Hej, powróciłam po długich latach na forum, chętnie porozmawiam i poznam nowe osoby . Ostatni raz pisałam tutaj w 2018 roku, jednak od tego czasu się sporo zmieniło.
Mam na imię Beata, 31 lat. Będzie mi miło porozmawiać.
Hej, powróciłam po długich latach na forum, chętnie porozmawiam i poznam nowe osoby
. Ostatni raz pisałam tutaj w 2018 roku, jednak od tego czasu się sporo zmieniło.
Mam na imię Beata, 31 lat. Będzie mi miło porozmawiać.
Cześć Beata, co Cię skłoniło do powrotu?
A mnie zaciekawił Twój login. Ma coś wspólnego z lewitacją czy z tarotem?
4 2025-05-11 18:46:35 Ostatnio edytowany przez Lewitarot (2025-05-11 18:51:00)
A mnie zaciekawił Twój login. Ma coś wspólnego z lewitacją czy z tarotem?
Hej, Animus.
Mój nick Lew i tarot nawiązuje do książki dla młodzieży z serii "Nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty". Książka nosi tytuł "Panna, lew i tarot" autorstwa Natalie Fields. Wybrałam taki nick ze względu na sentyment do lat szkolnych, w podstawówce byłam fanką tej serii dla nastolatków, byłam częstym gościem w bibliotece szkolnej.
Ciekawostka: mimo że mój login powstał kilka lat temu, niejako "wywróżyłam" sobie swój związek. Mój partner jest zodiakalną Panną a ja jestem Lwem. Jak łatwo się domyślić, login jest starszy niż mój związek.
Do powrotu skłoniła mnie potrzeba rozmów, szukałam aktywnych forów i trafiłam tutaj. Zauważyłam, że mam tu konto, więc pomyślałam, że to fajnie, bo nie muszę tworzyć nowego profilu. Podoba mi się to, że forum posiada dużo użytkowników, którzy z sobą dyskutują i coś się dzieje dzięki temu.
Do moich zainteresowań należy czytanie książek obyczajowych, thrillerów, czasami romansów. Lubię też literaturę piękną, ale muszę mieć nastrój, żeby po nią sięgnąć. Nie pogardzę dobrym filmem, jednak mało kiedy sięgam po ten rodzaj rozrywki, mam jednak nadzieję, że to się zmieni.
5 2025-05-17 13:28:57 Ostatnio edytowany przez Animus (2025-05-17 13:29:28)
Ciekawostka: mimo że mój login powstał kilka lat temu, niejako "wywróżyłam" sobie swój związek. Mój partner jest zodiakalną Panną a ja jestem Lwem. Jak łatwo się domyślić, login jest starszy niż mój związek.
Dziękuję za odpowiedź i uwielbiam takie historie nicków wróżebnych.
Sam też kiedyś myślałem, że o mojej wyśnionej relacji małżeńskiej napiszę powieść, jednak od momentu lektury "Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam" Pablo Coelho wiem już, że ten autor zrobił to bardzo przekonująco z dużo większym zasięgiem. Jak dałem kiedyś tę książkę do przeczytania mojej Żonce to była bardzo zdziwiona.