Jestem tu nowa!:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jestem tu nowa!:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 51 ]

1

Temat: Jestem tu nowa!:)

Witam wszystkich!
Mam 24 lata, pochodzę z Katowic i dziś dołączam do waszej(można powiedzieć, że już naszej?) społeczności:) Nie mogę się doczekać, aż poznam Was bliżej.
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem tu nowa!:)

Witaj Lewro,
każdy z nas był tu kiedyś nowy smile.

3

Hejka

4

Witam. Ja tez dopiero od dzisiaj. Nie wiem jak dodac nowy post. Moze ktos podpowie? Pozdrawiam

5 Ostatnio edytowany przez Myszuwa (2016-08-30 21:42:53)

Hej, ja też ze Śląska a we wrześniu rozpoczynam w Katowicach praktyki wink

6

Super:):) w Katowicach jest mnóstwo ciekawych miejsc więc będziesz miała gdzie wyskoczyć po pracy:)

7

Witaj,
super, że do Nas dołączyłaś, bardzo miło Cię poznać :-)
Pozdrawiam

8

Czesc smile

9

Ja takze jestem tu nowa. Witam wszystkich

10

Super, że do Nas dołączyłyście, tu każdy znajdzie coś dla siebie :-)

Witam koleżankę z moich okolic smile

12

Witam wszystkich,jestem na Forum od kilku dni,napisałam nowy post z nadzieją na odpowiedzi ale chyba nawet się nie wyświetlił,jak to się robi?

13

Kasi11.65, nie wiem czy ten wątek masz na myśli http://www.netkobiety.pl/t102170.html, ale jeśli tak, to jak najbardziej jest on dla wszystkich widoczny wink.

14

Witaj wink pozdrawiam z okolic

15

Witajcie dziewczyny! Też jestem tu nowa:)
Parę słów o mnie: mam 26 lat, jestem singielką, z charakteru troszkę introwertyk. Przeprowadziłam się niedawno w nowe miejsce, kontakty ze studiów się powoli urywają, więc pomyślałam, że może tu znajdę jakieś dobre dusze chętne czasem pogadać. Dobrze trafiłam? smile

16

Bardzo dobrze, lepiej nie mogłaś :-D
Tutaj na pewno znajdziesz osoby, z którymi będziesz mogła porozmawiać o wszystkim i o niczym :-)

Witam wszystkich,chcialabym sie poradzic w pewnej sprawie,ludzie dojrzali po 40,mieszkamy razem od poltora roku,jest dobrze,nagle odnowil kontakt z kobieta z ktora byl ponad 25 lat temu,oczywiscie przez Facebooka,myslalam ze to nic groznego,ona w Polsce my w UK pisanie takie tam ale przeniesli sie na WhatsApp I ukrywanko telefonu,wyciszanie,pozniej rozmowa,ze to tylko glupie pisanie ale okazalo sie ze ona napisala mu wiadomosc takiej tresci _kocham cie misiu bardzo mocno i brakuje mi ciebie bardzo,dla mnie szok,rozmowa z partnerem,wykasowal ja ze znajomych na FB ale whatsapuja dalej codziennie jak jest w pracy,znow rozmowa,oczywiscie wykrety ze to tylko glupie pisanie ale musial ja czyms nakrecic aby posunela sie do wyznawania milosci,stracilam zaufanie,mysle o rozstsaniu  co Wy madre kobietki myslicie?

18

Witam was serdecznie kochane! Odnośnie posta wyżej - po prostu postaw mu ultimatum!

19

Olinka napisał/a:

Witaj Lewro,
każdy z nas był tu kiedyś nowy smile.

A na początku była małpa tongue

20

Cześć! To jesteśmy rówieśniczkami. Bardzo miło mi Cię powitać. Też mieszkam na Śląsku i mam całkiem niedaleko do Ciebie. smile Baw się dobrze!

21

Witam wszystkich, mam na imię Beata. Interesuję się treningami fizycznymi, sztuką i zwierzątkami. Mam nadzieję, że zostanę tutaj na dłużej. smile

22

Jak dodac post ??

23

Domisiu, przecież dodałaś już dwa wink. Jeśli jednak chodzi Ci o wątek, to musisz wejść w wybrany, zgodny z tematem, który chcesz poruszyć dział, a tam po prawej stronie znajdziesz opcję "Utwórz nowy temat". Po 'kliknięciu' otworzy się okno na tytuł i drugie, mniejsze, na treść. Na koniec pozostanie tylko wysłać.

