Zupełnie jak w tym demotywatorze, co się stało ze starymi forumowiczami LadyLoka, Roxann, Rossanka,Gary, itd wie ktoś cos?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Wylogowali się i już nie wrócili
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zupełnie jak w tym demotywatorze, co się stało ze starymi forumowiczami LadyLoka, Roxann, Rossanka,Gary, itd wie ktoś cos?
No właśnie też jestem tego bardzo ciekawa co się z nimi stało...
MalinowyMarynarz napisał/a:
Znaleźli se inne forum ![]()
Wypalili się w pracy trolle...reorganizacja pracy, codziennie nowych przyjmują, powoli odzywają się nowi i nowi, będzie ich więcej, jeszcze czekają w kolejce do psychiatry.
Prędzej czy później nadejdzie taki dzień, że nawet Julka ostatni raz się tutaj zaloguje i też może nawet sobie nie zdawać z tego sprawy, że to ostatni dzień na forum.
Prędzej czy później nadejdzie taki dzień, że nawet Julka ostatni raz się tutaj zaloguje i też może nawet sobie nie zdawać z tego sprawy, że to ostatni dzień na forum.
Julka to ten sam troll jak wszyscy inni z jajami między nogami.
siedzi w Polsce i ciężko pracuje na klikaniu.
Chociaż już jest mniej wydolna i powinna skonsultować się
w szpitalu w Choroszczy bo jeszcze nie badała prostaty.
Dali sobie spokój zwyczajnie z tym forum, niektórych już między nami nie ma.
Wątpię,że tak będzie no chyba, że to będzie moj ostatni dzień tego żywota
Lakox napisał/a:Prędzej czy później nadejdzie taki dzień, że nawet Julka ostatni raz się tutaj zaloguje i też może nawet sobie nie zdawać z tego sprawy, że to ostatni dzień na forum.
Julka to ten sam troll jak wszyscy inni z jajami między nogami.
siedzi w Polsce i ciężko pracuje na klikaniu.Chociaż już jest mniej wydolna i powinna skonsultować się
w szpitalu w Choroszczy bo jeszcze nie badała prostaty.
Ty jesteś największy troll w dodatku z urojeniami
MalinowyMarynarz napisał/a:
To zapytaj, jak taka ciekawaś. Z Ross gadasz codziennie, z Lady Loka co kilka tygodni. Gary też się pojawił jakiś czas temu.
Autorze, u wymienionych wszystko ok.
Julia life in UK napisał/a:MalinowyMarynarz napisał/a:
To zapytaj, jak taka ciekawaś. Z Ross gadasz codziennie, z Lady Loka co kilka tygodni. Gary też się pojawił jakiś czas temu.
![]()
Autorze, u wymienionych wszystko ok.
Kiedy Ty się w końcu przestaniesz madralowac! Przecież wiem,ze gadam ![]()
Przecież wiem,ze gadam
Nie wiesz ![]()
Julia life in UK napisał/a:Przecież wiem,ze gadam
Nie wiesz
Ja wiem wiecej niz Ty wiesz i wy wszyscy razem wzieci na tym forum ![]()
Ja wiem wiecej niz Ty wiesz i wy wszyscy razem wzieci na tym forum
To może nawet być prawda. W sensie, że tak myślisz ![]()
Julia life in UK napisał/a:Ja wiem wiecej niz Ty wiesz i wy wszyscy razem wzieci na tym forum
To może nawet być prawda. W sensie, że tak myślisz
Bo to jest prawda i ja nie tylko myślę-ja to rowniez wiem... to jest fakt niezaprzeczalny ![]()
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja wiem wiecej niz Ty wiesz i wy wszyscy razem wzieci na tym forum
To może nawet być prawda. W sensie, że tak myślisz
Bo to jest prawda i ja nie tylko myślę-ja to rowniez wiem... to jest fakt niezaprzeczalny
Umówcie się w końcu gdzieś w połowie drogi, zamiast przechwalać się przed sobą nawzajem tym, ile każdy z was wie
.
