (2026-05-19 10:11:05)

Mariusz30 u Darka niestety, to pogłębiło stan oderwania od rzeczywistości i podejścia do kobiet.
Myślę, że ten Casanova lepiej by mu pokazał jak to wygląda w realu.

Edit. fakt działania na plus, zawsze to lepsze od marudzenia i piętrzenia problemów.

34 Ostatnio edytowany przez mariusz30 (2026-05-19 10:37:31)

Solaris napisał/a:

To raz a dwa, niech tacy marzyciele w końcu poobcują z jakąś kobietą bliżej zamiast tylko fantazjować o nich.
Teraz czekamy aż Miklosza  się wybierze:) Nigdy nie trzymał żadnej za rękę nad czym ciągle ubolewa, to tu sobie potrzyma za coś więcej;)

No dokładnie... Niech Miklosza też idzie w końcu na divy bo tego jego marudzenia nie można już czytać.

Legat napisał/a:

Mariusz30 u Darka niestety, to pogłębiło stan oderwania od rzeczywistości i podejścia do kobiet.

Przegina z tym szacunkiem. Chwała mu za to, ale on chyba zapomina, że kobieta to też człowiek taki jak każdy z nas. Szacunek należy się każdemu człowiekowi i to nie przez kupowanie czekoladek.

35

Legat napisał/a:

Edit. fakt działania na plus, zawsze to lepsze od marudzenia i piętrzenia problemów.

Myślę za Darek ma beke

36

Kolejny raz czytam, że taki masaż nie jest usługą seksualną i tak sobie myślę... chyba w takim razie nie byłoby nic dziwnego w tym, żeby taka dziewczyna wymasowała w ten sposób swojego brata, ojca, wujka? Bo co za różnica, masaż pleców, czy masaż penisa. Dłońmi, czy piersiami. Co nie? A gdyby ich własna dziewczyna chciała sobie dorobić, masując tak innych facetów, to chyba też wszystko w porządku? Skoro to tylko masaż relaksacyjny i z seksem nie ma nic wspólnego? Na pewno mogliby z dumą opowiadać znajomym i rodzinie, jaka jest obrotna i że codziennie pomaga ludziom ukoić ich napięcia... big_smile

37

DarekFDD napisał/a:

Kupiłem paczkę nie dużą z czekoladkami i różnymi słodkościami. Dałem na wstępie ale nie masażystce tylko Pani na recepcji tego salonu. Uśmiechala sie.

DarekFDD napisał/a:

Dałem jej TIPA jeszcze i osobno recepcjonistce też dałem!!!!!!!!!!!!!!!

Trzeba było jeszcze dać coś dla ich sióstr, matek, babek i w ogóle dla wszystkich kobiet z rodziny przynajmniej do czterech pokoleń wstecz smile

38

Mrs.Happiness napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Kupiłem paczkę nie dużą z czekoladkami i różnymi słodkościami. Dałem na wstępie ale nie masażystce tylko Pani na recepcji tego salonu. Uśmiechala sie.

DarekFDD napisał/a:

Trzeba było jeszcze dać coś dla ich sióstr, matek, babek i w ogóle dla wszystkich kobiet z rodziny przynajmniej do czterech pokoleń wstecz smile

Ty niedobra! Burzysz Darkowi jego romantyczny świat! tongue

39

Solaris napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

DarekFDD napisał/a:

O tak! Szczęśliwa Ty niedobra Ty. Jak sie w tym redpillowym świecie trafi jeden szarmancki mężczyzna to też źle.... No nie dogodzisz

40

Solaris napisał/a:

Bert44 napisał/a:

O tak! Szczęśliwa Ty niedobra Ty. Jak sie w tym redpillowym świecie trafi jeden szarmancki mężczyzna to też źle.... No nie dogodzisz

Prawdziwy romantyk pomyślałby przynajmniej o babci smile big_smile

41

Mrs.Happiness napisał/a:
Solaris napisał/a:

Bert44 napisał/a:

Prawdziwy romantyk pomyślałby przynajmniej o babci smile big_smile

Jasne, że tak. Przecież babci też coś się należy od życia tongue big_smile

42

Mrs.Happiness napisał/a:

Kolejny raz czytam, że taki masaż nie jest usługą seksualną i tak sobie myślę... chyba w takim razie nie byłoby nic dziwnego w tym, żeby taka dziewczyna wymasowała w ten sposób swojego brata, ojca, wujka? Bo co za różnica, masaż pleców, czy masaż penisa. Dłońmi, czy piersiami. Co nie? A gdyby ich własna dziewczyna chciała sobie dorobić, masując tak innych facetów, to chyba też wszystko w porządku? Skoro to tylko masaż relaksacyjny i z seksem nie ma nic wspólnego? Na pewno mogliby z dumą opowiadać znajomym i rodzinie, jaka jest obrotna i że codziennie pomaga ludziom ukoić ich napięcia... big_smile

Miałam tę samą refleksję, bo skoro to taka niewinna, neutralna usługa, to rozumiem, że Darek nie miałby nic przeciwko temu, gdyby jego partnerka zdecydowała się w ten sposób pracować.

