Co tam u was ciekawego słychać? U mnie sie trochę rzeczy pozmienialo.
I nadal mi wyskakuje głupi spam o leczeniu, więc jak coś to nie będę mogła czasem odpisywać szybko
A dlaczego zdecydowałaś że odchodzisz? Jestem trochę nie w temacie, bo chwilkę mnie nie było.
A dlaczego zdecydowałaś że odchodzisz? Jestem trochę nie w temacie, bo chwilkę mnie nie było.
Trochę było problemów,ale już jakoś to ogarniam, no i chciałam przerwy.
BuhahahaHAHAHA !!!!!
Chyba trzeba będzie znowu wrócić do pokemonów. Ale teraz znacznie, znacznie intensywniej.
Mam nadzieję, że leczysz się z mitomanii i nie tylko, ja obstawiałam, że trafiłaś do szpitala psychiatrycznego. Nic wstydliwego jeśli ma pomóc.
Nic poza chaosem nie wnosiłaś na Forum, więc nie wiem czego tym razem oczekujesz i z czym przychodzisz. Zaufania też nie odbudujesz.
Mam nadzieję, że leczysz się z mitomanii i nie tylko, ja obstawiałam, że trafiłaś do szpitala psychiatrycznego. Nic wstydliwego jeśli ma pomóc.
Nic poza chaosem nie wnosiłaś na Forum, więc nie wiem czego tym razem oczekujesz i z czym przychodzisz. Zaufania też nie odbudujesz.
Ja tu nie jestem dla zaufania to po pierwsze, a jedynie dlatego, bo chce być proste, bo na zaufaniu akurat zalezy mi najmniej-kazdego wolna wola czy mi wierzy czy nie , a po drugie nie bylam i nie jestem w żadnym psychiatryku
wieka napisał/a:Mam nadzieję, że leczysz się z mitomanii i nie tylko, ja obstawiałam, że trafiłaś do szpitala psychiatrycznego. Nic wstydliwego jeśli ma pomóc.
Nic poza chaosem nie wnosiłaś na Forum, więc nie wiem czego tym razem oczekujesz i z czym przychodzisz. Zaufania też nie odbudujesz.Ja tu nie jestem dla zaufania to po pierwsze, a jedynie dlatego, bo chce być proste, bo na zaufaniu akurat zalezy mi najmniej-kazdego wolna wola czy mi wierzy czy nie , a po drugie nie bylam i nie jestem w żadnym psychiatryku
A szkoda. Trolowanie to choroba, psychiatryk może by ci pomógł.
A poza tym bez ciebie to forum trochę odetchnęło. Nie rozwalałaś tematów swoimi wysrywami i dyskusje mogły być prowadzone w miarę normalnie.
Szkoda ze wróciłaś. Mogło tu być normalnie.
Julia life in UK napisał/a:wieka napisał/a:Mam nadzieję, że leczysz się z mitomanii i nie tylko, ja obstawiałam, że trafiłaś do szpitala psychiatrycznego. Nic wstydliwego jeśli ma pomóc.
Nic poza chaosem nie wnosiłaś na Forum, więc nie wiem czego tym razem oczekujesz i z czym przychodzisz. Zaufania też nie odbudujesz.Ja tu nie jestem dla zaufania to po pierwsze, a jedynie dlatego, bo chce być proste, bo na zaufaniu akurat zalezy mi najmniej-kazdego wolna wola czy mi wierzy czy nie , a po drugie nie bylam i nie jestem w żadnym psychiatryku
A poza tym bez ciebie to forum trochę odetchnęło. Nie rozwalałaś tematów swoimi wysrywami i dyskusje mogły być prowadzone w miarę normalnie.
Kolego a Ty tu byłeś przez ostatni miesiąc ze nagle obecność Julki Cie tak boli?
Palec Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja tu nie jestem dla zaufania to po pierwsze, a jedynie dlatego, bo chce być proste, bo na zaufaniu akurat zalezy mi najmniej-kazdego wolna wola czy mi wierzy czy nie , a po drugie nie bylam i nie jestem w żadnym psychiatryku
Kolego a Ty tu byłeś przez ostatni miesiąc ze nagle obecność Julki Cie tak boli?
O, Bert, chyba zapomniałeś, co Julia tu wypisywała.
