Cytotec od ginekologa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Cytotec od ginekologa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Cytotec od ginekologa

Cześć dziewczyny, niedawno widziałam tu na forum wpis jednej z Was odnośnie leków od lekarza ginekologa Cytotec. Zastanawiałaś się jak poprawnie je użyć. Liznęłam co nieco tego tematu z tymi lekami, także jak tu gdzieś jesteś i śledzisz wpisy to mam nadzieje,że natkniesz się na mój wink
Zatem, zaczynasz od pojedynczego leku. Po uplywie 24h bierzesz 3 daki po 4 tabletki pod jezyk co 3,5h. Finito wink
Mam nadzieje, że pomogłam. Jakbyś jednak miała wiecej pytan badz cos Cie nurtowalo to dawaj wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cytotec od ginekologa
celinawoj15 napisał/a:

Cześć dziewczyny, niedawno widziałam tu na forum wpis jednej z Was odnośnie leków od lekarza ginekologa Cytotec. Zastanawiałaś się jak poprawnie je użyć. Liznęłam co nieco tego tematu z tymi lekami, także jak tu gdzieś jesteś i śledzisz wpisy to mam nadzieje,że natkniesz się na mój wink
Zatem, zaczynasz od pojedynczego leku. Po uplywie 24h bierzesz 3 daki po 4 tabletki pod jezyk co 3,5h. Finito wink
Mam nadzieje, że pomogłam. Jakbyś jednak miała wiecej pytan badz cos Cie nurtowalo to dawaj wink

Leki mają to do siebie, że mają ulotkę, plus zalecenia lekarza, więc nie ma potrzeby takiej instrukcji na forum.

Starałaś się  ukryć reklamę, ale się nie udało  tongue

3

wieka napisał/a:

Leki mają to do siebie, że mają ulotkę, plus zalecenia lekarza, więc nie ma potrzeby takiej instrukcji na forum.

Starałaś się  ukryć reklamę, ale się nie udało  tongue

Uprzedziałaś mnie wink

Że nie wspomnę, że koleżanka spamerka już się przyczaiła i czeka na tę samą "lotną" instrukcję użycia big_smile: https://www.netkobiety.pl/t134070.html

4

celinawoj15 napisał/a:

Na stronce WA tez sprzedają oryginalne srodki wiec nie trzeba leciec do lekarza, polecam zajrzec jak ktos jest w potrzebie wink
Dzieki za informacje odnosnie stosowania, bo to co jest w ulotce nie zawsze jest adekwatne do tego ile naprawde tego trzeba wziac smile
Pozdrawiam serdecznie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Cytotec od ginekologa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024