Witam
Przychodzę po zdanie głównie mężczyzn ponieważ zwykle kobiety mają pewne wyobrażenia na dany temat a mężczyźni piszą to z własnego doświadczenia.
Czy z każdą kobieta macie seks taki sam? Mam na myśli jego rodzaj.
Pewnego wieczoru udało mi się wyłudzić od mojego partnera co nieco na temat jego przeszłości seksualnej, dowiedziałam się np że uprawiał bardzo ostry, wyzduany seks, z wyzwiskami tj dirty talk, ale dość ostrymi. Powiedział, że ze mną nie chce takiego seksu uprawiać,że nie chce tak do mnie mówić i że tego nie potrzebuje. Że mamy czuły i miły seks i nie chce żadnej ostrej jazdy.
Może tak jest teraz, a co jeśli znudzi mu się ten miły seks? Albo będzie fantazjował o innych kobietach z którymi będzie chciał to zrobić albo o tych z którymi to robił? Powiedziałam mu,że jeśli chce coś dodać to możemy o tym porozmawiać i spróbować ale w sumie nasz seks jest taki sam, bardzo to wszystko lubię co się dzieje (oprócz tej jednej sytuacji tu opisywanej, ale mu powiedziałam o tym robi to z większym wyczuciem)
Co sądzicie? Jaka jest prawda? Jak Wy rzeczywiście funkcjonujecie w tym aspekcie?