Bert44 napisał/a:Palec Boga napisał/a:A szkoda. Trolowanie to choroba, psychiatryk może by ci pomógł.
Co np?
13 2025-08-10 17:14:31 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 17:15:05)
Ja tam się cieszę z powrotu Julki, jakiś folklor wnosiła na forum
Trochę bardzo poważnie tu było, aż za.
Tamiraa napisał/a:Bert44 napisał/a:Kolego a Ty tu byłeś przez ostatni miesiąc ze nagle obecność Julki Cie tak boli?
Co np?
Poczytaj swoje posty.
15 2025-08-10 17:20:30 Ostatnio edytowany przez wieka (2025-08-10 17:20:51)
Bert44 napisał/a:Palec Boga napisał/a:A szkoda. Trolowanie to choroba, psychiatryk może by ci pomógł.
Bertowi akurat to nie przeszkadzało, nawet jej momentami współczuł jak np. tego adoratora
Są też tacy co nakręcają Julkę, jak teraz Solaris / który to już nick?/w innym wątku, więc wraca zaśmiecanie wątków, a jej w to graj. Zaraz pewnie dołączy grupa „trzymająca władzę” I będzie zabawa, będzie się działo, nocy będzie mało
Julka, gdzieś Ty była jak Ciebie nie było??? Jak się masz, wszystko w porządku u Ciebie?
17 2025-08-10 17:28:24 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 17:29:12)
Kolejne nicki... grupa trzymająca władzę? Oho, a ktoś tu pisał komuś o psychiatryku
Nie będę przepraszać za to, że nie jest mi przykro, że Julka wróciła
Wolę Julkę niż sztywniaków bez poczucia humoru i z urojeniami.
Tamiraa powiem szczerze ze nie śledziłem watku wiec pewnie dużo mnie ominęło....Po prostu Palca od dawna nie widziałem może udzielał sie w innych wątkach niz ja. A nagle pojawia sie Julka i w parę sekund on. Takie trochę dziwne ale nie chce mi sie chyba wnikać
Palec Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja tu nie jestem dla zaufania to po pierwsze, a jedynie dlatego, bo chce być proste, bo na zaufaniu akurat zalezy mi najmniej-kazdego wolna wola czy mi wierzy czy nie , a po drugie nie bylam i nie jestem w żadnym psychiatryku
Bylem w krzakach. Czatowałem.
Julki obecnosc nie. Ale jej rozwalanie wątków i robienie sobie jaj z poważnych rzeczy typu czyjaś śmierć czy nowotwory, byle tylko zwrocic uwagę na siebie już tak.
Tamiraa napisał/a:Bert44 napisał/a:Kolego a Ty tu byłeś przez ostatni miesiąc ze nagle obecność Julki Cie tak boli?
Bertowi akurat to nie przeszkadzało, nawet jej momentami współczuł jak np. tego adoratora
![]()
Są też tacy co nakręcają Julkę, jak teraz Solaris / który to już nick?/w innym wątku, więc wraca zaśmiecanie wątków, a jej w to graj. Zaraz pewnie dołączy grupa „trzymająca władzę”I będzie zabawa, będzie się działo, nocy będzie mało
No właśnie jakoś dziwnie nie było ich tutaj już jakiś czas .
Ja tam się cieszę z powrotu Julki, jakiś folklor wnosiła na forum
Trochę bardzo poważnie tu było, aż za.
Nie wszyscy się dobrze bawią.
Tamiraa powiem szczerze ze nie śledziłem watku wiec pewnie dużo mnie ominęło....Po prostu Palca od dawna nie widziałem może udzielał sie w innych wątkach niz ja. A nagle pojawia sie Julka i w parę sekund on. Takie trochę dziwne ale nie chce mi sie chyba wnikać
Każdy może śledzić forum anonimowo. O już jest zabezpieczona witryna.
Ps. Słodki jak lukier Alessandro też widzę powrócił "tak jakoś dziwnie nagle i akurat teraz gdy Julka". No co za przypadek...
Kolejne nicki... grupa trzymająca władzę? Oho, a ktoś tu pisał komuś o psychiatryku
Nie będę przepraszać za to, że nie jest mi przykro, że Julka wróciła
Wolę Julkę niż sztywniaków bez poczucia humoru i z urojeniami.