Ja miałabym z tym ogromny problem - ciekawe dlaczego? wink big_smile

43 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2026-05-19 15:46:10)

Priscilla napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Miałam tę samą refleksję, bo skoro to taka niewinna, neutralna usługa, to rozumiem, że Darek nie miałby nic przeciwko temu, gdyby jego partnerka zdecydowała się w ten sposób pracować.

Ja miałabym z tym ogromny problem - ciekawe dlaczego? wink big_smile

Najłatwiej i najprościej jest wypowiadać się w kwestiach, które nas nie dotyczącą ani nie dotykają bezpośrednio. Tak jest i w tym konkretnym przypadku.

44 Ostatnio edytowany przez mariusz30 (2026-05-19 17:47:35)

Warto jeszcze dodać, że Panie masażystki często robią dodatkowe usługi za dopłatą głównie dla stałych klientów.
Lub uprawiały kiedyś typową prostytucję, a potem stały się "masażystkami".

45

mariusz30 napisał/a:

Warto jeszcze dodać, że Panie masażystki często robią dodatkowe usługi za dopłatą głównie dla stałych klientów.
Lub uprawiały kiedyś typową prostytucję, a potem stały się "masażystkami".

No przecież Autor pisze ze ona nie z tych - no to nie z tych.

46

Bert44 napisał/a:

No przecież Autor pisze ze ona nie z tych - no to nie z tych.

Nooo tak, racja smile

47

Mrs.Happiness napisał/a:

Aż mi ciezko uwierzyc ze ktos tak pisze.

Czy Ty wiesz co to znaczy seks? Seks odbywa sie poprzez penetracje.

Czy ty rozumiesz czym jest masaz? MASAZ nie seks?

1. To SALON MASAZU, nie agencja

2. Tak masaz jest nago, ale czy nagość jest seksem? Bedac pod prysznicem po pracy uprawiasz seks przez to ze sie myjesz i jesteś naga?

3. Męskie przyrodzenie (członek) jest integralną cześcia ciała i organizmu. Rozumiem że idziesz na masaż całego ciała i Pani nie masuje lewej nogi - booo nie? Tak se omija lewą noge? No właśnie jako, że przyrodzenie jest częścia ciała, oznacza to że oczywistym jest że Zarówno CZŁONEK jak i JAJA są intensywnie masowane. I na końcu jest ekslozja. Czyli jak np ktoś młody, ktoś mlody ma wytryski nocne to znaczy ze uprawia seks?

4. 97% przychodzących to faceci, jednak tak dziewczyna powiedziała, że o dziwo miała jakieś klientki, również młode dziewczyny, może to 1-3% ale jednak równiez korzystaja, do prostytutek pewnie 0%.

Kto normalny może być do tego stopnia zboczony aby widzieć w masazu, normalnej usłudze realaksacyjnej jakieś usługi seksulane czy podteksty, po prostu nie rozumiem

Wszedzie widzisz seks i to chyba twoj problem, życie sklada sie z wielu rzeczy i seks jest tylko jedna z nich i do tego zajmuje mniej niz 1% czasu, który zyjesz, ale dla Ciebie widocznie to jest 100% jeśli w masażu widzisz SEKS.

Pozatym to nie tylko moje zdanie, na tym forum widziałem (bo czytalem o masazach) opinie chłopakow ze masaz nie ma absolutnie nic wspolnego z usługami seksualnymi.

48

DarekFDD napisał/a:

Ja  bym poszedł dalej. Seks nie istnieje. Widzial go ktoś kiedys?

Penetracja? Toż to masaż penisem.  Integralna częśc faceta masuje integralną cześć babki smile

49 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2026-05-19 19:16:58)

Bert44 napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Penetracja? Toż to masaż penisem.  Integralna częśc faceta masuje integralną cześć babki smile

Bert, nie ma to jak wgłębiać się konkretnie w temat tongue big_smile A temat oczywiście dotyczy sfery masażu, było nie było roll

50

DarekFDD napisał/a:

Dobry trolling zawsze w cenie, ale tu już powiało nudą.

