Okres mnie się spóźnia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Okres mnie się spóźnia

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 99 ]

Temat: Okres mnie się spóźnia

Ciąża odpada na 1000000000000000000% ,bo nie jestem wiatropylna

I to dość długo mnie sie spóźnia ponad miesiąc czasu w zasadzie prawie dwa miesiące już

Zawsze przed okresem latałam z pełnym pecherzem po 50 razy do lazienki, a teraz też chodzę często od jakiegoś czasu,a okresu wogole nie ma

Myslicie to problemy harmonalne albo początki menopauzy?

Pójść z tym do ginekologa czy jeszcze poczekać z miesiąc i może się pojawi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okres mnie się spóźnia

Jak nie urok , to przemarsz wojsk big_smile

paslawek napisał/a:

Jakich wojsk przemarsz? big_smile

Ludzie ja mam powazny dylemat. Tak nic mi nie dolega oprócz tego zmęczenia,które też zresztą już jak widać mi minelo to niewiem ja już się chyba starzeje na dobre  sad

4

Julia life in UK napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ludzie ja mam powazny dylemat. Tak nic mi nie dolega oprócz tego zmęczenia,które też zresztą już jak widać mi minelo to niewiem ja już się chyba starzeje na dobre  sad

Idz do lekarza  smile

Miklosza napisał/a:
paslawek napisał/a:

Idz do lekarza  smile

No tak myślę, żeby pojsc, tak w nastepnym tygodniu jak nie dostane okresu

6

Z jednej strony się cieszyć, że ta comiesięczna uciążliwość zniknęła:) z drugiej martwić, bo to nie jest normalne.
Idź Ty lepiej do gina, 2 msc to nie 3 dni, lepiej trzymać rękę na pulsie.

Solaris napisał/a:

Z jednej strony się cieszyć, że ta comiesięczna uciążliwość zniknęła:) z drugiej martwić, bo to nie jest normalne.
Idź Ty lepiej do gina, 2 msc to nie 3 dni, lepiej trzymać rękę na pulsie.

Tak wlasnie planuje pojsc w nastepnym tygodniu.  Ten tydzien jeszcze poczekam

8 Ostatnio edytowany przez paslawek (2026-03-24 01:26:14)

Ta wiatropylność jest podejrzana tongue big_smile było do sklepu w szlafroku nie chodzić samym big_smile
menopauza odpada w tak młodym wieku raczej .

9 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-24 01:28:19)

paslawek napisał/a:

Ta wiatropylność jest podejrzana tongue big_smile

big_smile
Nie no musze do lekarza sie wybrać za jakiś tydzien,niewiem może wcześniej pojde o np w piatek jutro musze do urzedu,w srode przychodza naprawic Internet domowy, a czwartek mam psychoterapia, to jedynie piatek wolny zostaje najwczesniej

No,a były przypadki przedwczesnej menopauzy

paslawek napisał/a:

Ta wiatropylność jest podejrzana tongue big_smile było do sklepu w szlafroku nie chodzić samym big_smile

Tyle się ostatnio wylegiwała, kto wie jakie prawdziwe powody były tego leżakowania dnie i noce:D

Zawsze mnie zastanawia, dlaczego ktoś zadaje takie pytania w przestrzeń publiczną. Co niby mają obce osoby powiedzieć, poza przytomnym: idź do lekarza?

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tyle się ostatnio wylegiwała, kto wie jakie prawdziwe powody były tego leżakowania dnie i noce:D

Zawsze mnie zastanawia, dlaczego ktoś zadaje takie pytania w przestrzeń publiczną. Co niby mają obce osoby powiedzieć, poza przytomnym: idź do lekarza?

No ja tez wlasnie niewiem.dlaczego zadalam tak bezsensowne pytanie i sie wlasnie nad tym zastanawiam big_smile

i sie wlasnie nad tym zastanawiam big_smile

I znów noc nieprzespana. Heh.
Te egzystencjalne pytania!
big_smile

i sie wlasnie nad tym zastanawiam big_smile

I znów noc nieprzespana. Heh.
Te egzystencjalne pytania!
big_smile

big_smile
No właśnie jakos nie chce mnie sie spać,ale za niedlugo pojde spać, bo jutro musze do urzedu iść, a nie chce tam wyglądac jak ostatnie zombie big_smile

14

Zrób test ciążowy, w twoim przypadku wszystko jest możliwe.