Tak, tak "rozmowy towarzyskie" to było coś, co warto wskrzesić i to, co zrobili niektórzy z moimi wątkami też.
25 2025-08-10 17:47:00 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 17:47:33)
Solaris napisał/a:Ja tam się cieszę z powrotu Julki, jakiś folklor wnosiła na forum
Trochę bardzo poważnie tu było, aż za.Nie wszyscy się dobrze bawią.
A muszą wszyscy? To forum publiczne a nie domówka. Nie wszyscy muszą się lubić i dobrze bawić. Już gdzieś pisałam, że najwięcej nakręcają Julkę ci, co na nią narzekają. Jak mi ktoś wyraźnie nie pasuje to go ignoruję i nie wchodzę z nim w żadne interakcje. A tu proszę, Julka wróciła i już w jej wątku rośnie tłumek, wcale nie fanów
Julki ostatnio nie było dość długo a forum martwe prawie, jakoś nie widziałam tu w dyskusjach wielu osob. Gdzie byliście? Tematów zabrakło?
Julka, gdzieś Ty była jak Ciebie nie było???
Jak się masz, wszystko w porządku u Ciebie?
Tak mam trochę zdrowotne problemy,ale jakoś daje rade
Ostatnio to były problemy z bezpieczeństwem tej strony, które trwały dosyć długo.
Ostatnio to były problemy z bezpieczeństwem tej strony, które trwały dosyć długo.
Mnie do teraz spam wyskakuje o tym leczeniu i to dość czesto
29 2025-08-10 17:58:05 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-08-10 18:00:54)
Tamiraa napisał/a:Solaris napisał/a:Ja tam się cieszę z powrotu Julki, jakiś folklor wnosiła na forum
A muszą wszyscy? To forum publiczne a nie domówka. Nie wszyscy muszą się lubić i dobrze bawić. Już gdzieś pisałam, że najwięcej nakręcają Julkę ci, co na nią narzekają. Jak mi ktoś wyraźnie nie pasuje to go ignoruję i nie wchodzę z nim w żadne interakcje. A tu proszę, Julka wróciła i już w jej wątku rośnie tłumek, wcale nie fanów
Julki ostatnio nie było dość długo a forum martwe prawie, jakoś nie widziałam tu w dyskusjach wielu osob. Gdzie byliście? Tematów zabrakło?
Lepsze martwe forum, ale przynajmniej jest kilka wątków które mozna poczytać, niż znajdowanie w każdym temacie umysłowej sieczki "Julki ja sem netopereeek i polecem do nieba", która potrafi nawet przekierować uwagę na siebie i calkowicie rozwalic dyskusje w wątku dziewczyny, której brat popełnił samobójstwo, a Ona chciała o tym porozmawiać.
30 2025-08-10 18:00:33 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-08-10 18:02:32)
Solaris napisał/a:Tamiraa napisał/a:Nie wszyscy się dobrze bawią.
Julki ostatnio nie było dość długo a forum martwe prawie, jakoś nie widziałam tu w dyskusjach wielu osob. Gdzie byliście? Tematów zabrakło?Lepsze martwe forum, ale przynajmniej jest kilka wątków które mozna poczytać i rady w nich są dobre, niż znajdowanie w każdym temacie umysłowej sieczki "Julki ja sem netopereeek i polecem do nieba", która potrafi nawet przekierować uwagę na siebie i calkowicie rozwalic dyskusje w wątku dziewczyny, której brat popełnił samobójstwo, a Ona chciała o tym porozmawiać.
Widać, że Ty teskniles za mną najwiecej bo już chyba z 10 post naprodukowalas pod tym tematem
Tamiraa napisał/a:Solaris napisał/a:Ja tam się cieszę z powrotu Julki, jakiś folklor wnosiła na forum
Jeśli to do mnie miało być, to byłam i pisałam tutaj. Tak, a kto zrobił z tego forum domówkę? Przypomnij sobie, proszę. Dlaczego niektórzy woleli odejść. Moim zdaniem powinno być miejsce dla wszystkich, a nie tylko dla "rozmów towarzyskich", bo ty tak lubisz. Sorry, ale musiało tak zabrzmieć. Tak teraz forum ożyje, bo będziecie znów się z kogoś wyśmiewać? Moim zdaniem forum wracało do tego, co było, a nie było martwe. No, ale to moje zdanie i opinia. Lubię cię czytać Solaris, jednak na tym forum musiałoby się znaleźć miejsce dla wszystkich.