Taki masaż to praktyczne zobrazowanie "innej czynności seksualnej".

Jeszcze kumałbym jakbyś poprzez analogię stosował tą samą argumentację co przy masażach yoni promowanych i reklamowanych jako zwyczajna usługa przez wiele, wiele lat (i w sumie wciąż tak reklamowanych). Ale tak? Czuję się zawiedziony.....

51

DarekFDD napisał/a:

2. Tak masaz jest nago, ale czy nagość jest seksem? Bedac pod prysznicem po pracy uprawiasz seks przez to ze sie myjesz i jesteś naga?

3. Męskie przyrodzenie (członek) jest integralną cześcia ciała i organizmu. Rozumiem że idziesz na masaż całego ciała i Pani nie masuje lewej nogi - booo nie? Tak se omija lewą noge? No właśnie jako, że przyrodzenie jest częścia ciała, oznacza to że oczywistym jest że Zarówno CZŁONEK jak i JAJA są intensywnie masowane. I na końcu jest ekslozja. Czyli jak np ktoś młody, ktoś mlody ma wytryski nocne to znaczy ze uprawia seks?

4. 97% przychodzących to faceci, jednak tak dziewczyna powiedziała, że o dziwo miała jakieś klientki, również młode dziewczyny, może to 1-3% ale jednak równiez korzystaja, do prostytutek pewnie 0%.

Kto normalny może być do tego stopnia zboczony aby widzieć w masazu, normalnej usłudze realaksacyjnej jakieś usługi seksulane czy podteksty, po prostu nie rozumiem

Wszedzie widzisz seks i to chyba twoj problem, życie sklada sie z wielu rzeczy i seks jest tylko jedna z nich i do tego zajmuje mniej niz 1% czasu, który zyjesz, ale dla Ciebie widocznie to jest 100% jeśli w masażu widzisz SEKS.

Pozatym to nie tylko moje zdanie, na tym forum widziałem (bo czytalem o masazach) opinie chłopakow ze masaz nie ma absolutnie nic wspolnego z usługami seksualnymi.

Czyli jakby wymasowała Cię tak własna matka, to byłoby spoko, bo to nie jest czynność seksualna. Ok. Rozumiem.

52

Alessandro napisał/a:
Bert44 napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Bert, nie ma to jak wgłębiać się konkretnie w temat tongue big_smile A temat oczywiście dotyczy sfery masażu, było nie było roll

Temat należy przebadać analityczne  smile

53

Mrs.Happiness napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Czyli jakby wymasowała Cię tak własna matka, to byłoby spoko, bo to nie jest czynność seksualna. Ok. Rozumiem.

Mama tez nie leczy mi zebow bo nie jest stomatologiem.

54 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-05-19 19:25:22)

Jack Sparrow napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Dobry trolling zawsze w cenie, ale tu już powiało nudą.

Taki masaż to praktyczne zobrazowanie "innej czynności seksualnej".

Jeszcze kumałbym jakbyś poprzez analogię stosował tą samą argumentację co przy masażach yoni promowanych i reklamowanych jako zwyczajna usługa przez wiele, wiele lat (i w sumie wciąż tak reklamowanych). Ale tak? Czuję się zawiedziony.....

Wystarczyło nie przeginać a temat kręciłby sie z 20 stron  smile

55

DarekFDD napisał/a:

Ale masażu spokojnie się może nauczyć, może kup jej jakiś bon na kurs, jak znalazł na dzień matki. Na Tobie może poćwiczyć smile

56

Mrs.Happiness napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Ale masażu spokojnie się może nauczyć, może kup jej jakiś bon na kurs, jak znalazł na dzień matki. Na Tobie może poćwiczyć smile

Leczyc zeby tez sie mozna nauczyc.

Tym tokiem myślenia to jak sie dziewczyna przytuli na przywitanie z jakimś kolega, bylym, przyjacielem to oznacza, że zdradza faceta i odwrotnie tak samo.

Powinnas zacząc myslec o czym innym a nie tylko o seksie, to nie zdrowe myslec za duzo o seksie, poczytaj o tym,

Jak kupuejsz ogórki w sklepie tez masz w głowie seks?