Julia life in UK napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:To może nawet być prawda. W sensie, że tak myślisz
Bo to jest prawda i ja nie tylko myślę-ja to rowniez wiem... to jest fakt niezaprzeczalny
Umówcie się w końcu gdzieś w połowie drogi, zamiast przechwalać się przed sobą nawzajem tym, ile każdy z was wie
![]()
.
![]()
![]()
.
Jakby do mnie m.in. pisane, ale jakby nie o mnie;)
Z Julką już jesteśmy umówieni. Mamy się spotkać za tydzień, ona będzie czekać na peronie 9 i 3/4 w Londynie, ja będę w Bullerbyn
Czekaj, co?
KoralinaJones napisał/a:Umówcie się w końcu gdzieś w połowie drogi, zamiast przechwalać się przed sobą nawzajem tym, ile każdy z was wie
![]()
.
Z Julką już jesteśmy umówieni. Mamy się spotkać za tydzień, ona będzie czekać na peronie 9 i 3/4 w Londynie, ja będę w Bullerbyn
Czekaj, co?
O czym Ty piszesz? ![]()
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Umówcie się w końcu gdzieś w połowie drogi, zamiast przechwalać się przed sobą nawzajem tym, ile każdy z was wie
![]()
.
Czekaj, co?
O czym Ty piszesz?
Julka, zaopiekuj się nim, bo on jeszcze nie dotarł na spotkanie, a już się pogubił
.
Julka, zaopiekuj się nim, bo on jeszcze nie dotarł na spotkanie, a już się pogubił
.
Czasem pięknie być pogubionym. A czasem życie można tak uratować.. ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julka, zaopiekuj się nim, bo on jeszcze nie dotarł na spotkanie, a już się pogubił
.
Czasem pięknie być pogubionym. A czasem życie można tak uratować..
To prawda, piękne to jest ![]()
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Przecież wiem,ze gadam
Nie wiesz
To wiesz o tym , że ja nigdzie nie odchodzę ?
![]()
Julia life in UK napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Nie wiesz
![]()
Oczywiście, że wiem i to od dawna, zanim jeszcze Ty sam to wiedziałeś ![]()
Julia life in UK napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Nie wiesz
![]()
Ktoś musi pilnować owiec ![]()
paslawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja wiem wiecej niz Ty wiesz i wy wszyscy razem wzieci na tym forum
![]()
Ktoś musi pilnować owiec
I Tadzia barana
upsss capa Tadzia "speca" od kóz
Theodore Robert Bundy napisał/a:paslawek napisał/a:To wiesz o tym , że ja nigdzie nie odchodzę ?
![]()
Ktoś musi pilnować owiec
I Tadzia barana
![]()
upsss capa Tadzia "speca" od kóz
![]()
Wieszczę, że wylogowała się i już nie wróci Salomonka, która sama się przyznała, ze jest forumowym trollem, który karmił się frustracją plebsu z powodu jej bogactwa. Fikcyjnego zresztą.
Tak myślę, że Salomonka jest w tych Niemczech, ociera się o bogatych ludzi bo pewnie pracuje jako sprzątaczka czy opiekunka u jakiejś bogatej Frau.
No i faktycznie może mieszkać w domu z ogrodem podopiecznej i używać lepszego niż w toaletach na stacji paliw papieru toaletowego.
Wieszczę, że wylogowała się i już nie wróci Salomonka, która sama się przyznała, ze jest forumowym trollem, który karmił się frustracją plebsu z powodu jej bogactwa. Fikcyjnego zresztą.
Tak myślę, że Salomonka jest w tych Niemczech, ociera się o bogatych ludzi bo pewnie pracuje jako sprzątaczka czy opiekunka u jakiejś bogatej Frau.
