Dlatego mniej się tu udzielam niż wcześniej. Po pierwsze ciągle dostaje tego bana z pójściem do psychiatry, a po drugie zaraz zleci się Palec i będzie ni spamowac. Dlatego ja swoje ciekawe tematy przeniosłam na redditch i tam pelno fajnych ludzi mi odpisuje, tak raz lub 2vx dziennie sprawdzam ich odpowiedzi. I założyłam tam.swoje forum wlasne, gdzie pisze o mojej ulubionej św Hildegardzie i tam atmosfera jest super i nikt nie spamuje. Mam 15 uzytkownikow na moim forum wszyscy z Anglii ,bo jest to forum po angielsku tam piszemy. Tutaj już nie będę zakladac nowych tematów,bo się nie opłaca, będę tylko odpisywać w innych tematach
Ok jak uważasz tak zrobisz
No i supcio
Bogu niech będą dzięki.
. Tutaj już nie będę zakladac nowych tematów,bo się nie opłaca, będę tylko odpisywać w innych tematach
Ojej. I co my teraz zrobimy???
Ok jak uważasz tak zrobisz
Tak już zrobiłam redditch angielski jest super fajna atmosfera tam jest. Każdy sobie doradza, a i jak ktoś np napisze coś jakas historie to nie widzialam, żeby tam jedni drugich podejrzewali o trolling po prostu odpisują tej osobie. Niewiem może ludzie w Anglii są zdania,że lepiej komuś coś doradzić i, żeby się okazało, że jest to trolling niż, żeby kogoś oskarzac o trollowanie i się okaże,że ktoś naprawdę potrzebuje pomocy ". Plus tam są moderatorzy na każdym z dzialow forum . Ja tez jestem moderatorem na moim forum o sw Hildegardzie
Bogu niech będą dzięki.
Julia life in UK napisał/a:. Tutaj już nie będę zakladac nowych tematów,bo się nie opłaca, będę tylko odpisywać w innych tematach
No właśnie co Ty biedny teraz poczniesz
Koniec świata
Julcia wiesz co umow się ze mną szybko zapomnisz o zakonie
Koniec świata
Dlaczego koniec?
![]()
taaa jasne. Nie zapomne. Już postanowione
11 2025-08-16 20:00:57 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-08-16 20:02:04)
Miklosza, ale Ty mi zaimponowałeś
![]()
We Created a Monster!!!
Mnie tez ostatnio zaskakuja jego niektore wypowiedzi
Bogu niech będą dzięki.
Julia life in UK napisał/a:. Tutaj już nie będę zakladac nowych tematów,bo się nie opłaca, będę tylko odpisywać w innych tematach
Bez przesady xdd