Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w

Przeszłości

Bo ja czasami sobie przypominam coś czego nie zrobiłem i żałuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w

Ja czasem zaluje tego co zrobilam

3

Coś by się znalazło, ale można niektóre rzeczy jeszcze nadrobić.

4

New Me napisał/a:

Jak masz ochotę to mów  smile

5

złoto napisał/a:

Coś by się znalazło, ale można niektóre rzeczy jeszcze nadrobić.

Ja już nie których rzeczy nie naprawie

6

Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:

Jak masz ochotę to mów  smile

Np zaluje najgorzej tego, ze zostalam Muzulmanka i ze odeszlam od Kosciola Katolickiego. Na szczescie w nieszczesciu Bog dal mi szanse
Zaluje, ze zadzwonilam na policje dla kolezanki,  bo teraz sie do mnie nie odzywa
No reszty rzeczy nie pamietam big_smile

7

Za. Mało  czasy spędziłam z kuzynem,, z koleżankami które teraz powyjezdzaly na stałe za granicę również,, po prostu  na kamerkę z neta jestem za stara xdd

Pdobno dużo rzeczy, sytuacji można nadrobic

A Ty czegoś konkretnego? Jeśli niczego to szczęścia rz jestes

8

jea1 napisał/a:

Za. Mało  czasy spędziłam z kuzynem,, z koleżankami które teraz powyjezdzaly na stałe za granicę również,, po prostu  na kamerkę z neta jestem za stara xdd

Sprawy miłosne tzn żałuję czegoś co zmieniło by moje życie na lepsze

9

Miklosza napisał/a:
jea1 napisał/a:

Skad wiesz ze by zmienilo na lepsze ?

10 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-13 19:54:51)

Miklosza: Czas leci naprzód, nie ogląda się na nic ani na nikogo. Patrzenie w przeszłość, rozpamiętywanie jej nie ma kompletnie sensu. Co najwyżej możemy wyciągnąć odpowiednie wnioski i starać się unikać podobnych historii w przyszłości. Poza tym to i tak nic już nie zmieni. Czasu nie cofniemy. Możemy iść jedynie dalej, w przyszłość, z bagażem doświadczeń zdobytych w ciągu całej tej życiowej drogi. Błędy każdemu się zdarzają. Nikt nie jest doskonały. Nikt nie jest idealny. Nikt nie jest nieomylny. Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów. Ktoś jednak mógłby powiedzieć, że nicnierobienie także jest błędem.

11

Ale  np ze. Zerwałes kontakt z jakąś babka?? Jesteśmy przeważnie składamy się z wielu leków, urazów także spoko to jest jak standard,, szara rzeczywistosc

12

Ja żałuję, że pożarłam dzisiaj 9 minibabeczek z orzeszkami i pól pizzy. Muszę stanowczo przemyśleć moje ochoty na zachcianki.

13

A tak serio - nie żałuję znajomości z obecnym partnerem i mam nadzieję, że nawet jeśli się rozstaniemy, będę mile wspominac czas spędzony razem.

14

Zresztą, uważam, że na wszystko trzeba perspektywy czasu - czasem czegoś żałowałam, że stało sie tak a nie inaczej, a potem, nieraz po dekadzie, dochodziłam do wniosku, że dobrze, że podjęłam taką, a nie inna decyzję. Wszystko jest względne.

15

New Me napisał/a:
Miklosza napisał/a:
jea1 napisał/a:

Skad wiesz ze by zmienilo na lepsze ?

Bo gdybym nie był taki nieśmiały  miał bym 3 szanse na miłość

16

Alessandro napisał/a:

Miklosza: Czas leci naprzód, nie ogląda się na nic ani na nikogo. Patrzenie w przeszłość, rozpamiętywanie jej nie ma kompletnie sensu. Co najwyżej możemy wyciągnąć odpowiednie wnioski i starać się unikać podobnych historii w przyszłości. Poza tym to i tak nic już nie zmieni. Czasu nie cofniemy. Możemy iść jedynie dalej, w przyszłość, z bagażem doświadczeń zdobytych w ciągu całej tej życiowej drogi. Błędy każdemu się zdarzają. Nikt nie jest doskonały. Nikt nie jest idealny. Nikt nie jest nieomylny. Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów. Ktoś jednak mógłby powiedzieć, że nicnierobienie także jest błędem.

Nie wiem ale chyba masz rację

17

jea1 napisał/a:

Ale  np ze. Zerwałes kontakt z jakąś babka?? Jesteśmy przeważnie składamy się z wielu leków, urazów także spoko to jest jak standard,, szara rzeczywistosc

Tak szczególnie z jedną

18

Miklosza napisał/a:

Przeszłości

Bo ja czasami sobie przypominam coś czego nie zrobiłem i żałuję

To chyba każdy tak ma.

19

Słuchaj. Nie.  wiadomo czy ta kobita była. Tak  fajna na  jaką  wyglądała.. możemy czasem czegoś żałować uznałac  tracić czas na.d czymś co po  prostu  nie istnieje a. Żeby drugiego poznać trzeba chyba było być po jakimś. szkoleniu  w desancie  wojskowym, ona Ju moze nie  być tym  człowiekiem obecnie  którym była.np w. przeszłości hmm/nie taka jak kiedyś łapiesz? =p

20

No może

21 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-12-14 19:59:23)

Miklosza napisał/a:
jea1 napisał/a:

Tak szczególnie z jedną

Ale to było wprost wyrażone zerwanie czy po prostu stchórzyłeś po cichu urywając kontakt? Dawno to było?

22

Kiedyś, może pod koniec studiów, poznałam w pewnym miejscu jednego faceta, który był akurat z dziewczyną. Wtedy, wydawało mi się, że oboje wpadliśmy sobie w oko, ale nic nie zrobiłam.
Po latach okazało się, że był wolny a to była tylko koleżanka i nic ich nie łączyło. Ale patrząc obiektywnie, on też mógł się zakręcić.  Możliwe, ze wówczas jednostronnie oceniłam sytuację.

23

Priscilla napisał/a:
Miklosza napisał/a:
jea1 napisał/a:

Tak szczególnie z jedną

Ale to było wprost wyrażone zerwanie czy po prostu stchórzyłeś po cichu urywając kontakt? Dawno to było?

Stchorzylem

24

Miklosza napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Tak szczególnie z jedną

Stchorzylem

Miałem 25 lat

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024