24

Hej, miło mi was poznać smile Od jakiegoś czasu przeglądam forum a teraz postanowiłam dołączyć:)

25

Cześć ja też dzisiaj jestem nowa

26

I ja, i ja!

Ola z Radomia!

27

Cześć,I pozdrawiam smile

28

Witam. Ja tez dopiero od dzisiaj. Nie wiem jak dodac nowy post. Moze ktos podpowie? Pozdrawiam.

Mam ten sam problem. Proszę o pomoc.

29

Judy_Liliat napisał/a:

Witam. Ja tez dopiero od dzisiaj. Nie wiem jak dodac nowy post. Moze ktos podpowie? Pozdrawiam.

Mam ten sam problem. Proszę o pomoc.

Przecież dodałaś już kilka postów i nawet założyłaś nowy temat.

30

smile

31

Cześć, widzę, że jesteś z niedaleka wink
Odezwij się, gdybyś chciała się poznać

32

Witajcie, znalazłam w sumie to forum przez przypadek nigdy nie sądziłam,  że będę w stanie z kimś innym pogadać o moim życiu. Ale chyba tego potrzebuje. Ostatnio wszystko się zmienia. Chciała bym usłyszeć co o tym wszystkim sądzicie. W wieku 15 lat zostałam zgwałcona przez swojego chłopaka. Kochałam go nie wiedziałam tylko, że jest zdolny do czegoś takiego ja miałam 15 lat a on 19. Dobrze wiedział , że nie chce tego ale nie interesowało to moje zdanie. Zaczęliśmy się spotykać jak miałam 14 lat , mówił że to miał być taki prezent na urodziny tylko , że ja nie chciałam takiego prezentu. Przez pierwszy rok było super ale po tym wszystko się zmieniło. Nie mogłam się od niego uwolnić,  było coraz gorzej cały czas mnie wykorzystywał i zarabiał na mnie. Musiałam spać  obcymi facetami A on na tym zarabiał. Podobało mu się taki zarobek , do tego dostał firmę od ojca więc już sobie pozwalał na wszystko. Przy wszystkich udawał że jest okej ale tak nie było.  Bałam się bardzo. W domu przed rodziną udawałam że jest okej , nie dawałam sobie w ogóle z tym rady.  Raz jak mu się sprzeciwiałam uderzył mnie A potem wziął żyletke i zaczął przycinać moją skórę, bolało myślałam, że chce mnie zabić. Ale on tylko stwierdził że jak nie będę mi posluszna to mnie zabije na całe szczęście żyje. Byłam uwięziona w tym związku do 17 roku życia,  wtedy pomógł mi przyjaciel Karola , pomógł mi się od niego uwolnić. Karol też w tedy wyjechał za granicę. Ale to , że się od niego uwolniłam nie wiele dało. Musiałam zmienić numer telefonu , przestać wychodzić do wspólnych miejsc ,zerwać kontakt że wspólnymi znajomymi.  Niby wszystko jest dobrze ale ja nie potrafię się pozbierać miałam parę związków ale nie potrafię nikomu zaufać,  zmienił mnie ranie wszystkich facetów. Nie jestem ta samą osobą jak na początku spotykam się z facetami i krzywdze ich nie wiem dla czego,  może chce się zemścić na wszystkich facetach. Od tamtej pory się tne  i to bardzo ,czasami już nie mogę ukryć tych blizn. Od kilku miesięcy sobie już nie radzę nie wytrzymuje z tym wszystkim , zaczęłam pić, wyżywam się na wszystkich, pale nie wiem co mam robić.  A od miesiąca spotykam się z takim super facetem podoba mi się ale boję się,  że pojawi się ktoś inny i go zranie a on mi mówi że nigdy mnie nie skrzywdzi. A dzisiaj dowiedziałam się że chłopak który mnie skrzywdził właśnie wrócił o boję bo wiem że mnie znajdzie i nie zostawi. Podobno się zmienił ale dla mnie tacy ludzie nigdy się nie zmieniają. Pomóżcie mi nie wiem co mam robić nie daje sobie już z tym wszystkim rady. Powoli przeszłość mnie przytłacza, mam koszmary ,nie potrafię normalnie funkcjonować. Dużo pale , pije i kiedyś też brałam narkotyki ale nie wiele to daje, to dziwne ale jak się tne to ten  ból sprawia że nie myślę o niczym innym.

33

Hej Dziewczyny
Fajnie ze do Nas dołączylyscie smile

34

Hej dziewczyny jak dodać wpis? Kompletnie nie wiem jak to zrobić

35

Cześć, czy któraś z Was pracuje jako videomodelka na własna rękę bez żadnych pośredników. Jakie strony polecacie? Jak to wyglada pod katem prawym? Jak wyglada umowa? Wypłata itd.