No i faktycznie może mieszkać w domu z ogrodem podopiecznej i używać lepszego niż w toaletach na stacji paliw papieru toaletowego.
moze wroci pokorniejsza pod innym nickiem, a moze juz wrocila, bo kilka nowych widzialam.
mi sie nie ta pani nie podobala, tzn. jej wpisy.
GloriaSoul napisał/a:Wieszczę, że wylogowała się i już nie wróci Salomonka, która sama się przyznała, ze jest forumowym trollem, który karmił się frustracją plebsu z powodu jej bogactwa. Fikcyjnego zresztą.
No i faktycznie może mieszkać w domu z ogrodem podopiecznej i używać lepszego niż w toaletach na stacji paliw papieru toaletowego.moze wroci pokorniejsza pod innym nickiem, a moze juz wrocila, bo kilka nowych widzialam.
mi sie nie ta pani nie podobala, tzn. jej wpisy.
O to Salomonka to troll ? Całkiem możliwe ![]()
Salomonka jest ok, pisze prawdę, a biedne pasztety zazdroszczą, a jak napisała że męża Niemca to już całkiem tutejsze dupka zaczęła piec
Salomonka jest ok, pisze prawdę, a biedne pasztety zazdroszczą, a jak napisała że męża Niemca to już całkiem tutejsze dupka zaczęła piec
Jest wątek Salomonki gdzie opisuje śmierć szwagra i relacje z rodzona siostrą.
Napisała, że siostra nie chciała kontaktów bo jest bardzo bogata i boi się, że będzie się musiała podzielić bogactwem z Salomonką.
To więc świadczy o tym, że Salomonka bogata nie była.
I druga informacja, że śp. szwagier wysyłał pieniądze na prezenty dla córki Salomonki.
A więc czy gdyby Salomonka miała taki ogrom pieniędzy jak twierdzi to czy również bogaty szwagier wysyłałby jakieś drobne kwoty?
To było kilka lat temu i przez ten czas zdążyła dorobić się kilku mieszkań w Polsce i za granicą. I nadal ma ogrom pieniędzy jak twierdzi.
W jakim zawodzie pracuje się w Niemczech i jest się w stanie na to wszystko zarobić w ciągu kilku lat?
Raczej fantazja ją poniosła.
A skąd wiesz,że piszę prawdę? Moze tak,a może nie ![]()
Theodore Robert Bundy napisał/a:Salomonka jest ok, pisze prawdę, a biedne pasztety zazdroszczą, a jak napisała że męża Niemca to już całkiem tutejsze dupka zaczęła piec
Jest wątek Salomonki gdzie opisuje śmierć szwagra i relacje z rodzona siostrą.
Napisała, że siostra nie chciała kontaktów bo jest bardzo bogata i boi się, że będzie się musiała podzielić bogactwem z Salomonką.
To więc świadczy o tym, że Salomonka bogata nie była.
I druga informacja, że śp. szwagier wysyłał pieniądze na prezenty dla córki Salomonki.
A więc czy gdyby Salomonka miała taki ogrom pieniędzy jak twierdzi to czy również bogaty szwagier wysyłałby jakieś drobne kwoty?
To było kilka lat temu i przez ten czas zdążyła dorobić się kilku mieszkań w Polsce i za granicą. I nadal ma ogrom pieniędzy jak twierdzi.
W jakim zawodzie pracuje się w Niemczech i jest się w stanie na to wszystko zarobić w ciągu kilku lat?
Raczej fantazja ją poniosła.
