Mam 32 lat szukam pocieszenia bo maz mnie zdradza
6 H rano pije kawke maz spi po pracy .... chyba po pracy .... jaka jestem nie szczesliwa prosze o pocieszenie
Zawsze możesz się rozwieść i pójść do zakonu
Alice1 napisał/a:Mam 32 lat szukam pocieszenia bo maz mnie zdradza
Julka wróciła?
GloriaSoul napisał/a:Alice1 napisał/a:Mam 32 lat szukam pocieszenia bo maz mnie zdradza
Julka wróciła?
No może
Podobny styl pisania
Nie jestem zadna Julka , ale moj maz jest zydem i to w dodatku pochodzenia polskiego On zaden dla mnie bliski sercu pomylka total to gorszy jak inny jakis ... moze troche chcialabym zeby Hitler odzyl.
Wracaj na swój nick nie błaznuj.
8 2025-05-13 03:00:09 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-13 03:01:03)
Nie jestem zadna Julka , ale moj maz jest zydem i to w dodatku pochodzenia polskiego
On zaden dla mnie bliski sercu pomylka total to gorszy jak inny jakis ... moze troche chcialabym zeby Hitler odzyl.
Gdyby to nie było takie żenujące i to po całości, to może byłoby nawet trochę zabawne.
W każdym razie ja też myślę, że zakon będzie dla Ciebie dobrym miejscem - na przemyślenie w ciszy i skupieniu swojego grzesznego życia i paskudnego postępowania
Po sześćdziesiątce zaczniesz mieć już tylko 22, a po osiemdziesiątce zaczniesz miewać problemy z pierwszą miesiączką w Twoim jakże młodym jeszcze życiu...
Nie jestem zadna Julka , ale moj maz jest zydem i to w dodatku pochodzenia polskiego
On zaden dla mnie bliski sercu pomylka total to gorszy jak inny jakis ... moze troche chcialabym zeby Hitler odzyl.
A ja jestem zakonnica
Alice1 napisał/a:Nie jestem zadna Julka , ale moj maz jest zydem i to w dodatku pochodzenia polskiego
A ja jestem zakonnica
następna haahahhaa
Bo po co ściemniać, jak widać, słychać i czuć
Bo po co ściemniać, jak widać, słychać i czuć
To nie jestem ja -Alice to nie moje konto
Solaris napisał/a:Bo po co ściemniać, jak widać, słychać i czuć
No dobra, niech Ci będzie
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:Bo po co ściemniać, jak widać, słychać i czuć
No dobra, niech Ci będzie
To prawda
A która? Świento prawda, tys prawda cy gówno prawda?
A która? Świento prawda, tys prawda cy gówno prawda?
Swieta prawda
Dziekuje Wam bardzo za uwage , milo bylo tu z Wami gaworzyc xD bardzo duzo mi pomogliscie Trzymaski pa !
Milo bylo ale sie skonczylo ;D Wreszcie moj ulubiony reality show nynynyyyy ;D
Akurat teraz wchodza osoby niektore , ktorych nie cierpie ..... ale cudowne rozpoczecie , ceremonia , pokazy na wodzie w powietrzu i muzyka , najbardziej te ufoludki ze srebra ze statku kosmicznego porywajacy kobiete samotna dryfujaca na wodzie to naprawde bylo wykonane widac tylko nie wiem jak ten statek kosmiczny zawiesili nad woda wysoko to chyba z helikoptera ? ! <3 Niesamowitosc ! <3 Jedna ze znanych uczestniczek powiedziala ,, sa w zyciu pewne rzeczy , chwile , ktore sie nie zmieniaja ,,:) Ale wzielam sobie to do serca , tak jest rzeczywiscie , gdy dawniej dryfowalam na plecach w basenie u rodziny bedac w Polsce zaraz przed wyjazdem do innego kraju a strasznie wtedy tesknilam !!!! Wiedzialam , ze to koniec , ze pewnie dlugo tu nie przyjade spogladalam w niebo .... bylo takie piekne blekitne i te chmurki ... Pomyslalam sobie ze Ty niebo nigdy nie byles nie bedziesz inne wszedzie znajde Cie takie samo I rzeczywiscie gdy tesknie spogladam w niebo
to bylo mega zayebiste !!!!!!!! <3
!!!!!!!!!! ......