32 2025-08-10 18:04:26 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 18:06:08)
Nie śledzilłam wszystkich wątkow z Julką, więc nie wiem, mnie nic złego ona nie zrobiła, dlatego nie czuję do niej antypatii, przeciwnie.
Każdy lubi co innego, wy martwe forum, jak życie, energię i poczucie humoru. Dlatego pozostanę przy swoim zdaniu. Do mnie też coś macie, bo nie jestem z wami? Zrobiłam tu komuś jakąś przykrość? Rozwalilam komuś jakiś temat? Niech napisze.
Nie lubię podziałow typu - kto nie jest z nami, jest przeciw nam.
33 2025-08-10 18:12:08 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-08-10 18:15:52)
No to z takich ciekawszych to był jeszcze fejkowy wątek o jej ciąży z ciapatym, w której poźniej uśmierciła swoje dziecko.
Czy właśnie wątek motocyklistki o śmierci Jej brata, który rozwalila swoim trolowaniem
A wszystko tylko po to, aby zwrocic na siebie uwage.
34 2025-08-10 18:16:38 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 18:22:31)
Julki ostatnio nie było dość długo a forum martwe prawie, jakoś nie widziałam tu w dyskusjach wielu osob. Gdzie byliście? Tematów zabrakło?Jeśli to do mnie miało być, to byłam i pisałam tutaj. Tak, a kto zrobił z tego forum domówkę? Przypomnij sobie, proszę. Dlaczego niektórzy woleli odejść. Moim zdaniem powinno być miejsce dla wszystkich, a nie tylko dla "rozmów towarzyskich", bo ty tak lubisz. Sorry, ale musiało tak zabrzmieć. Tak teraz forum ożyje, bo będziecie znów się z kogoś wyśmiewać? Moim zdaniem forum wracało do tego, co było, a nie było martwe. No, ale to moje zdanie i opinia. Lubię cię czytać Solaris, jednak na tym forum musiałoby się znaleźć miejsce dla wszystkich.
Przecież to miejsce jest dla wszystkich. I jest tu miejsce na luźne tematy jak i poważne. Ja nie narzekam - znajduję tu tematy poważne, w których się udzielam, jak chyba zauważyłaś, ale też i te lekkie. Takie jest życie, lubię balans.
Nie szukam na siłę podziałów ani konfliktów. To kwestia podejścia. Kto chce, znajdzie sposób, kto nie chce, znajdzie powód
Nikomu nie zabraniam mieć sympatii i antypatii, ja też mam tu swoje i niech tak zostanie
Proszę tylko nie wlączać mnie w swoje konflikty i urojenia. Tego akurat nie piszę do Ciebie
No to z takich ciekawszych to był jeszcze fejkowy wątek o jej ciąży z ciapatym, w której poźniej uśmierciła swoje dziecko.
Czy właśnie wątek motocyklistki o śmierci Jej brata.A wszystko tylko po to, aby zwrocic na siebie uwage.
Napisz mi tylko jakie masz dowody na to,że np NIE przeszłam na Islam? A następnie przejdziemy do kolejnych punktów
Już tu raz pisałam dla niektórych tutaj jeżeli ktoś nie żyje szarym,zwykłym życiem typu praca-dom to każde nietypowe życiowe wydarzenie jest tu traktowane jako trolling tak jak np rzecz zupełnie w UK normalna jak przejście na Islam tutaj jest porownywalna niczym z atakiem kosmitów
36 2025-08-10 18:22:10 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-08-10 18:23:15)
Palec Boga napisał/a:No to z takich ciekawszych to był jeszcze fejkowy wątek o jej ciąży z ciapatym, w której poźniej uśmierciła swoje dziecko.
Czy właśnie wątek motocyklistki o śmierci Jej brata.A wszystko tylko po to, aby zwrocic na siebie uwage.