Lakox napisał/a:

Daruj sobie złośliwości -nie jestem w ciąży na 100%

Tak sobie myślę może mam jakies problemy hormonalne co? Tylko,że miałam już badania krwi i nic takiego nie wykryli,ale może zleca też inne badania na sprawdzenie hormonow.

Ciąża odpada na 100%

17

Jakoś by mnie bardzo mocno nie zdziwiło gdybyś za tydzień stworzyła temat typu "Jednak jestem w ciąży"

Też ponoć może być od stresu,tyle, że ja się ostatnio jakoś dużo nie stresuje,a ta psychoterapia nawet mi pomaga, tak więc psychicznie dużo lepiej się czuje... kurcze co się stało z tym okresem,że go nie ma?

19

Skoro tyle się spóźnia trzeba iść do lekarza.

20

Lakox napisał/a:

E tam Julka, ja jednak stawiam na ciążę big_smile Ale by się kręciło w temacie, oj kręciło! big_smile

Zrób test, bo że cuda czasem się zdarzają, to już zdążyłaś wszystkich przekonać. Co tam dla ciebie niepokalane poczęcie big_smile Św. Hildegarda nie w takich cudach maczała palce (i nie tylko).

21

Julka może schłopiałaś?

Ciąża odpada na 100%

No pewnie. Uważaliśmy!

Melanie93 napisał/a:

Skoro tyle się spóźnia trzeba iść do lekarza.

W piątek zadzwonię do lekarza często na ten sam dzień przyjmuje jak się zadzwoni o 8 rano wcześnie

Salomonka napisał/a:
Lakox napisał/a:

E tam Julka, ja jednak stawiam na ciążę big_smile Ale by się kręciło w temacie, oj kręciło! big_smile

Zrób test, bo że cuda czasem się zdarzają, to już zdążyłaś wszystkich przekonać. Co tam dla ciebie niepokalane poczęcie big_smile Św. Hildegarda nie w takich cudach maczała palce (i nie tylko).

big_smile nie żartuj sobie ciąża odpada

Legat napisał/a:

Julka może schłopiałaś?

A może i tak
big_smile

Ciąża odpada na 100%

No pewnie. Uważaliśmy!

A ten swoje big_smile ja nie jestem wiatropylna przypominam  big_smile

Też czytalam,że zmiany w wadze mogę powodować zanik okresu,ale jak tylko trochę schudłam, nie schudłam dużo, tak więc waga,odchudzanie też na 100% odpadają

Ale wiecie chyba mi czegoś w organizmie brakuje ,bo ciągle bym.jadla produkty pełnoziarniste,slonecznik, orzechy itd. To może mam czegoś niedobór, ale na ostatnich badaniach krwi nie wyszły mi niedobory

To już niewiem co mi dolega sad

Tak sobie myślę może są jakieś lekarstwa bez recepty dzięki,którym dostanę okres

Mnie sie wydaje,że to jest jednak przedwczesna menopauza, bo to też jest całkiem możliwe

30 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2026-03-24 18:52:15)

Julka, już Tobie było mówione, smarkulo, że jesteś za młoda tongue big_smile I nie wmawiaj sobie czegoś, na co jeszcze masz czas big_smile

Alessandro napisał/a:

Julka, już Tobie było mówione, smarkulo, że jesteś za młoda tongue big_smile I nie wmawiaj sobie czegoś, na co jeszcze masz czas big_smile

Ale są przypadki, że można dostać dużo wcześniej menopauze to moze ja też dostałam

Ale to już nie są żarty,najpierw chroniczne zmęczenie,a teraz brak okresu to muszę to zbadać. Pewnie z hormonami coś nie tak,że nie mam okresu

32

Tylko lekarz i to jak najszybciej.

Alessandro napisał/a:

Tylko lekarz i to jak najszybciej.

No najszybciej to w piątek i to jeszcze jak będzie miejsce w kolejce, szybciej nie dam rady

34

Mnie sie wydaje,że to jest jednak przedwczesna menopauza, bo to też jest całkiem możliwe

Tak Julka, stara wiedźmo, to menopauza! No przecież! Nie słuchaj tych chłopów! Nie wiem, co oni w ogóle robią w tym temacie? 
Także nie kwękaj tylko organizuj lepiej sabat na Łysej Górze, będzie rytualne palenie tamponów i orgie do rana! Bez konsekwencji!

35

Solaris napisał/a:

Tak Julka, stara wiedźmo, to menopauza! No przecież! Nie słuchaj tych chłopów! Nie wiem, co oni w ogóle robią w tym temacie? 
Także nie kwękaj tylko organizuj lepiej sabat na Łysej Górze, będzie rytualne palenie tamponów i orgie do rana! Bez konsekwencji!