Szkoda tłumaczyć, ale jeszcze raz. SALON MASAZU relaksacyjnego czasami nawet moze wystawic paragon, jest to legalna usługa, gdyby to był burdel nie byłoby to możliwe, czyli nawet prawnie masaż nie jest seksem

57

DarekFDD napisał/a:

No można, ale to wciąż nie jest odpowiedź na zadane pytanie.
Czyli spoko, jakby mama wymasowała Ci penisa swoimi piersiami (zakładając, że potrafi), czy nie?

DarekFDD napisał/a:

Tym tokiem myślenia to jak sie dziewczyna przytuli na przywitanie z jakimś kolega, bylym, przyjacielem to oznacza, że zdradza faceta i odwrotnie tak samo.

LOL. Bo przytulenie się to to samo, co doprowadzenie kogoś do orgazmu <facepalm> 

Faktycznie słaby trolling sad

58

Bert44 napisał/a:

Wystarczyło nie przeginać a temat kręciłby sie z 20 stron  smile

A wiesz, a jakby mówił o dotyku pełnym szacunku, odkrywaniu siebie, niwelowaniu napięć (fizycznych i psychicznych) o nauce akceptacji ciała......a tu takia mizeria.....

59

Mrs.Happiness napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

No można, ale to wciąż nie jest odpowiedź na zadane pytanie.
Czyli spoko, jakby mama wymasowała Ci penisa swoimi piersiami (zakładając, że potrafi), czy nie?

DarekFDD napisał/a:

LOL. Bo przytulenie się to to samo, co doprowadzenie kogoś do orgazmu <facepalm> 

Faktycznie słaby trolling sad

Dobra bez sensu dyskutowac z osoba ktora nie jest wstanie rozróżnic seksu od masażu. Zreszta nawet lekarze zalecaja masaze w trakcie rehabilitacji i wielu innych problemow

60

DarekFDD napisał/a:

Dobra bez sensu dyskutowac z osoba ktora nie jest wstanie rozróżnic seksu od masażu. Zreszta nawet lekarze zalecaja masaze w trakcie rehabilitacji i wielu innych problemow

Aaa, i lekarz Ci zalecił płatny masaż penisa w ramach "rehabilitacji"?

Czy ten lekarz jest teraz z nami? big_smile

61

Nie ale lekarze zalecają wielu ludziom masaże i jakoś nikt z tym problemu nie ma.

A nie słyszałem aby lekarz zalecil iśc do agencji.

Widzisz tu różnice?

I też wychodiz Twoja ignoracja. Masaz penisa (i jajek) to jest tylko zwięczenie masażu, 90% czasu masowane są plecy, nogi i inne

Zreszta dziewczyna mowiła, ze masa facetów zajętych przychodzi w młodych, starszych związkach. Twój jeśli masz pewnie też korzysta smile

62

Mrs.Happiness napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Aaa, i lekarz Ci zalecił płatny masaż penisa w ramach "rehabilitacji"?

Czy ten lekarz jest teraz z nami? big_smile

No mam zespół siodełka kolarza i w konsekwencji problemy z prostatą i ogólnie nadmierne napięcia dna miednicy....

A tak łatwo było to nomen omen - pociągnąć......

63

Darku czy to seks czy nie, najprościej sobie określić przez kierunek, cel.
Masaż prowadzący do rozluźnienia mięśni, zmniejszenia bólu itd., w oczywisty sposób nie jest seksem.
Ale w twoim przypadku od początku do końca był, nawet zakończył się finałem. Przecież nie chodziło ci o rozmasowanie bolącego ciała. Dziewczyna była obiektem seksualnym i oboje szliście w jednym określonym celu.
Proste? Proste.

64

DarekFDD napisał/a:

Nie ale lekarze zalecają wielu ludziom masaże i jakoś nikt z tym problemu nie ma.

A nie słyszałem aby lekarz zalecil iśc do agencji.

Widzisz tu różnice?

Lekarze zalecają pacjentom masaże penisa? Konkretnie tej części ciała?

DarekFDD napisał/a:

Zreszta dziewczyna mowiła, ze masa facetów zajętych przychodzi w młodych, starszych związkach. Twój jeśli masz pewnie też korzysta smile

Nie mam żadnych obaw z tym związanych smile

65 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2026-05-19 20:00:37)

Mrs.Happiness napisał/a:

Lekarze zalecają pacjentom masaże penisa? Konkretnie tej części ciała?

śmiechem żartem - zdarza się.

-edit- tadam:

Posty [ 1 do 65 z 235 ]

Strony 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masaż towazysko-relaksacyjno-erotyczny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024