Napisz mi tylko jakie masz dowody na to,że np NIE przeszłam na Islam? A następnie przejdziemy do kolejnych punktów
![]()
Już tu raz pisałam dla niektórych tutaj jeżeli ktoś nie żyje szarym,zwykłym życiem typu praca-dom to każde nietypowe życiowe wydarzenie jest tu traktowane jako trolling tak jak np rzecz zupełnie w UK normalna jak przejście na Islam tutaj jest porownywalna niczym z atakiem kosmitów
Nic nie pisałem o islamie
No ale skoro przypominasz to może przypomnieć również, jak z jednego konta, julka33uk, wychwalałaś islam i przejście na niego, a potem logowałaś się na drugie "new me" i z drugiego w tej samej dyskusji pisałaś, że to jest źle przechodzić na islam
Bylem w krzakach. Czatowałem.
Julki obecnosc nie. Ale jej rozwalanie wątków i robienie sobie jaj z poważnych rzeczy typu czyjaś śmierć czy nowotwory, byle tylko zwrocic uwagę na siebie już tak.
To prawda potrafi przeginac
Juleczko odswieze ci pamiec:
https://www.netkobiety.pl/p4108722.html#p4108722
JuliaUK33 napisał/a:Wyznaje Islam prawdziwa wiare w Boga Jedynego
Kobieto co Ty wypisujesz? Islam prawdziwa wiara w Boga? Sama sie kiedys interesowalam Islamem, poniewaz moja kolezanka przeszla na Islam chcialam poznań te religie. Kobieto radze Ci przeczytac hadisy tam jest tylko kupa gwaltow i przemocy. Nikt o zdrowych zmyslach nie zgodzi sie przejsc na Islam. Moja kolezanka jest obecnie ex Muzulmanka dzieki mojej pomocy, bo inaczej by tkwila przy mezu bez zadnych praw. Oto jeden z hadisow " Sahih Bukhari, tom 3, księga 46, numer 718:
Przekazał Ibn Muhairiz: Widziałem Abu Saida i zapytałem go o stosunek przerywany. Abu Said powiedział: „Poszliśmy z Apostołem Allaha do Ghazwa Barli Al-Mustaliq i pojmaliśmy kilku Arabów jako jeńców, a długa rozłąka z naszymi żonami mocno nas przytłaczała i chcieliśmy praktykować stosunek przerywany."
To sa dzicy ludzie oni seks nawet ze zwierzeciem beda uprawiac.
Juleczko odswieze ci pamiec:
New Me napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Wyznaje Islam prawdziwa wiare w Boga Jedynego
Kobieto co Ty wypisujesz? Islam prawdziwa wiara w Boga? Sama sie kiedys interesowalam Islamem, poniewaz moja kolezanka przeszla na Islam chcialam poznań te religie. Kobieto radze Ci przeczytac hadisy tam jest tylko kupa gwaltow i przemocy. Nikt o zdrowych zmyslach nie zgodzi sie przejsc na Islam. Moja kolezanka jest obecnie ex Muzulmanka dzieki mojej pomocy, bo inaczej by tkwila przy mezu bez zadnych praw. Oto jeden z hadisow " Sahih Bukhari, tom 3, księga 46, numer 718:
Przekazał Ibn Muhairiz: Widziałem Abu Saida i zapytałem go o stosunek przerywany. Abu Said powiedział: „Poszliśmy z Apostołem Allaha do Ghazwa Barli Al-Mustaliq i pojmaliśmy kilku Arabów jako jeńców, a długa rozłąka z naszymi żonami mocno nas przytłaczała i chcieliśmy praktykować stosunek przerywany."
śmieszne to jest co robisz,bo sprawę już wyjasnilam, a tobie nie musze się tlumaczyc. Zauważyłam jednak,że jesteś moim największym fanem, bo łazisz za mną krok w krok pod każdy mój temat
40 2025-08-10 18:40:08 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 18:42:49)
Julki ostatnio nie było dość długo a forum martwe prawie, jakoś nie widziałam tu w dyskusjach wielu osob. Gdzie byliście? Tematów zabrakło?Lepsze martwe forum, ale przynajmniej jest kilka wątków które mozna poczytać, niż znajdowanie w każdym temacie umysłowej sieczki "Julki ja sem netopereeek i polecem do nieba", która potrafi nawet przekierować uwagę na siebie i calkowicie rozwalic dyskusje w wątku dziewczyny, której brat popełnił samobójstwo, a Ona chciała o tym porozmawiać.
