I znowu bedziemy o jeden rok starsi I czy macie jakies Postanowienia na Nowy Rok?
Jutro imprezka sie szykuje. Mam nadzieje,ze sie w nikim nie zakocham, a to moze wogole nie bedem sie malowac to mnie nikt nie bedzie chcial jak bedem wygladac jak wiedzma.
Baw się zajefajnie. Nieważne, czy z makijażem czy bez. Ważne, abyś Ty świetnie się czuła, na luzie i w pełni swobodnie.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2025 Roku
Baw się zajefajnie. Nieważne, czy z makijażem czy bez. Ważne, abyś Ty świetnie się czuła, na luzie i w pełni swobodnie.
Dzieki dzis o 17 bede sie szykowac do wyjscia na impreze
Jest już 2025 r
Jak sie bawiłaś jak impreza ?
Jest już 2025 r
Super bylo 5 jakis balwanow sie mnie pytalo czy jestem wolna ,ale im klamalam "ze mam meza i piatke dzieci i trzy koty na utrzymaniu" a mialam kurcze nie klamac, ale no sila wyzsza musialam ich jakos odpedzic od siebie
Miklosza napisał/a:Jest już 2025 r
Super bylo 5 jakis balwanow sie mnie pytalo czy jestem wolna ,ale im klamalam "ze mam meza i piatke dzieci i trzy koty na utrzymaniu" a mialam kurcze nie klamac, ale no sila wyzsza musialam ich jakos odpedzic od siebie
To z Ciebie niezła laska mosi być
7 2025-01-01 23:16:42 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-01 23:17:21)
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Jest już 2025 r
E tam wygladam jak wiedzma-nawet sie nie maluje. Wogole wyglad juz mnie nie obchodzi, bo faceci to jest tragedia i nie mam zamiaru sie z nimi uzerac i przy tym grzeszyc z nerwow
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:Super bylo 5 jakis balwanow sie mnie pytalo czy jestem wolna ,ale im klamalam "ze mam meza i piatke dzieci i trzy koty na utrzymaniu" a mialam kurcze nie klamac, ale no sila wyzsza musialam ich jakos odpedzic od siebie
E tam wygladam jak wiedzma-nawet sie nie maluje. Wogole wyglad juz mnie nie obchodzi, bo faceci to jest tragedia i nie mam zamiaru sie z nimi uzerac i przy tym grzeszyc z nerwow
Napewno nie wyglądasz jak wiedzma
Fajnie że się wybawiłaś przynajmniej ty
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:To z Ciebie niezła laska mosi być
Fajnie że się wybawiłaś przynajmniej ty
No ja mialam super zabawe z kumpelami
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:E tam wygladam jak wiedzma-nawet sie nie maluje. Wogole wyglad juz mnie nie obchodzi, bo faceci to jest tragedia i nie mam zamiaru sie z nimi uzerac i przy tym grzeszyc z nerwow
Fajnie że się wybawiłaś przynajmniej tyNo ja mialam super zabawe z kumpelami
Domówka czy klub jakiś czy co innego ?
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Napewno nie wyglądasz jak wiedzma
Fajnie że się wybawiłaś przynajmniej tyNo ja mialam super zabawe z kumpelami
Bylismy na miescie na imprezie
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:No ja mialam super zabawe z kumpelami
Bylismy na miescie na imprezie
Aha ok
Baw się zajefajnie. Nieważne, czy z makijażem czy bez. Ważne, abyś Escape Road City Ty świetnie się czuła, na luzie i w pełni swobodnie.
Czy ktoś ma już listę postanowień, która przetrwa dłużej niż tydzień? Ja tam wolę skupić się na dobrej zabawie! A Ty z tym kamuflażem "na wiedzmę" to mistrzostwo! Będziesz nie do zdobycia! Baw się fantastycznie!
Alessandro napisał/a:Baw się zajefajnie. Nieważne, czy z makijażem czy bez. Ważne, abyś Escape Road City Ty świetnie się czuła, na luzie i w pełni swobodnie.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2025 RokuCzy ktoś ma już listę postanowień, która przetrwa dłużej niż tydzień? Ja tam wolę skupić się na dobrej zabawie! A Ty z tym kamuflażem "na wiedzmę" to mistrzostwo! Będziesz nie do zdobycia! Baw się fantastycznie!
Ale to jest temat noworoczny niewiem po co go odkopujesz?