Macie szczęście. Wkrótce czwartkowa noc, ponieważ do Nocy Świętojańskiej jeszcze sporo czasu.

36 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-24 20:11:21)

Solaris napisał/a:

big_smile ale w sumie fajnie by było, gdyby to była menopauza przedwczesna i zero użerania się z okresem co miesiąc  big_smile... a tak na poważnie to pewnie lekarz mi zleci zbadanie hormonów,bo na to jeszcze badań nie mialam,  jedynie co mi badali to hormon tarczycy, ale te już mam w normie

Jaka przedwczesna? Przecież Ty już po trzydziestce..
Maści na korzonki szukać Ci trza, zdrwowaśki odmawiać o wnuków zdrowie i godną jesień życia, a nie okresy w głowie!

Ciąża odpada na 100%

No pewnie. Uważaliśmy!

Wtedy nie wiało!

Jaka przedwczesna? Przecież Ty już po trzydziestce..
Maści na korzonki szukać Ci trza, zdrwowaśki odmawiać o wnuków zdrowie i godną jesień życia, a nie okresy w głowie!

No pewnie. Uważaliśmy!

Wtedy nie wiało!

Przecież normalnie to kobiety menopauza mają dopiero po 40 tce,a większość blisko 50 tki dopiero, ale co Ty się możesz na tym znać  big_smile
Ciąża odpada na 100% big_smile, gdyby to była ciąża to bym się nad tym zjawiskiem braku okresu nie zastanawiała  big_smile

Informuję, że ciąża na 10000000000...............% odpada także proszę mnie tu nie wymyślać ciąży i niepokalanego poczęcia  big_smile

Dzisiaj mi odwalali psychoterapie online na jutro, bo bede miec teraz tylko raz w miesiacu, ponoć tylko na poczatku miala byc co tydzien. Także jutro zadzwonie do lekarza,bo okresu jak nie bylo tak nie ma

41

Może poczekać jeszcze z 9 dni. z lekarzem,??

42

Informuję, że ciąża na 10000000000...............% odpada także proszę mnie tu nie wymyślać ciąży i niepokalanego poczęcia  big_smile

Powiem ci Rozrabiaka szacun xdd

jea1 napisał/a:

Może poczekać jeszcze z 9 dni. z lekarzem,??

Dlaczego 9 dni? big_smile

jea1 napisał/a:

Ze co?
Jaki szacun ?  Niby za co ? big_smile

A do lekarza jutro sprobuje iść

45 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2026-03-25 17:09:56)

jea1 napisał/a:

Ze co?

Za niepokalane poczęcie na odległość;)

Pierwsze dziecko spłodzone za pomocą forum. Jesteście świadkami historii, nadchodzi nowa era!!

Dzięki jea, robiem co mogem!

jea1 napisał/a:

Ze co?

Za niepokalane poczęcie na odległość;)

Pierwsze dziecko spłodzone za pomocą forum. Jesteście świadkami historii, nadchodzi nowa era!!

Dzięki jea, robiem co mogem!

big_smile
Zaraz chwila! Jakiej ciąży niepokalanie poczetej?
I czyjej? !

I czyjej? !

Takiej jednej mondrali co się non stop mondraluje!

I czyjej? !

Takiej jednej mondrali co się non stop mondraluje!

A to nie moje  big_smile

Jutro zadzwonię do lekarza wczesnie rano o 8 i mam nadzieje  że się dostanę w kolejce do lekarza.  Ostatnio jak dzwoniłam o 8:03 to byłam 50 w kolejce i już miejsca nie było na ten dzień. Masakra  big_smile

50

Wrzuciłem do chatgtp. Wyszło rar.

Farmer napisał/a:

Wrzuciłem do chatgtp. Wyszło rar.

Co to jest rar?

Ludzie ja niewiem czy ja wytrzymam czekać na wizyte do tego 9 kwietnia dla mnie to za dlugo czekania bedzie, dlatego postanowilam,że od poniedzialku bede codziennie sie starac szybciej u lekarza zabukowac wizytę

Oprocz braku okresu to mam jeszcze problemy z pecherzem,bo latam czesto do lazienki

Zmęczenie tez mi nie minelo, chociaż przyznam,ze dzieki odstawieniu nabialu i psychoterapii jest juz lepiej, ale po za tym zmęczenie nadal jest. Dzisiaj akurat nie mam zmeczenia,a wczoraj mialam duzy zjazd energii-to roznie z tym jest

53 Ostatnio edytowany przez jea1 (2026-03-27 21:48:16)

Wiesz ogół ie zawsze mojej kuzynki czepiał się gin żeby iść dopiero po 43 dniu cyklu

Licząc od początku ostatniego okresu...że tak dłuższy czas jest tak na siłę
jeszcze w medycynie w normie...