Paluszku Chcesz napisać, że jeden post Julki był w stanie rozwalić dyskusję? Czy może zaraz zlecieliście się, aby jej palcem
to wytknąć?
Bo wtedy to owszem, już pozamiatane
Najwiecej zamieszania robią nie trole, ale ci, co z trolami zaczynaja dyskusję. Jakby każdy zignorował durny post, nie byłoby w ogole tematu.
p.s Ciekawi mnie, kim tutaj jesteś? No zdradź tajemnicę
41 2025-08-10 18:42:11 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-08-10 18:43:13)
Palec Boga napisał/a:Solaris napisał/a:A muszą wszyscy? To forum publiczne a nie domówka. Nie wszyscy muszą się lubić i dobrze bawić. Już gdzieś pisałam, że najwięcej nakręcają Julkę ci, co na nią narzekają. Jak mi ktoś wyraźnie nie pasuje to go ignoruję i nie wchodzę z nim w żadne interakcje. A tu proszę, Julka wróciła i już w jej wątku rośnie tłumek, wcale nie fanów
Julki ostatnio nie było dość długo a forum martwe prawie, jakoś nie widziałam tu w dyskusjach wielu osob. Gdzie byliście? Tematów zabrakło?Już nie wspomnę,że często było też tak,że pod tematami innych osób oni zaczęli pisać na mój temat, a kiedy im odpisywałam to nagle przylatywali "ze niby to ja rozwalam czyjeś tematy "
![]()
Lepsze martwe forum, ale przynajmniej jest kilka wątków które mozna poczytać, niż znajdowanie w każdym temacie umysłowej sieczki "Julki ja sem netopereeek i polecem do nieba", która potrafi nawet przekierować uwagę na siebie i calkowicie rozwalic dyskusje w wątku dziewczyny, której brat popełnił samobójstwo, a Ona chciała o tym porozmawiać.Paluszku
Chcesz napisać, że jeden post Julki był w stanie rozwalić dyskusję? Czy może zaraz zlecieliście się, aby jej palcem
to wytknąć?
Już nie wspomnę,że często było też tak,że pod tematami innych osób oni zaczęli pisać na mój temat, a kiedy im odpisywałam to nagle przylatywali "ze niby to ja rozwalam czyjeś tematy
42 2025-08-10 18:45:29 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 18:47:25)
A Ty Julka, trolllu, co po mnie papugujesz?!
Ok, dopisalaś już
A to prawda, pamiętam, jak Paluszek wpadł do typowo rozrywkowego wątku Mikloszy, gdzie sobie jajcowaliśmy, żeby Ciebie pozdrowić
A Ty Julka, trolllu, co po mnie papugujesz?!
Ok, dopisalaś jużA to prawda, pamiętam, jak Paluszek wpadł do typowo rozrywkowego wątku Mikloszy, gdzie sobie jajcowaliśmy, żeby Ciebie pozdrowić
A źle wpisałam swoją wypowiedź
A to ciekawe
44 2025-08-10 18:50:03 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 18:51:00)
W sumie to nie wiem czemu, ale lubię tego Palucha
Jajcarz, albo jajcarka, nie chce się przyznać, heh. Ale jego encyklopedia z pokemonami jest bardzo interesująca
Palec Boga napisał/a:Juleczko odswieze ci pamiec:
New Me napisał/a:Kobieto co Ty wypisujesz? Islam prawdziwa wiara w Boga? Sama sie kiedys interesowalam Islamem, poniewaz moja kolezanka przeszla na Islam chcialam poznań te religie. Kobieto radze Ci przeczytac hadisy tam jest tylko kupa gwaltow i przemocy. Nikt o zdrowych zmyslach nie zgodzi sie przejsc na Islam. Moja kolezanka jest obecnie ex Muzulmanka dzieki mojej pomocy, bo inaczej by tkwila przy mezu bez zadnych praw. Oto jeden z hadisow " Sahih Bukhari, tom 3, księga 46, numer 718:
śmieszne to jest co robisz,bo sprawę już wyjasnilam, a tobie nie musze się tlumaczyc. Zauważyłam jednak,że jesteś moim największym fanem, bo łazisz za mną krok w krok pod każdy mój temat
Wyjasnilas rozdwojenie jaźni? Kiedy?
