Przeszłości
Bo ja czasami sobie przypominam coś czego nie zrobiłem i żałuję
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przeszłości
Ja czasem zaluje tego co zrobilam
Coś by się znalazło, ale można niektóre rzeczy jeszcze nadrobić.
Ja czasem zaluje tego co zrobilam
Jak masz ochotę to mów
Coś by się znalazło, ale można niektóre rzeczy jeszcze nadrobić.
Ja już nie których rzeczy nie naprawie
New Me napisał/a:Ja czasem zaluje tego co zrobilam
Jak masz ochotę to mów
Np zaluje najgorzej tego, ze zostalam Muzulmanka i ze odeszlam od Kosciola Katolickiego. Na szczescie w nieszczesciu Bog dal mi szanse
Zaluje, ze zadzwonilam na policje dla kolezanki, bo teraz sie do mnie nie odzywa
No reszty rzeczy nie pamietam
Za. Mało czasy spędziłam z kuzynem,, z koleżankami które teraz powyjezdzaly na stałe za granicę również,, po prostu na kamerkę z neta jestem za stara xdd
Pdobno dużo rzeczy, sytuacji można nadrobic
A Ty czegoś konkretnego? Jeśli niczego to szczęścia rz jestes
Za. Mało czasy spędziłam z kuzynem,, z koleżankami które teraz powyjezdzaly na stałe za granicę również,, po prostu na kamerkę z neta jestem za stara xdd
Sprawy miłosne tzn żałuję czegoś co zmieniło by moje życie na lepsze
jea1 napisał/a:Za. Mało czasy spędziłam z kuzynem,, z koleżankami które teraz powyjezdzaly na stałe za granicę również,, po prostu na kamerkę z neta jestem za stara xdd
Skad wiesz ze by zmienilo na lepsze ?
Miklosza: Czas leci naprzód, nie ogląda się na nic ani na nikogo. Patrzenie w przeszłość, rozpamiętywanie jej nie ma kompletnie sensu. Co najwyżej możemy wyciągnąć odpowiednie wnioski i starać się unikać podobnych historii w przyszłości. Poza tym to i tak nic już nie zmieni. Czasu nie cofniemy. Możemy iść jedynie dalej, w przyszłość, z bagażem doświadczeń zdobytych w ciągu całej tej życiowej drogi. Błędy każdemu się zdarzają. Nikt nie jest doskonały. Nikt nie jest idealny. Nikt nie jest nieomylny. Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów. Ktoś jednak mógłby powiedzieć, że nicnierobienie także jest błędem.
Ale np ze. Zerwałes kontakt z jakąś babka?? Jesteśmy przeważnie składamy się z wielu leków, urazów także spoko to jest jak standard,, szara rzeczywistosc
Ja żałuję, że pożarłam dzisiaj 9 minibabeczek z orzeszkami i pól pizzy. Muszę stanowczo przemyśleć moje ochoty na zachcianki.
A tak serio - nie żałuję znajomości z obecnym partnerem i mam nadzieję, że nawet jeśli się rozstaniemy, będę mile wspominac czas spędzony razem.
Zresztą, uważam, że na wszystko trzeba perspektywy czasu - czasem czegoś żałowałam, że stało sie tak a nie inaczej, a potem, nieraz po dekadzie, dochodziłam do wniosku, że dobrze, że podjęłam taką, a nie inna decyzję. Wszystko jest względne.
Miklosza napisał/a:jea1 napisał/a:Za. Mało czasy spędziłam z kuzynem,, z koleżankami które teraz powyjezdzaly na stałe za granicę również,, po prostu na kamerkę z neta jestem za stara xdd
Skad wiesz ze by zmienilo na lepsze ?
Bo gdybym nie był taki nieśmiały miał bym 3 szanse na miłość
Miklosza: Czas leci naprzód, nie ogląda się na nic ani na nikogo. Patrzenie w przeszłość, rozpamiętywanie jej nie ma kompletnie sensu. Co najwyżej możemy wyciągnąć odpowiednie wnioski i starać się unikać podobnych historii w przyszłości. Poza tym to i tak nic już nie zmieni. Czasu nie cofniemy. Możemy iść jedynie dalej, w przyszłość, z bagażem doświadczeń zdobytych w ciągu całej tej życiowej drogi. Błędy każdemu się zdarzają. Nikt nie jest doskonały. Nikt nie jest idealny. Nikt nie jest nieomylny. Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów. Ktoś jednak mógłby powiedzieć, że nicnierobienie także jest błędem.
Nie wiem ale chyba masz rację
Ale np ze. Zerwałes kontakt z jakąś babka?? Jesteśmy przeważnie składamy się z wielu leków, urazów także spoko to jest jak standard,, szara rzeczywistosc
Tak szczególnie z jedną
Przeszłości
To chyba każdy tak ma.
Słuchaj. Nie. wiadomo czy ta kobita była. Tak fajna na jaką wyglądała.. możemy czasem czegoś żałować uznałac tracić czas na.d czymś co po prostu nie istnieje a. Żeby drugiego poznać trzeba chyba było być po jakimś. szkoleniu w desancie wojskowym, ona Ju moze nie być tym człowiekiem obecnie którym była.np w. przeszłości /nie taka jak kiedyś łapiesz? =p
No może
jea1 napisał/a:Ale np ze. Zerwałes kontakt z jakąś babka?? Jesteśmy przeważnie składamy się z wielu leków, urazów także spoko to jest jak standard,, szara rzeczywistosc
Tak szczególnie z jedną
Ale to było wprost wyrażone zerwanie czy po prostu stchórzyłeś po cichu urywając kontakt? Dawno to było?
Kiedyś, może pod koniec studiów, poznałam w pewnym miejscu jednego faceta, który był akurat z dziewczyną. Wtedy, wydawało mi się, że oboje wpadliśmy sobie w oko, ale nic nie zrobiłam.
Po latach okazało się, że był wolny a to była tylko koleżanka i nic ich nie łączyło. Ale patrząc obiektywnie, on też mógł się zakręcić. Możliwe, ze wówczas jednostronnie oceniłam sytuację.
Miklosza napisał/a:jea1 napisał/a:Ale np ze. Zerwałes kontakt z jakąś babka?? Jesteśmy przeważnie składamy się z wielu leków, urazów także spoko to jest jak standard,, szara rzeczywistosc
Tak szczególnie z jedną
Ale to było wprost wyrażone zerwanie czy po prostu stchórzyłeś po cichu urywając kontakt? Dawno to było?
Stchorzylem
Priscilla napisał/a:Miklosza napisał/a:Tak szczególnie z jedną
Stchorzylem
Miałem 25 lat
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdarza wam się czasami żałować czegoś czego nie zrobiliście w
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024