54

[

Co to jest rar?

Lepiej nie wiedzieć
XD

55

jea1 napisał/a:

[

Co to jest rar?

Lepiej nie wiedzieć
XD

to pliki skompresowane

jea1 napisał/a:

[

Co to jest rar?

Lepiej nie wiedzieć
XD

Czemu nie ?

jea1 napisał/a:

Wiesz ogół ie zawsze mojej kuzynki czepiał się gin żeby iść dopiero po 43 dniu cyklu

Licząc od początku ostatniego okresu...że tak dłuższy czas jest tak na siłę
jeszcze w medycynie w normie...

No tak,ale ja mam też problemy z pecherzem także i tak muszę z tym iść do lekarza w miarę szybko

Dzisiaj było dużo lepiej jeżeli chodzi o chroniczne zmęczenie, bo wczoraj to była masakra taki mialam zjazd energii... po za tym reszta objawów się niestety utrzymuje, okresu nadal nie mam....a jeżeli chodzi o zmęczenie to raz jest a raz nie ma-zalezy od dnia

Zauważyłam,że mam brzuch wzdedy jak u dziecka z Afryka i niewiem od czego,bo nic nowego nie jadlam, a diety bez nabialu przestrzegam

Okresu nadal nie mam i latam czesto do lazienki sad

60

Ostatnio coś słyszałam o jajnikach, bo moja fryzjerka ma siostrę, która całe życie ma okres 2-3 razy do roku? Ale nie chodziła do lekarza. Teraz się okazało, że ta fryzjerka jej siostra też na to choruje ale mniej, bo dostaje okres, ale potrafi mieć okres nawet 2 tygodnie! Wszystko to ma związek jakoś z jajnikami. Ja tylko tyle wiem, w związku ze znikaniem lub dziwnym przedłużeniem okresu, nigdy nie słyszałam by ktoś miał inny problem. No jedynie najpopularniejszy to jak niektóre koleżanki 1-2 dni miały bardzo bolesny okres, ale to raczej często się zdarza.

Melanie93 napisał/a:

Ostatnio coś słyszałam o jajnikach, bo moja fryzjerka ma siostrę, która całe życie ma okres 2-3 razy do roku? Ale nie chodziła do lekarza. Teraz się okazało, że ta fryzjerka jej siostra też na to choruje ale mniej, bo dostaje okres, ale potrafi mieć okres nawet 2 tygodnie! Wszystko to ma związek jakoś z jajnikami. Ja tylko tyle wiem, w związku ze znikaniem lub dziwnym przedłużeniem okresu, nigdy nie słyszałam by ktoś miał inny problem. No jedynie najpopularniejszy to jak niektóre koleżanki 1-2 dni miały bardzo bolesny okres, ale to raczej często się zdarza.

Też tak myślę,że to ma związek z jajnikami dlatego pewnie będą mi robić badania na poziom hormonów-estrogen, progesteron itd,niewiem ale tak myślę

Ja wiem,że są kobiety,które mają zbyt obfite krwawienia i długie okresy-ja akurat mam odwrotny problem,a mianowicie brak okresu. Już 3 miesiąc się zacznie za kilka dni,a nic nie zwiastuje nadejscia okresu  plus z pecherzem mam nadal problem sad

62

I Ty z takimi problemami dzielnie dzisiaj walczyłaś w ogródku? Czyżby zwyżka energetyczna nastąpiła?

Alessandro napisał/a:

I Ty z takimi problemami dzielnie dzisiaj walczyłaś w ogródku? Czyżby zwyżka energetyczna nastąpiła?

E tam taka walka ledwo 2 godziny i to z przerwami  big_smile

64 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2026-03-28 20:15:22)

Ja to widzę, że więcej było przerw niż samej pracy big_smile

Alessandro napisał/a:

Ja to widzę, że więcej było przerw niż samej pracy big_smile

big_smile
No dzisiaj tylko pół dużego krzaka ścięłam ogólnie dużej różnicy to na ogrodzie nie zrobilo

Posty [ 1 do 65 z 99 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Okres mnie się spóźnia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024