Dokładnie tak ona trolluje
Theodore Robert Bundy napisał/a:Salomonka jest ok, pisze prawdę, a biedne pasztety zazdroszczą, a jak napisała że męża Niemca to już całkiem tutejsze dupka zaczęła piec
A skąd wiesz,że piszę prawdę? Moze tak,a może nie
Tadzio mizdrzy się do Salomonki bo mu pasują pod tezę
te głupoty które ona wypisuje , po drugie do łatwowierny,naiwniak jest bez doświadczenia z kobietami
wierzy we wszystko co wyczyta w necie
po trzecie oszołom lgnie do oszołoma ![]()
Julia life in UK napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Salomonka jest ok, pisze prawdę, a biedne pasztety zazdroszczą, a jak napisała że męża Niemca to już całkiem tutejsze dupka zaczęła piec
te głupoty które ona wypisuje , po drugie do łatwowierny,naiwniak jest bez doświadczenia z kobietami
po trzecie oszołom lgnie do oszołoma
To prawda to som oszołomy ![]()
paslawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A skąd wiesz,że piszę prawdę? Moze tak,a może nie
po trzecie oszołom lgnie do oszołomaTo prawda to som oszołomy
po czwarte od zapinania owiec dostałem wysypki i boli mnie gdy oddaje mocz.
Julia life in UK napisał/a:paslawek napisał/a:Tadzio mizdrzy się do Salomonki bo mu pasują pod tezę
po trzecie oszołom lgnie do oszołomaTo prawda to som oszołomy
Przecież Ty nie masz owców zadnych, tylko kota jakby co
pasIawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:To prawda to som oszołomy
Julka ja też mam klona
i to "starego"
Tadzio dorwał się do komputera ![]()
Julia life in UK napisał/a:pasIawek napisał/a:po czwarte od zapinania owiec dostałem wysypki i boli mnie gdy oddaje mocz.
Julka ja też mam klona
i to "starego"
Tadzio dorwał się do komputera
A ok
Ubiera kotu perukę owcy, a potem, uśmiechając się bestialsko...
Nie!
Nie idźmy w tym kierunku!!
Rozrabiaka, uspokój się!!!
Julia life in UK napisał/a:Przecież Ty nie masz owców zadnych, tylko kota jakby co
Nie!
Rozrabiaka, uspokój się!!!
No właśnie uspokuj się!
Pr,zepraszam bardzo
To jak z tymi owcami?jak sytuacja??
; dd
Pr,zepraszam bardzo
; dd
Tez jestem ciekawa ale to Tadzia musisz zapytać ![]()
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Przecież Ty nie masz owców zadnych, tylko kota jakby co
Nie!
Rozrabiaka, uspokój się!!!No właśnie uspokuj się!
PRZECIEZ JESTEM SPOKOJNY!!!
Pr,zepraszam bardzo
; dd
Cicho wszędzie, głucho wszędzie,
co to będzie..?
Milczenie owiec.
Zmowę mają, pary nie puszczają
Julia life in UK napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Ubiera kotu perukę owcy, a potem, uśmiechając się bestialsko...
Nie!
Rozrabiaka, uspokój się!!!No właśnie uspokuj się!
PRZECIEZ JESTEM SPOKOJNY!!!
jea1 napisał/a:Pr,zepraszam bardzo
; ddCicho wszędzie, głucho wszędzie,
co to będzie..?
Milczenie owiec.