a poza tym chyba zacznie się sezon na pokemony
W sumie to nie wiem czemu, ale lubię tego Palucha
Jajcarz, albo jajcarka, nie chce się przyznać, heh. Ale jego encyklopedia z pokemonami jest bardzo interesująca
Tak pokemony były fajne dzięki pokemonom zakładałam nowe tematy im więcej zasr@l moich tematow tym więcej musiałam nowych zakladac, a wtedy zlatywaly się fanki i biadolily czemu mnie wszędzie widzą
47 2025-08-10 18:55:17 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 18:56:11)
No dobra, Julka gadała tu ze sobą, bywa, może lustra pod ręką nie miała
Paluszku
.
p.s Ciekawi mnie, kim tutaj jesteś? No zdradź tajemnicę
A teraz Ty
Poniewaz coś bardzo gładko i swobodnie odnalazłaś się w pewnych realiach
49 2025-08-10 18:58:11 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 19:03:28)
Oj Paluch, serio, nie mam tu innego konta, chcesz, możemy się założyć, ale tylko o kasę
Nigdy tu ze sobą nie zamieniłam słowa. Nie bawię się w multikonta, za duża jestem na takie zabawy
Ale ciekawi mnie, ktoś Ty? No plissss, napisz mi na priv! Nie puszczę farby, slowo harcerki!
p.s wklejka super Uchachałam się
Oj Paluch, serio, nie mam tu innego konta, chcesz, możemy się założyć, ale tylko o kasę
Przecież Palec to pewnie też ma tutaj inne multikonta
51 2025-08-10 19:00:48 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-08-10 19:05:45)
Wiem, że ma, bo sam kiedyś napisał/a
Będę molestować Palca, aż mi powie
•
53 2025-08-10 19:24:16 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2025-08-10 19:25:52)
Solaris napisał/a:Palec Boga napisał/a:Już nie wspomnę,że często było też tak,że pod tematami innych osób oni zaczęli pisać na mój temat, a kiedy im odpisywałam to nagle przylatywali "ze niby to ja rozwalam czyjeś tematy "
![]()
Lepsze martwe forum, ale przynajmniej jest kilka wątków które mozna poczytać, niż znajdowanie w każdym temacie umysłowej sieczki "Julki ja sem netopereeek i polecem do nieba", która potrafi nawet przekierować uwagę na siebie i calkowicie rozwalic dyskusje w wątku dziewczyny, której brat popełnił samobójstwo, a Ona chciała o tym porozmawiać.Paluszku
Chcesz napisać, że jeden post Julki był w stanie rozwalić dyskusję? Czy może zaraz zlecieliście się, aby jej palcem
to wytknąć?
Już nie wspomnę,że często było też tak,że pod tematami innych osób oni zaczęli pisać na mój temat, a kiedy im odpisywałam to nagle przylatywali "ze niby to ja rozwalam czyjeś tematy
Co tam u was ciekawego słychać? U mnie sie trochę rzeczy pozmienialo.
O, cześć Julka . To znowu niektórych szlag trafi
.
Julia life in UK napisał/a:Co tam u was ciekawego słychać? U mnie sie trochę rzeczy pozmienialo.
O, cześć Julka
. To znowu niektórych szlag trafi
.
Już trafił wystarczy poczytać ten temat
Julcia znowu odedzie jak ten palec lub ich podobni będą ją prześladować
Nie tym razem. Po moim trupie
Julcia co się stało z tym kolesiem co go tu poznałaś ?
Jak nie chcesz nie odpowiadaj
Julcia co się stało z tym kolesiem co go tu poznałaś ?
Jak nie chcesz nie odpowiadaj
Nic. Nie jesteśmy już razem
Oj Paluch,
Paluch...Już Paluch...pfff...a wcześniej było takie słodkie "Paluszek"
A molestować mnie - a chętnie . Jestem cały do dyspozycji.
powinno być z tym teledyskiem:
żeby ogarnąć wszystkie baśniowe stwory tego forum.
Swoją drogą - fajny film
Solaris napisał/a:Oj Paluch,
Paluch...Już Paluch...pfff...a wcześniej było takie słodkie "Paluszek"
A molestować mnie - a chętnie
. Jestem cały do dyspozycji.
Tak przy ludziach?
Ja uwielbiam Palca i cieszę się, że powrócił!
Nie wierzę....chyba się domyślam, kim jest Paluszek