36

Witam!

Jestem z lubuskiego . Jestem tu nowa i już dawno , dawno temu też tu byłam . Szukam przyjaźni i ciekawych ludzi. Wiem z doświadczenia że przyjaźnie internetowe , moga być długotrwałe.

Chciałam dostać się do działu stokrotek czy może Administrator mi pomoże? Bo jakos tu teraz błądze. smile

37

Ja takze jestem tu nowa. Witam wszystkich.

38

Tez jestem tu nowa i mam 35 lat. Milo Cie poznac! Szukam fajnych inspirujacych rozmow na tym forum, nie mam z kim porozmawiac w moim miescie (Konin)

39

Jak dodać nowy post na forum

40

Witam. Ja tez dopiero od dzisiaj. Nie wiem jak dodac nowy post. Moze ktos podpowie? Pozdrawiam

41

shukam56m napisał/a:

Witaj .
Post już napisałaś ,więc wiesz smile
Pewnie chodzi o nowy temat, wątek tak?

Wybierasz jakiś dział/podforum w którym chcesz napisać założyć temat - to zrobisz na stronie głównej,jak już wejdziesz na taki dział,
to w prawym górnym rogu masz napis "Utwórz nowy temat" klikasz na niego i opisujesz co chcesz.

42

shukam56m napisał/a:

Witam cię. Ciekawego spędzania tutaj czasu.

43

Hej heej smile

Cześć witam okolice Warszawy wink zapraszam na pogaduchy
Bo w twoje rejony daleka droga

45

Cześć, ja też jestem z Katowic, ale aktualnie mieszkam w Krakowie smile

46

Witam koleżankę z moich okolic smile

47

Cześć dziewczyny! Miło mi dołączyć do Waszego grona! smile

48

Hej smile Miło poznać! Będę zaglądała częściej na forum smile
Miłego dnia wszystkim i przy okazji Wesołych Świąt!

49 Ostatnio edytowany przez Sylwiaaa_ (2022-12-31 03:16:26)

Cześć dziewczyny !
Jestem spod Lublina a tam pracuje. Mam męża i 2latka i chętnie chciałabym mieć jakąś odskocznię

50

Witajcie , witałam się w innym wątku, ale mam prośbę bo nie wiem jak poprowadzić swoje życie jestem na skraju wyczerpania psychicznego...niby jest jakieś światełko w tunelu, ale nie daje mi to komfortu. Zresztą nigdy go nie miałam, dlatego po zdradzie rozpoczełam nowe życie, ale wkrótce po tym jak napawałam się tym, że już nie będę oszukiwana, że już nie wszystko będzie na mojej głowie, to jednak wrócił bumerang i pojawiły się typowe komplikacje życiowe. Od zawsze byłam zaradna, ale z chwilą gdy poślubiłam męża sądziłam, że mam kogoś kto stanie przy mnie, wstawi się za mną w każdym problemie, że rozwiążemy wszystko razem i jak same wiecie cud, miód i orzeszki...spadły na mnie i tym samym dodatkowe obowiązki, czyli problem razy dwa, poczułam się jak tur, który ma orać i ma być posłuszny, z czasem, a teraz już wiem. TAK TERAZ JUŻ WIEM, że pustosłowie i obietnice są jak nóż, za którymś razem trafiając ciebie odbiera chęć do wszystkiego do życia włącznie. nie mam z kim się podzielić moim doświadczeniem, może i ja choć sama potrzebuje pomocy to może mój przykład będzie przestrogą dla innych dziewczyn młodszych, nie życzę nikomu piekła, ale sugerując się zasadą widziały gały co brały, dodam, że te gały widziały mężczyznę, mojego życia faceta który będzie zemną na dobre i złe. Dziś uznaję, że był wobec mnie nieszczery wielu tematów mi nie wyjaśniał nawet gdy o to go prosiłam, ale był czuły, opiekuńczy, z poczuciem humoru wzbudził we mnie zaufanie i to mnie skłonił do tego, żeby z nim iść w życie. Czy to byłą dobra droga... dziś wiem, że nie, ale to opowieść na dłuższą metę.
Podpowiedzcie jak można sobie radzić w takich chwilach, gdzie szukać spokoju, aby normalnie żyć proszę ...

Jeśli temat nie jest w odpowiednim dziale proszę przenieść na właściwy.

Wiki

51

Cześć dziewczyny! Miło mi dołączyć do Waszego grona! smile

Posty [ 51 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jestem tu nowa!:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024