Zmowę mają, pary nie puszczają
No właśnie widze jak jesteś spokojny
.... o owieczkach beda teraz wierszyki, może nawet piosenka powstanie ![]()
Julia life in UK napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Salomonka jest ok, pisze prawdę, a biedne pasztety zazdroszczą, a jak napisała że męża Niemca to już całkiem tutejsze dupka zaczęła piec
po trzecie oszołom lgnie do oszołoma
bo to byc moze ta sama osoba ![]()
paslawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A skąd wiesz,że piszę prawdę? Moze tak,a może nie
po trzecie oszołom lgnie do oszołomabo to byc moze ta sama osoba
Chyba dawno obciągałaś, a Julcia niech sie pochwali mizdrzeniem do ciapatych, potem będzie szukać funduszy alimentacyjnych
Gosiawie napisał/a:paslawek napisał/a:Tadzio mizdrzy się do Salomonki bo mu pasują pod tezę
po trzecie oszołom lgnie do oszołomabo to byc moze ta sama osoba
Chyba dawno obciągałaś, a Julcia niech sie pochwali mizdrzeniem do ciapatych, potem będzie szukać funduszy alimentacyjnych
Ty się chyba w tych ciapatych zakochałeś, bo na każdym kroku o nich wspominasz ![]()
Theodore Robert Bundy napisał/a:Gosiawie napisał/a:bo to byc moze ta sama osoba
Ty się chyba w tych ciapatych zakochałeś, bo na każdym kroku o nich wspominasz
Jedziesz z nimi co weekend na dwa baty, a na forum świętą Hildegardę zgrywasz, potem majaczysz że jakiś wibrator w pudełku ci się włącza i bzyczy co noc, i że to niby duchy
Theodore Robert Bundy napisał/a:Gosiawie napisał/a:bo to byc moze ta sama osoba
Jedziesz z nimi co weekend, a Salomonce zazdrościcie że ja chwalę i że ma Niemca.
Julia life in UK napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Chyba dawno obciągałaś, a Julcia niech sie pochwali mizdrzeniem do ciapatych, potem będzie szukać funduszy alimentacyjnych
Jedziesz z nimi co weekend, a Salomonce zazdrościcie że ja chwalę i że ma Niemca.
"Niemiec" Salomonki wcale nie musi być rodowitym, rasowym Niemcem.
Obywatelstwo niemieckie mogą nabyć osoby o ciemniejszej i całkiem czarnej karnacji.
Theodore Robert Bundy napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ty się chyba w tych ciapatych zakochałeś, bo na każdym kroku o nich wspominasz
Obywatelstwo niemieckie mogą nabyć osoby o ciemniejszej i całkiem czarnej karnacji.
Dokładnie otoz to ![]()
Theodore Robert Bundy napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ty się chyba w tych ciapatych zakochałeś, bo na każdym kroku o nich wspominasz
To tym bardziej zazdrościcie Salomonce bo może mieć właśnie Niemca z ciemną karnacją z dużą fujarą, a Julka i nie tylko jak to polka ma słabość do takich.
GloriaSoul napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Jedziesz z nimi co weekend, a Salomonce zazdrościcie że ja chwalę i że ma Niemca.
Obywatelstwo niemieckie mogą nabyć osoby o ciemniejszej i całkiem czarnej karnacji.To tym bardziej zazdrościcie Salomonce bo może mieć właśnie Niemca z ciemną karnacją z dużą fujarą, a Julka i nie tylko jak to polka ma słabość do takich.
no i moja intuicja mnie nie myli, witaj Salomonko z powrotem ![]()
Theodore Robert Bundy napisał/a:GloriaSoul napisał/a:"Niemiec" Salomonki wcale nie musi być rodowitym, rasowym Niemcem.
Obywatelstwo niemieckie mogą nabyć osoby o ciemniejszej i całkiem czarnej karnacji.To tym bardziej zazdrościcie Salomonce bo może mieć właśnie Niemca z ciemną karnacją z dużą fujarą, a Julka i nie tylko jak to polka ma słabość do takich.
no i moja intuicja mnie nie myli, witaj Salomonko z powrotem
Słabą masz tą intuicję kolejna zazdrosna
Gosiawie napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:To tym bardziej zazdrościcie Salomonce bo może mieć właśnie Niemca z ciemną karnacją z dużą fujarą, a Julka i nie tylko jak to polka ma słabość do takich.
Słabą masz tą intuicję kolejna zazdrosna
Tak ,to akurat wiem,ze nie jesteś Salomonka
Theodore Robert Bundy napisał/a:GloriaSoul napisał/a:"Niemiec" Salomonki wcale nie musi być rodowitym, rasowym Niemcem.
On nie jest Salomonka. Salomonka to nie facet mimo wszystko
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Wylogowali się i już nie wrócili
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024